Parship, hoe bereik je de klantenservice en leg je contact?

Parship, hoe bereik je de klantenservice en leg je contact?

19 april 2019

Contact informatie Parship

Het vinden van de contact informatie en informatie over de klantenservice van een datingsite is niet altijd even makkelijk en duidelijk. Soms heb je vragen over je lidmaatschap, wil je weten of er acties of aanbiedingen zijn of wil je simpelweg je abonnement opzeggen. Hieronder vind je in ieder geval de juiste gegevens die je nodig hebt om contact op te nemen met de klantenservice van Parship. Dat kan per post, via de mail of per fax.

Post

Het postadres van Parship is het volgende: PARSHIP GmBH Klantenservice Nederland Speersort 10 D-20095 Hamburg Duitsland

Vestigings- & bezoekadres in Nederland:

Barbara Strozzilaan 201

1083 HN Amsterdam

Mail

Wil je contact opnemen met de Parship klantenservice via de mail dan kan dat via het contactformulier of je kunt een mail sturen naar [email protected]

Telefoon

Het telefoonnummer van Parship is +31 (0)20 2402520 en de bereikbaarheid is van maandag t/m vrijdag van 09:30 uur tot 17:30 uur

Fax

Mocht je contact op willen nemen met Parship via de fax dan is dit het nummer: +49 (0) 40 46 00 26-178

parshipcontactnl

En, had je wat aan deze informatie? Je kunt je ervaring(en) over Parship delen met anderen door gratis een review te schrijven. Schrijf een review. Je hoeft je hiervoor niet te registreren!

Bezoek Parship

Reacties

Ik had me aangemeld betaald voor een maand krijg ik nu een aan maling thuis van 423 euro Echt belachelijk dit zeg voor iets wat ik helemaal niet gebruik zit er gelijk 24 maanden aan vast iets wat ik helemaal niet wil wat een onzin dit vieze oplichting zooi dit ben niet van plan te gaan betalen voor iets wat ik niet gebruik

Betaald en niks kan ik doen. Kan ze ook niet bereiken.

Advies betaal niks. Opgelicht. Had ik maar eerder de referenties gelezen

De grootste gangsters zijn het. Niet te bereiken. Na een jaar komen ze af met een incassobureau met een niet gedetailleerde som. Komen dreigen met gerechtelijke stappen. Adres gegevens opvragen. Deze wanpraktijken moeten aangepakt worden. Ondertussen wel mails krijgen voor 50% korting op lidmaatschap hoe belachelijk is dat allemaal. Ik ga hier met verder. Heb me uitgeschreven. En hoef deze niet te pikken!!!!

Bullshit dit, eenmalige betaling en meteen zit ik vast aan een jarige abonnement..
Goed zaken doen.. eens lachen voor de rechter ;)

Ik probeerde mij in te schrijven voor 3 mnd in dec 2020. De betaling kon niet uitgevoerd worden steeds error message op hun site. Ik stuurde enkele mails via hun website met de vraag om mij te informeren wat ik moest doen.
Geen antwoord en ik las un de media dat je ook geen reactie ontvangt” ze reageren nooit”. Gisteren brief incasso dat ze op 3 met meer dan 400€ komen innen, voor iets dat ik nooit heb kunnen gebruiken .
Wat ik wel gisteren terugvind in mijn Spam was een standaard mail met verzoek om te betalen met de melding dat mijn betaling niet was doorgekomen. Ik wil correct betalen maar geen woekerprijzen En op voorwaarde dat ik ook toegang heb gedurende die periode. Nu begin ik al te twijfelen want misschien kan ik er niet meer vanaf geraken.

Please cancel my subscription and premium membership.. I wish not to be in parship again thanks

Ik heb voor maandelijks opzegbaar gekozen en zit er nu 1 jaar aan vast
Opzeggen lukt niet, bellen lukt niet.

Ik denk dat ik radar ga inschakelen of opgelicht en wie weet klop ik even aan bij Alberto stegeman en kees vd spek

Oplichting dit!!!!

vind het belachelijk dat jullie niet normaal te bereiken zijn

Ik wil stoppen met parship en wil het zeker weten dat mij opzegging telt,betrouw site niet,kan er mij iemand zeggen hoe het correct moet!! Graag telefoon Belgie

Hello, I signed up on Friday by getting the black friday deal for the entire year of membership and the € was debitted for the whole year. My app still does not function as though I didnt pay anything.

Kan ik jullie telefonisch bereiken?

Ik heb vrijdag betaald voor een maand, we zijn maandag en nog steeds kan ik mijn berichten niet lezen. Wanneer komt dit in orde aub?

ik heb al 3 weken geleden een aangetekende brief naar Parchip in Hanburg gestuurt om mijn lidmaatschap op te zeggen ik heb nog geen tegen bericht gekregen. als ik binnen een week geen bericht heb gekregen neem ik een advocaat in handen, en sleep parchip voor de rechter.

Ik ben lid geworden voor een uur en direct opgezegd. Ik kreeg een mail van een bedrag dat helemaal niet te doen is. Jullie zijn nooit bereikbaar en reageren niet op mails. Dit is een een grote oplichters. wat een schande dit. Ik betaal niet voor wat ik niet heb gebruikt .

Jullie zijn niet te bereiken!!! Ik kom niet meer ingelogd en de code die julie sturen werkt niet

Ik ben lid gewoorden en binnen de 14 dagen bedenktermijn heb ik mijn abbonoment opgezegd via opzeggen.nl want ik schrijf meerdere keren naar klantenserviece kreeg ik geen aantwoord en heb ook gebeld kan ik hun niet bereiken en nu draaigen ze met de deurvoorwaarder en zeggen dat het tussen tijd mag de abbonoment niet opzeggen.Vind ik echt niet normaal.

Ik had een half jaar abonnement, dit was 28,45euro per maand.
Eind juni liep dit af. En tot mijn verbazing is er begin july 50 euro van mijn bankrekening afgeschreven.
Ik heb parship herhaardelijk gemail om te vragen waar dit bedrag vandaan kwam en waarom dit zomaar van mijn afgeschreven is. Geen enkele reactie terug gekregen. Ik heb mijn herroepingsrecht ingeroepen, ook daarop wordt niet gereageerd.

Uitkijken met automatische incasso's want ze schrijven onterecht geld van je rekening af!

Ik heb hetzelfde als Linda schoot, opgezegd en blijven doordrammen op betalingen.
Maar in contact met jullie komen is niet mogelijk.
Dus kom maar op met jullie dreigende mailtjes, gelukkig heb ik ook zo'n mooi systeem waar we wat mee kunnen versturen.

Ik ben lid geworden en binnen 24 uur opgezegd .Omdat ik dacht dat je per maand betaald .Jullie blijven mij dwingen om te betalen waar ik geen gebruik van heb gemaakt .Jullie zijn onbereikbaar echt schande .Ik betaal niet voor wat ik niet heb gebruikt .

Heb me opgegeven als lid bij jullie. Wilde betalen, lukte niet via RABO app, fout op de pagina. Dan krijg je dat je ineens per mnd, bij premium comfort beduidend meer betaald per maand na de 9uur. Sorry hoor, wat een slecht begin bij de beste dating site van Nederland??

Continu bezet toon met bellen, reageren niet op emails. Echt schandalig!

Ik wil ZSM dat jullie contact met mij opnemen!!! Ik probeer al weken in contact met jullie te komen. Dit is echt absurd! Nemen geen telefoon aan, reageren niet op mijn e-mails. Belachelijk!!!!!!!!!!!

ik wil stoppen met stopen
ik wil niet elke maand betalen
Ik vond je portaal niet leuk

Heb mij net opgegeven voor een premium van 1jaar ik wil het bedrag wél per maand betalen.. Groetjes van Edith Harms.

Heb mij net opgegeven voor een premium van 1jaar ik wil het bedrag wél per maand betalen.. Groetjes van Edith Harms.

Reviews over Parship

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden