Beste Datingsite voor Hogeropgeleiden

Beste Datingsite voor Hogeropgeleiden

Verhoog je slagingskans!

Beste Datingsite voor Hogeropgeleiden
7 mei 2021

Behoor je tot de groep hoogopgeleiden en wil je in contact komen met single hoogopgeleide mannen en vrouwen voor chat contact, een date, een serieuze relatie en meer? Of ben je zelf niet hoogopgeleid, maar ben je weg van hoogopgeleide mannen en of vrouwen? Dan kun je je het best aanmelden op een datingsite welke voornamelijk gericht is op de vrijgezelle hoogopgeleide mannen en vrouwen.

Opzoek naar meer algemene datingsites? Kijk dan hier: De beste datingsites en apps

Als je een zoektocht op het internet start, dan zul je een aantal interessante datingsites tegenkomen waar je je kunt aanmelden. Uiteraard moet je voor jezelf nagaan welke site het beste bij je past, welke site betrouwbaar is en welke site de beste mogelijkheden biedt. In dit artikel krijg je een uiteenzetting van de best datingsites voor hoogopgeleiden te zien. Denk maar aan Parship dating, Elitedating en eMatching. 

Parship.nl 

Parship.nl behoort namelijk tot een van de datingsites waar je vooral terecht kan voor het vinden van hoogopgeleide singles. De site staat ook bekend als de nummer één op het gebied van serieuze relaties.  76% van alle gebruikers op deze site is 30 jaar of ouder. Deze gebruikers zijn serieus op zoek naar single mannen en vrouwen voor een serieuze en langdurige relatie. De leeftijd van de leden op de site is verder evenwichtig verdeeld. De meeste gebruikers zijn tussen de 30 en 55 jaar. 

Parship kent verder ook een evenwichtige verdeling tussen mannen en vrouwen. Ongeveer 52% van de leden is vrouw en 48% is man. Dat er iet wat meer vrouwen op de site aanwezig zijn heeft vooral te maken met het feit, dat de site gericht is op het tot stand brengen van serieuze relaties. 

Dat de site succesvolle relaties tot stand brengt is een feit. De vele succesverhalen liegen er ook niet om. Niet zomaar kent Parship een succespercentage van maar liefst 38%. Dat wil zeggen, dat 1 op de 3 leden ook daadwerkelijk een partner vindt op de site.  

De beheerders van de site doen er verder alles aan, dat je gegarandeerd bent van een veilige en discrete online dating platform waar je over en weer berichten kan uitwisselen met gebruikers, die jij interessant vindt. Veiligheid wordt dus hoog in het vaandel gehouden door de beheerders van de site. Niet zomaar is de site lid van Thuiswinkel.org. Al je persoonsgegevens worden namelijk beveiligd met het Verisign SSL-certificaat. 

Parship heeft haar succes vooral te danken aan de persoonlijkheidstesten, die worden uitgevoerd. Als lid heb je de mogelijkheid om een persoonlijkheidstest te doen op de site. Je krijgt dan ook een uniek persoonlijkheidsrapport. Zo kom je tot nieuwe inzichten over jezelf, met betrekking tot relaties. Daarnaast gaat de site op basis van je uniek persoonlijkheidsrapport ook zelf op zoek naar potentiële kandidaten. Je krijgt dan een overzicht te zien met mogelijke matches. Jij kunt dan contact opnemen met de gebruikers, die je het meest interesseren. 

Klik hier om Parship te proberen!

Elitedating.nl 

Evenals Parship staat Elitedating.nl ook bekend als een datingsite welke speciaal is ontwikkeld voor hoger opgeleiden. EliteDating is een serieuze datingsite welke alleen bedoeld is voor serieuze singles. Kijk je uit naar een hook up, casual date of one night stand, dan kun je beter uitkijken naar een andere datingsite. 

Ook op EliteDating wordt veiligheid hoog in het vaandel gehouden. Nepprofielen zijn dan ook uit den boze. Alle profielen worden namelijk handmatig gecontroleerd op echtheid en oprechtheid. Inactieve profielen worden er automatisch uitgefilterd. Je wordt dus alleen voorgesteld aan leden, die net als jou serieus en actief op zoek zijn naar een geschikte partner. 

Waar Parship dating werkt met een persoonlijkheidstest, werkt EliteDating middels een eigen ontwikkelde wetenschappelijk matchmaking formule. Je wordt op basis van deze matchmaking dagelijks voorgesteld aan drie tot zeven passende singles. Jij moet je dan nog alleen bezig houden met het bekijken van de profielen en het uitwisselen van berichten met personen, die jou interessant lijken. 

De wetenschappelijke matchmaking van deze site is vooral gebaseerd op het ‘big five model’. Met behulp van een uitgebreide vragenlijst worden vijf facetten van je persoonlijkheid geanalyseerd. Op basis daarvan wordt je eigen persoonlijkheidsprofiel gecreëerd. Verder dien je ook je persoonlijke voorkeuren in te geven. Denk maar aan leeftijd, afstand, en lengte van je potentiële partner. Op basis van zowel je persoonlijkheidsprofiel als je persoonlijke voorkeuren selecteert de site dagelijks de beste matches voor je. 

De site staat verder ook voor diversiteit. Je zult daarom merken, dat de site uit singles met diverse voorkeuren bestaat. Op de site tref je onder andere christelijke singles aan, vijftig plus singles, homoseksuele singles en alleenstaande ouders. Alle hoogopgeleide singles, ongeacht je seksuele voorkeur en of status, zijn op EliteDating terecht voor het vinden van een geschikte partner. 

Neem een kijkje bij Elitedating

eMatching.nl 

eMatching is een datingsite welke vooral bekend staat als de plek op het internet waar hbo’ers en academici terecht kunnen voor het vinden van een vaste relatie. Net als Parship dating en Elitedating worden ook op eMatching de profielen van alle gebruikers handmatig gecontroleerd. Dit om nepprofielen op de site te voorkomen. Daarnaast worden ook ouder inactieve profielen van de site verwijderd. Alleen hoger opgeleide singles vanaf 18 jaar zijn van harte welkom op deze unieke datingsite. 

Je seksuele voorkeur speelt absoluut geen rol bij het vinden van een geschikte date op eMatching. Ben je op zoek naar een heterorelatie, gay of lesbische relatie? Een ieder komt aan zijn trekken op deze zeer diverse datingwebsite. 

Als je eenmaal lid bent van eMatching, dan kun je zelf op zoek gaan naar geschikte matches. Je hoeft je daarbij geen zorgen maken, dat er profielen zijn, die oud en inactief zijn. Deze profielen zijn al verwijderd van de site. Bij het vinden van een geschikte match kun je ook voor persoonlijk advies terecht bij de dating adviseurs van de site. Zij kunnen je op verzoek een second opinion geven over je profiel en de wijze waarop je op zoek gaat naar een geschikte partner. 

Evenals Parship en EliteDating is de website van eMatching ook zowel via een desktop alsook via alle mobiele apparaten te benaderen. Je kun dus overal en altijd profielen doorzoeken en binnengekomen berichten van je matches beantwoorden.

Gratis eMatching proberen!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden