Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating    Hete profielen   FlirtPlek    Victoria Milan   Seksbuddy  Dreammatch

Parship kosten, hoe duur is het nu eigenlijk?

Parship kosten

Parship kosten, hoe duur is het nu eigenlijk? Veel online daters vragen zich dit af. Op deze pagina zullen we jou dan ook uitleggen wat de tarieven zijn.

Parship kosten Premium Lidmaatschap

6 maanden premium kost 39,90 euro per maand
12 maanden premium kost 24,90 euro per maand
24 maanden premium kost 19,90 euro per maand

De voordelen van een Parship Premium-lidmaatschap

  • Persoonlijkheidsrapport
  • Contactgarantie (alleen bij 6 ,12 en 24 maanden)
  • Zoeken in uw omgeving
  • Vrijgegeven foto’s bekijken
  • Berichten uitwisselen en lezen
  • Bezoekerslijst bekijken
  • Partnervoorstellen – continu geactualiseerd

Parship automatische verlenging

Om onafgebroken gebruik te kunnen maken van alle voordelen van uw Premium-lidmaatschap, wordt uw Premium-lidmaatschap telkens automatisch met een periode van één maand verlengd. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Parship betalingsmogelijkheden

Bij Parship kun je een Preimium-lidmaatschap afsluiten met de volgende betalingsmiddelen:  iDeal, Credit Card en PayPal.

parship kosten

Je hebt het recht beroep te doen op de wettelijke bedenktermijn van veertien kalenderdagen. Deze eenmalige bedenktermijn begint op de dag van uw bestelling. Je kunt je lidmaatschap binnen de bedenktermijn annuleren via het contactformulier of per brief. Een beroep op de bedenktermijn is niet meer mogelijk als je een contactverzoek hebt verstuurd, of een ontvangen contactverzoek hebt geopend.

En, had je wat aan deze informatie? Like dit artikeltje dan. Je kunt je ervaring(en) over Parship ook delen met anderen door gratis een review te schrijven. Je hoeft je hiervoor niet te registeren!

Recente acties en artikelen

Pas op voor datingscam!

Datingscam en misleiding op datingsites, dat is iets waarmee we niets te maken willen hebben uiteraard. Wij zien iedere dag meerdere scammers langskomen in de review die we doen voor onze datingsites Knuz.nl en Relatieklik.nl. Als be...

9 juni 2017

3 dagen gratis op Pepper!

Pepper heeft een leuke actie speciaal voor jou. Je kunt nu 3 dagen 100% gratis van alle functionaliteiten op Pepper gebruikmaken.Na die 3 dagen zit je nergens aan vast!Probeer het dus gewoon eens uit en bekijk welke leuke si...

19 mei 2017