Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating    Hete profielen   FlirtPlek    Victoria Milan   Seksbuddy  Dreammatch

Parship kosten, hoe duur is het nu eigenlijk?

Parship kosten

Parship kosten, hoe duur is het nu eigenlijk? Veel online daters vragen zich dit af. Op deze pagina zullen we jou dan ook uitleggen wat de tarieven zijn.

Parship kosten Premium Lidmaatschap

6 maanden premium kost 39,90 euro per maand
12 maanden premium kost 24,90 euro per maand
24 maanden premium kost 19,90 euro per maand

De voordelen van een Parship Premium-lidmaatschap

  • Persoonlijkheidsrapport
  • Contactgarantie (alleen bij 6 ,12 en 24 maanden)
  • Zoeken in uw omgeving
  • Vrijgegeven foto’s bekijken
  • Berichten uitwisselen en lezen
  • Bezoekerslijst bekijken
  • Partnervoorstellen – continu geactualiseerd

Parship automatische verlenging

Om onafgebroken gebruik te kunnen maken van alle voordelen van uw Premium-lidmaatschap, wordt uw Premium-lidmaatschap telkens automatisch met een periode van één maand verlengd. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Parship betalingsmogelijkheden

Bij Parship kun je een Preimium-lidmaatschap afsluiten met de volgende betalingsmiddelen:  iDeal, Credit Card en PayPal.

parship kosten

Je hebt het recht beroep te doen op de wettelijke bedenktermijn van veertien kalenderdagen. Deze eenmalige bedenktermijn begint op de dag van uw bestelling. Je kunt je lidmaatschap binnen de bedenktermijn annuleren via het contactformulier of per brief. Een beroep op de bedenktermijn is niet meer mogelijk als je een contactverzoek hebt verstuurd, of een ontvangen contactverzoek hebt geopend.

En, had je wat aan deze informatie? Like dit artikeltje dan. Je kunt je ervaring(en) over Parship ook delen met anderen door gratis een review te schrijven. Je hoeft je hiervoor niet te registeren!

Recente acties en artikelen

Hoe zorg je voor een effectief datingprofiel (deel 3, overige informatie in je profiel)

Overige informatie in je profielAls de datingsite is kwestie de mogelijkheid biedt, en de meeste datingsites bieden dat zeker, om meer informatie over jezelf in te vullen dan is dat altijd goed om te doen. Hoe meer je vertelt ove...

18 april 2017

Hoe zorg je voor een effectief datingprofiel (deel 2, de profieltekst)?

Een goede profieltekst op een datingsiteHoe schrijf je een goede profieltekst op een datingsite? Daar gaat het in dit artikel over.Je hebt stap 1 gezet en jezelf ingeschreven op een datingsite. Dat is mooi want nu maak je kan...

24 maart 2017