Parship kosten, hoe duur is het nu eigenlijk?

Parship kosten, hoe duur is het nu eigenlijk?

De kosten op een rij

Parship kosten, hoe duur is het nu eigenlijk?
21 januari 2020

Parship kosten

Parship kosten, hoe duur is het nu eigenlijk? Veel online daters vragen zich dit af. Op deze pagina zullen we jou dan ook uitleggen wat de tarieven zijn.

Parship kosten Premium Lidmaatschap

 • 6 maanden premium kost € 44,90 per maand
 • 12 maanden premium kost € 39,90 euro per maand
 • 24 maanden premium kost € 24,90 per maand

De voordelen van een Parship Premium-lidmaatschap

 • Persoonlijkheidsrapport
 • Contactgarantie (alleen bij 6 ,12 en 24 maanden)
 • Zoeken in uw omgeving
 • Vrijgegeven foto's bekijken
 • Berichten uitwisselen en lezen
 • Bezoekerslijst bekijken
 • Partnervoorstellen continu geactualiseerd

Extra mogelijkheden voor gratis leden

Parship premium lidmaatschap

Wanneer je het premium-lidmaatschap hebt krijg je er ook een gratis profielcheck en een uitgebreid PDF-bestand met de analyse van je partnerschaps-persoonlijkheid bij. Dit kun je echter ook tegen betaling krijgen wanneer je gratis basis-lid bent. De kosten van een analyse van jouw partnerschaps-persoonlijkheid kost voor basis-leden 129,- Euro. Ook is een profielcheck mogelijk. De kosten hiervan bedragen 49,- Euro (prijzen incl. BTW). Om deze diensten aan te kunnen schaffen dien je contact op te nemen met de klantenservice.

Parship automatische verlenging

Om onafgebroken gebruik te kunnen maken van alle voordelen van jouw Premium-lidmaatschap, wordt je Premium-lidmaatschap telkens automatisch met een periode van één maand verlengd. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Parship betalingsmogelijkheden

Bij Parship kun je een Preimium-lidmaatschap afsluiten met de volgende betalingsmiddelen: iDeal, Credit Card en PayPal. parship kosten Je hebt het recht beroep te doen op de wettelijke bedenktermijn van veertien kalenderdagen. Deze eenmalige bedenktermijn begint op de dag van uw bestelling. Je kunt je lidmaatschap binnen de bedenktermijn annuleren via het contactformulier of per brief. Een beroep op de bedenktermijn is niet meer mogelijk als je een contactverzoek hebt verstuurd, of een ontvangen contactverzoek hebt geopend.

En, had je wat aan deze informatie? Je kunt je ervaring(en) over Parship ook delen met anderen door gratis een review te schrijven. Je hoeft je hiervoor niet te registeren!

Bezoek Parship

Reacties

Hallo, bespaar je de moeite en geld, ik sta bijna een jaar ingeschreven en 1 x leuk contact gehad, die uiteindelijk ook afhielt, het is allemaal geld klopperij, ze geven niks om hun klanten, en doen niet hun best voor je

Hallo.
Ik wil graag weten of ik per maand kan betalen en hoe ik dit regel. Ik weet dat er kosten bijkomen. Heb nu een gratis profiel aangemaakt.

Hartelijke groet,
Anita van Reen

Reviews over Parship

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden