Parship is dé datingsite bij uitstek voor hoogopgeleide singles die een serieuze relatie zoeken. Parship.nl is anders dan andere datingsites. Dit komt omdat ze gebruik maakt van een unieke matchingsmethode die mensen met elkaar in contact brengt. Parship doet dit op basis van een wetenschappelijk gefundeerde persoonlijkheidstest. Bij het invullen van de persoonlijkheidstest, bestaande uit 74 vragen, komt er een persoonlijkheidsprofiel tot stand. Aan de hand hiervan stelt Parship partnervoorstellen beschikbaar.

Parship Premium Membership

6 maanden 

€44,90

per maand

Bezoek nu

Parship Premium Membership

24 maanden 

€24,90

per maand

Bezoek nu

Gratis Account Parship

Helemaal gratis

€0,00

per maand

Probeer gratis

Parship richt zich op dertigers

Parship is dus een datingsite voor hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Op deze datingsite kun je dus een partner vinden met hetzelfde niveau als dat van jou. Gaat het nou om iemand met een HBO of WO achtergrond? Bij deze datingsite kun je jouw match vinden. Naast de hoogopgeleiden leden, heb je ook andere 30 plussers die opzoek zijn naar een serieuze relatie of gewoon een leuke date. Zoals hier boven staat onderscheid Parship zich van de normale datingsites door hun unieke matchingsmethode, waardoor de mensen makkelijk in contact met elkaar kunnen komen op basis van een persoonlijkheidstest. Lijkt Parship een passende datingsite voor jou? Meld je dan nu aan bij deze datingsite om jouw match te vinden.

Kosten per maandvanaf € 24,90
Aantal ledenOngeveer 80.000
Mobiele site
Mobiele App
Evenementen
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Gratis Chatten
Videochatten

Parship Gratis Aanmelden

Het proces om je in te schrijven bij Parship is erg makkelijk. Het kan even wat tijd kosten, maar dan heb je uiteindelijk ook wat en is het de moeite waard. Net als bij de normale datingsites, kun je bij parship gratis een account of profiel aanmaken. Hiervoor zal je wel enkele basisgevens moeten invullen en daarna krijg je een uitgebreide vragenlijst en persoonlijkheidstest voorgeschoteld. De vragenlijst zorgt ervoor dat je zelf ontdekt waar je naar op zoek bent. De persoonlijkheidstest zorgt ervoor dat je met de juiste mensen gekoppeld wordt voor een goede match. Hier is het dus belangrijk dat de antwoorden zo goed en eerlijk mogelijk zijn. Verder is dit ook een makkelijke manier om snel een perfecte match te vinden. Nadat je dit alles hebt gedaan kun je je profiel bijwerken door bijvoorbeeld aan te geven wanneer je verjaardag is, wat je voorkeuren zijn, wat voor een persoon je bent etc...


Parship Mogelijkheden

Het aanmaken van een profiel is bij Parship helemaal gratis. Hierdoor ben je dan automatisch een gratis lid. Maar wat zijn nou de mogelijkheden als gratis lid? Als gratis lid heb je bij Parship de mogelijkheid om foto’s te bekijken, interesse berichtjes te verzenden, 9 foto’s toe te voegen en gebruik maken van de zoekfunctie. Heb je een match gevonden en je wilt in contact komen met de persoon, dan zal je een abonnement moeten aanschaffen. Als betaald lid heb je toegang tot de gratis en betaalde mogelijkheden. Met een betaald abonnement kun je naast de genoemde mogelijkheden ook tekstberichten sturen, reageren op berichten, gebruik maken van de zoekfunctie zonder limiet en je kunt ook gebruik maken van mobiel daten en de parship app.


Parship Kosten

Het merendeel van de leden, 52%, is vrouw en 48% is man. De leden zijn tussen de 28 en 55 jaar oud en zijn over het algemeen hoogopgeleid. De formule van Parship werkt echt, dit blijkt namelijk uit de succesratio van 38%. Dit houdt in dat minimaal 1 op de 3 leden een geschikte partner vind. Verder is Parship aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg. Hiermee zijn de veiligheid en privacy van de leden gewaarborgd. Parship werkt eenvoudig met twee stappen. De eerste stap begint met het invullen van de persoonlijkheidstest en het samenstellen van een persoonlijke profiel. Vervolgens stelt Parship partner voorstellen beschikbaar die je kunt bekijken. Je kunt direct in contact komen door contactverzoekjes te sturen om interesse te wekken. De laatste stap start vanaf het moment dat je actief in contact wilt komen met andere singles. Dit kan door Premium-lid te worden.

Hieronder vind je een kosten overzicht van een premium lidmaatschap:

  • 6 maanden = € 44,90 per maand
  • 12 maanden = € 39,90 per maand
  • 24 maanden = € 24,90 per maand

De betalingen kunnen geschieden via iDeal, Credit Card en PayPal.

Gratis aanmelden bij Parship


Artikelen over Parship

Een Leuke Date Begint bij Je Profielfoto

Voordat je gaat beginnen met online daten, is het verstandig om even stil te staan bij je profielfoto op een datingsite. Met je profielfoto laat je als het ware de beste versie van jezelf zien, zonder daarbij je eigenheid te verliezen. Veel datingsites staan het toe om meer dan één fot [...]

Wat Je Niet Moet Doen op Je Datingprofiel

Wanneer je net begint op een datingsite is het van groot belang wat meer aandacht aan je profielopbouw te besteden. Het werkt namelijk als een visitekaartje dat je geeft aan een ander. Een goede indruk kan tot veel profijt leiden, dus he is belangrijk om ervoor te zorgen dat alles op orde is. We h [...]

Wat Willen Mannen van een Vrouw?

Mensen kunnen nou eenmaal niet zonder elkaar. Toch wordt er nog steeds gezegd dat mannen van mars komen en vrouwen van venus. Wat mannen willen, zullen we hier vandaag bespreken. “Maar elke man wil wat anders?!”, zal je nu wel denken. Daarom kunnen we alleen maar een klein deel bespreken [...]

Parship of EliteDating, Welke datingsite past het beste bij mij?

Parship of Elitedating Ben je al geruime tijd eenzaam, ben je lange tijd meer gefocust geweest op je werk en denk je dat het weer eens tijd wordt voor de liefde? Dan kun je op verschillende manieren in contact komen met personen, die eventueel de ideale partner voor je konden zijn. Je zou zo iemand [...]

Parship of Lexa, Welke datingsite is het meest geschikt voor jou?

Paship of Lexa Je bent al een tijdje single, pas uit een relatie of gescheiden en je bent van mening, dat het weer eens tijd wordt om iemand lief te hebben en of zelf geliefd te zijn bij iemand? Je bent misschien al via het internet op zoek gegaan naar een geschikte datingsite en je komt Parship of [...]

Parship Reviews

  • Parship ervaar ik als een geweldige datingsite voor volwassenen. Op de site vindt je leuke en spannende dates. Echter ben ik niet op zoek naar iemand met wie ik meteen ga trouwen, ik vind het gewoon leuk en interessant om te chatten en daten met nieuwe mensen. Als het daten met een van de leden van de site leidt tot een relatie zou ik dat ook wel leuk vinden. Op Parship vindt je niet alleen mensen met een universitaire of hogere opleiding waardoor je ook in contact kunt komen met leuke mensen van een ander niveau. Persoonlijk vind ik het leuk om met mensen van verschillende niveaus in contact te zijn. Dit maakt dat ik dan vaker op de site ben.

    Sterke punten
    • Leuke functies • Passende en goede matches • Veiligheid van privacy is gegarandeerd

    Door Marijke op 1 juli 2020 Reageer
  • netjes -

    Prima datingsite, niet de goedkoopste, maar dat trekt wel een bepaald publiek. Dat maakt het dat anderen sneller (in mijn geval) aan mijn verwachtingen voldoen.

    Door Domis op 9 juni 2020 Reageer
  • Parship is een datingsite die alles professioneel aanpakt. De manier hoe de site op zoek gaat naar een match vind ik top! Allereerst moest ik 70 vragen beantwoorden die te maken hebben met het selecteren van een passende partner. Deze vragen zijn zowel persoonlijke als algemene vragen. Ik ben iemand die niet makkelijk persoonlijke gegevens deel en vooral niet als het gaat om een dating-profile. Maar ik heb toch besloten om er één aan te maken bij Parship, en tot nu toe heb ik er geen spijt van. Ik heb vaker interessante reacties van leuke dames gekregen en heb met een paar over en weer kunnen chatten. Ik heb besloten om betalend lid te zijn op de site, want met een gratis profiel kun je niet echt veel doen. Het is geen probleem als ik moet betalen voor de functies van de site want ik maak gebruik van de diensten die zij te bieden hebben.

    Sterke punten
    • Serieuze leden • De site maakt gebruik van een persoonlijkheidstest • Niet alleen hoger opgeleiden

    Zwakke punten
    • Het is niet goedkoop, maar aan de andere kant is het je geld waard.

    Door -Tim- op 1 juni 2020 Reageer (1 reactie)
  • Een jaar lid geweest, geen resultaat, al na een paar weken kwam ik tot de conclusie dat er weinig echt leuk aanbod is, vooral veel fake profielen en veel mensen uit andere landen die je dan berichten sturen. Ik ben toen zo dom geweest mijn lidmaatschap niet direct op te zeggen. Na een jaar natuurlijk vergeten en toen werd het automatisch verlengt met 79, 95 euro per maand. Echt schandalig. Een dag voor de afschrijving merkte ik dit op, direct opgezegd, dit was 1 dag te laat. Jammer dan zeggen zij, gewoon betalen, kunnen pas volgende maand dit doorvoeren. Zo triest, lid worden kan op elke gewenste dag, maar opzeggen niet... Eenmaal betaald valt alle service vies tegen.

    Sterke punten
    gehaaid

    Zwakke punten
    weinig leuk Nederlands sprekend aanbod, moeilijk op te zeggen

    Door Tamara op 20 april 2020 Reageer
  • Ik ben nu 3 maanden betalend lid en er gebeurt niets op de site. Ik kan niet zelf zoeken en de partnervoorstellen zijn waardeloos. De mannen wonen 100 km van mijn woonplaats, terwijl ik heb aangegeven dat ik alleen partnervoorstellen tot 30 0f 50 km wil ontvangen. Ik ben net 70 geworden en dat schijnt veel te oud te zijn op een site als Parship. Ze richten zich op dertigers. Dat hadden ze me moeten vertellen, nu ben ik tot november 2020 lid, en ik heb er niets aan. Daarnaast vind ik het een hele sfeerloze site. De leden hebben geen naam, maar een omschrijving van een beroep of een nummer. Dat maakt het heel onpersoonlijk. Zonder een foto nodigt het ook beslist niet uit om iemand een bericht te sturen. Ik heb het gevoel dat ik geen contact kan krijgen met andere leden. Ik heb al vaker een mailtje gestuurd met vragen, maar ik krijg gewoon geen antwoord. Alleen toen ik nog geen betalend lid was, kreeg ik wel antwoord, en daarmee hebben ze me over de streep getrokken. Toen ik eenmaal betalend lid was, kreeg ik geen contact meer met ze. Echt een hele slechte site. Ik begrijp ook niet, waarom ze zoveel sterren krijgen. Ik denk dat ze voor die sterren betalen, dat moet haast wel.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Zeer gebruikersonvriendelijk en veel, maar dan ook veel te duur voor wat je ervoor krijgt, niets namelijk!

    Door Maria op 21 januari 2020 Reageer
  • Jaren geleden was ik betalend lid van Parship. Heel veel geld "in het water gesmeten", want Parship heeft me nooit ook maar enig contact opgeleverd. Er zitten bovendien een aantal "scammers" (oplichters) op deze site... Peperdure site die bedrieglijke praktijken hanteert... Wanneer je als gratis lid wilt reageren op een boodschap, dan word je geboycot door Parship! Dan verschijnt er zo'n rode tekst waarin staat dat je "geen persoonlijke gegevens mag delen omdat dit potentiële kandidaten afschrikt"... ook al heb je geen enkel persoonlijk gegeven in je tekst gezet! Moraal van het verhaal : bij Parship kan je helemaal niéts zonder eerst een grote som te betalen! Pure geldklopperij is dit!

    Sterke punten
    Mooie lay-out.

    Zwakke punten
    Bedrieglijke praktijken. Je kan zogezegd als gratis lid reageren op contactnames van geïnteresseerden, maar dit klopt niet. Er verschijnt dan een rode tekst met de melding "dat je geen persoonlijke gegevens mag delen omdat dit afschrikwekkend is". Ik gaf helemààl geen persoonlijke gegevens! De enige reden waarom ik mijn mail niet kon versturen is dat ik gratis lid was! Mensen, let op met Parship! Ze zijn niet zuiver op de graat!

    Door Martiko op 14 maart 2019 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit vind ik toch één van de betere datingsites. Gewoon een goede plek om de juiste mensen te vinden.

    Sterke punten
    Hoger opgeleiden is voor mij een pré.

    Zwakke punten
    Niet zo veel eigenlijk

    Door Jona op 8 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Geldklopperij.
    Men komt met een zgn. coulanceregeling waarmee zgn. hun goede wil wordt getoond. Ondertussen moetr je toch extra betalen.
    Ik wil hier nu een oproep plaatsen om hier richting Consumentenbond en journalistiek wat aan te gaan ondernemen. Wie wil er mee doen?
    Dit kan niet anno 2016 in Nederland. Mail me naar mijn mailadres

    Sterke punten
    Niet relevant.
    Geen partner gevonden, hoorde regelmatig klachten van andere inschrijver. Enorm duur!

    Zwakke punten
    De site is duur en onbetrouwbaar. Ik lees heel veel kwade en teleurgestelde reviews. Minder dan de helft is tevreden over deze site. Extreem laag. Ik had een jaarabonnement. Na verloop daarvan werd stilletjes bijna 80 euro per maand afgeschreven van mijn rekening. Na 240 euro kwam ik daar achter. Het zal ongetwijfeld in de kleine letters staan dat dat mag, maar in het Consumentenrecht staat dat de leverancier moet waarschuwen als er een wijziging in de situatie ontstaat.

    Door JOHAN op 24 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Grootste minpunt is dat je ook na betaling geen foto's kunt zien. Het zal best dat het meer om andere zaken dan om het uiterlijk gaat maar een foto zegt meer dan 1000 woorden. Heel erg veel onvolledige profielen, heel veel mensen die al maanden niet meer hebben ingelogd. Als ik als betalend (ja ik was zo stom) member naar mijn matches kijk dan zie ik een rommelig zootje profielen waarvan de meesten geen foto hebben en degene die wel een foto hebben zie je allemaal in blur. Waar moet ik als betalend member nou op reageren als er bij de profielen bijna geen tekst staat en ik de foto's niet kan zien...... Meerdere malen Parship verzocht van het membership af te komen maar ze willen echt helemaal niets. Alleen je geld!!!!! Zeer inhalige op geld beluste organisatie, totaal niet geintereseerd in de mensen.

    Sterke punten
    Helemaal niets!

    Zwakke punten
    Teveel voor dit tekstvak, zie hieronder.

    Door Jeroen B op 7 maart 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op de site kan je NIET Chatten en blijven ook na betaling de foto's wazig.
    Zeer weinig betalende leden, een die paar die er zijn kan je ook geen contact meekrijgen.
    Zelfs een nummer of mailadres kan je niet doorgeven aan de andere.
    Daar na ook nog aanmaningen krijgen omdat je zogenaamd niet hebt opgezegd.....
    Er zielig allemaal!!!

    Sterke punten
    Kunnen goed het geld uit je zak kloppen!!!

    Zwakke punten
    Reken niet op een relatie als je gaat daten op deze site, alleen je bankrekening wordt er lichter van...

    Door Vincent op 2 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb een aantal leuke contacten opgedaan via Parship. De site werkt goed.

    Sterke punten
    Mooie site, goed matchsysteem

    Zwakke punten
    Nog niet tegen gekomen

    Door Richard op 9 januari 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Waarom krijgt deze site 5 sterren op deze site als er zo ontzettend veel slechte reviews zijn ???

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zie eerdere review.

    Door Tim vd Horst op 16 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tja, je krijgt een aantal reacties en dan wordt je nieuwsgierig. Omdat je een herroepings termijn hebt van 2 weken betaal je voor een half jaar. Vervolgens neemt het aantal reacties opeens af. Het aantal nieuwe profielen valt behoorlijk tegen. De meeste dames reageren niet. Een aantal overduidelijke nep profielen met onduidelijke teksten of gold diggers. Uiteindelijk maakt je dus gebruik van je herroeping, keurig binnen de termijn. En dan blijk je dus te moeten betalen voor het aantal online contacten wat je had. Dit staat volstrekt onduidelijk in de voorwaarden. Kortom, ik voel mij genaaid. Het is gewoon geld klopperij, dom dat ik er in getrapt ben.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Veel te duur. Onduidelijke Algemene Voorwaarden. Bij "herroeping" moet je alsnog betalen voor aantal online contacten. Weinig nieuwe contacten. Aantal fake profielen of gold diggers.

    Door Tim vd Horst op 16 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik zou het niemand willen aanraden. Opdringerige teksten: " ïemand heeft je profiel bekeken, ga gauw kijken wie dat was!!!!" etc.maar eigenlijk alleen geinteresseerd in je geld.liffci
    Tenzij je getrouwd bent en bang bent je foto te tonen haha

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    duur;
    je krijgt eventuele partners door via hen. Geen eigen zoeken dus.
    Als je reageert op iemand weet je niet of hij betaald lid is. Zo niet, dan moet hij eerst 120 euro betalen om je foto te mogen bekijken. En jij maar denken: waarom hoor ik niets terug.
    Ouderwetse psychologische test die je invult en waarop je beoordeeld wordt

    Door kiki op 12 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op 30 maart 2015 heb ik een 12 maanden premium lidmaatschap bij Parship afgesloten, met de optie van 2 keer betalingen, per 6 maanden. Het 1ste factuur bedraagt € 97.20.
    Het staat duidelijk vermeld op de e-mail bevestiging dat ik een ‘Herroepingsrecht’ had om de lidmaatschap binnen 14 dagen te annuleren. Na een tijdje rondkijken in de website, en een paar berichten sturen, heb ik besloten om mijn premium lidmaatschap te annuleren. Dit heb ik gedaan op 10 april.

    Reden van annulering: Te weinig actieve leden op de site, de meeste zijn niet actief en niet meer inloggen op de site. (De meeste leden bij Parship - Ik zeg rond 80% - zijn na de eerste of de tweede keer inloggen op de website beseffen dat ze niets kan (geen persoonlijk bericht kan sturen, en ook geen foto kunnen zien van andere leden) en daarom de meesten besloten om niet meer inloggen.)

    Ik heb mijn premium lidmaatschap wel binnen 14 dagen geannuleerd, dus Ik dacht dat ik het volledige lidmaatschap bedrag terug zou ontvangen. FOUT!

    Op 14 april ontving ik een bericht van Parship met de bevestiging van het beëindiging van mijn premium lidmaatschap, maar omdat ik tot die tijd 6 contacten hebben gemaakt, moest ik een ‘waardecompensatie’ van € 115.33 aan hun betalen.
    In plaats van mijn € 97.20 terug ontvangen, hebben ze (zonder verder toestemming) nog € 18.13 afgeschreven vanuit mijn PayPal rekening!!!
    Dus in totaal € 115.33 was geïncasseerd van mijn rekening, voor een lidmaatschap dat nog geen twee weken duurde. Ik vind dit bedrag onredelijk, en onterecht. Dit is vergelijkbaar met een diefstal!
    Wat een Oplichter!!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    - Ongeveer 70%-80% van de leden zijn niet meer actief
    - Vrouwen reageren nauwelijks op berichtjes.
    - Peperduur abonnement.
    - Abonnement wordt Stilzwijgend verlengd met een nog duurdere en onrealistiche tarieven.
    - Je wordt belazerd!

    Door Parship Slachtoffer op 9 mei 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Niet doen, onbetrouwbaar, levert niets op behalve gedoe!!

    Sterke punten
    Geen idee

    Zwakke punten
    kleine database, hoge kosten maar vooral de slechte service,stoort enorm. Het inloggen lukte geruime tijd niet. Vele,vele mailtjes gestuurd en uiteindelijk na ruim 2 maanden een reactie waarbij het duidelijk is dat er niet goed wordt gelezen en men de schuld bij mij legt. En vandaag kwam ik erachter dat ze zomaar via een incasso geld afschrijven. Direct contact gezocht, " ik had zeker mijn vpcreditcard aan een ander uitgeleend".... Bleek dat een vriend van mij hetzelfde had. Oppassen!!!

    Door Ann op 1 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vreemd dat zulke dames geen man kunnen vinden.
    Een schooljuffrouw die kennelijk eens linkse idealen had maar nu aanhanger is van die man met fout haar.
    Toch leuk om iemand te ontmoeten die ontdekt heeft nooit wat geweest te zijn.
    Een arts die mij vertelde dat alleen een mannelijk arts voor haar een geschikt partner zou kunnen zijn. Gelukkig denk ik daar als ingenieur naar de dames ander over.
    De derde had twee puber zonen met ADHD. Kunt u goed met kinderen opschieten?

    Sterke punten
    Om te beginnen: Ik heb sinds 3/4 jaar een leuke geliefde die ik bij een single-activiteiten organisatie heb ontmoet.
    De zoektocht heeft dus iets moois gebracht.
    En totdat ik besloot dat Parship het voor mij niet zou worden toch nog een 3-tal dames ontmoet. Deze bestonden dus wel.

    Zwakke punten
    Ik heb nep berichten ontvangen. Uit Heidelberg, Linz, Wenen, Hamburg en nog wat plaatsnamen waar ik nog nooit van gehoord had. Dames die een hoge match waarde met mij zouden hebben. Kennelijk een foutje van de programmeur.
    Maar ik heb ook een 3-tal dames ontmoet die echt bestaan.

    Door Wijnand op 2 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Geen fijne site, na betalen zijn de foto's van de members nog steeds niet zichtbaar. Dat suggereren ze wel als je nog geen member bent. Dan staat er bij een wazige foto "alleen zichtbaar voor Full Members" ... niet dus. Waardeloze site voor te veel geld. Niet doen dus.

    Sterke punten
    De consument wordt beschermt bij "koop op afstand" door middel van het herroepingsrecht. Het product of dienst valt tegen of er is een te overhaaste beslissing genomen, prima regeling en dit geld ook voor een website als Parship. Nadat ik een full membership had afgesloten besloot ik toch al na 5 dagen mij te beroepen op deze regeling. Geen punt volgens de site maar of ik naast mijn reeds betaalde 104 euro nog een 165,00 euro wilde bijbetalen. De site redeneert dat je niet betaald per periode

    Zwakke punten
    periode maar dat je betaald per gelegd contact. Ik had in 5 dagen 17 contacten en dat was de reden van de 'naheffing". In de leveringsvoorwaarden staat hier niets over. Integendeel, bij het herroepen is de consument totaal geen kosten verschuldigd. Ik eis nu mijn 104,00 terug van Parship die dreigt met een incasso.... Fijne site

    Door Peter op 3 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik vind er hele rare vooral gefrustreerde mannen tussen zitten. Ik weet niet in welke relaties ze vandaan komen, maar het is echt heel erg. Mannen zijn erg geent op een foto, wat niets zegt. Erg kortzichtig. Daarnaast heb ik gemerkt dat ze ook niet oprecht zijn. Hun profielen zijn vaak enorm verzonnen. Eigenlijk heel eng. Wat ik me dan ook meteen afvraag wat bezielt iemand. Ik ben een hele leuke vrouw, hoog opgeleid met een goed lopend bedrijf. Dus ik kan heel goed met mensen overweg. Ik heb geen goede ervaringen nog bij Parship kunnen ontdekken. Erg jammer.

    Sterke punten
    Ik kan ze nog niet ontdekken.

    Zwakke punten
    Traag.
    Vaak nep accounts
    Selectie die ik krijg past niet bij mij
    Veel te duur

    Door Anabel op 9 januari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • doen -

    Niet veel ervaringen met datingsites, maar deze heeft mij aan mijn huidige vrouw geholpen. In totaal 3 dates gehad en zowaar 3 serieuze dames gehad die opzoek waren naar een langdurige relatie. Goede matches, ik zou deze site aan iedereen aanraden.

    Sterke punten
    goede site, serieuze mensen, bijna alleen hoger opgeleiden

    Zwakke punten
    niets

    Door h van os op 24 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op paship heb ik niet het idee gehad dat er nep profielen waren. De dates die ik heb gehad waren over het algemeen dan ook leuk al zien sommige mensen er in het echt toch net iets anders uit dan op de foto. De komende tijd probeer ik deze site nog uit want ik ben toch wel opzoek naar een relatie met meer vastigheid.

    Sterke punten
    Omdat de site niet laagdrempelig is heb je een betere selectie van vrouwen. Ook heb ik het idee dat ze daardoor minder gefocust zijn op het uiterlijk.

    Zwakke punten
    Het is niet goedkoop, maar ja aan de andere kant heb ik liever goede matches en betaal ik iets meer, dan dat ik minder betaal en slechte matches krijg.

    Door carel op 19 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als hoogopgeleide vrouw van 40 is het soms lastig om in het dagelijks leven in contact te komen met vrijgezelle mannen die een vergelijkbare leefwijze hebben als ik. Deze site heeft mij aan een paar leuke dates geholpen en ik heb er vertrouwen in dat ik in de toekomst toch nog iemand kan vinden voor een langdurige relatie.

    Sterke punten
    Leuke gesprekken met mensen waarbij het snel klikte. Ook heb ik het gevoel dat het bij deze site allemaal goed in orde is.

    Zwakke punten
    Het kost wat, maar naar mijn idee krijg je dan ook wat.

    Door Maria op 18 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb meerdere dates gehad via Parship en mijn ervaring is dan ook best wel positief. Waar bij andere sites het nog wel eens alleen om uiterlijk gaat heb ik hier het gevoel dat de dames je een eerlijkere kans geven. De ware heb ik nog niet gevonden, maar leuke dates heb ik zeker gehad. De persoonlijkheidstest zorgde er in ieder geval voor dat ik met dames in contact ben gekomen die behoorlijk bij mij zouden passen en dat maakt het wel wat gemakkelijker een klik te hebben.

    Sterke punten
    Goede matches
    Minder focus op uiterlijk
    Serieuze mensen
    Persoonlijkheidstest

    Zwakke punten
    Wel wat aan de prijs

    Door marquise op 5 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Psychologisch rapport is nonsens.
    Met een klacht word je afgepoeierd.
    Niets dan geldbejag.
    Gevaarlijke types, kunnen gewoon lid blijven. Een man die zegt in NL te wonen, in werkelijkheid 1000km verderop woont, blijkt slechts uit te zijn op webcamseks, wordt niets aan gedaan. De printscreens die ik stuurde worden naar zeggen steeds niet ontvangen..... Tja hij is betalend lid...

    Sterke punten
    Niet ontdekt.

    Zwakke punten
    Psychologisch rapport is nonsens.
    Met een klacht word je afgepoeierd.
    Niets dan geldbejag.

    Door Enke op 26 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zeer slechte site, veel te duur en maakt niet waar wat het belooft. Alleen maar gratis leden en nep profielen. Schandalige prijs en onbeschofte klantenservice. Geen zaken doen met deze boeven!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Te duur
    Nepprofielen
    Alleen maar gratis leden
    Klantenservice onbeschoft

    Door niet tevreden op 13 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Parship

Schrijf je eigen review