Parship tarieven, mogelijkheden en ervaringen

Parship is dé datingsite bij uitstek voor hoogopgeleide singles die een serieuze relatie zoeken. Parship.nl is anders dan andere datingsites. Dit komt omdat ze gebruik maakt van een unieke matchingsmethode die mensen met elkaar in contact brengt. Parship doet dit op basis van een wetenschappelijk gefundeerde persoonlijkheidstest. Bij het invullen van de persoonlijkheidstest, bestaande uit 74 vragen, komt er een persoonlijkheidsprofiel tot stand. Aan de hand hiervan stelt Parship partnervoorstellen beschikbaar.

Parship Premium Membership

6 maanden 

€ 44,90

per maand

Bezoek nu
Parship Premium Membership

24 maanden 

€ 24,90

per maand

Bezoek nu
Gratis Membership Parship

Helemaal gratis

€ 0,00

per maand

Probeer gratis

 

Parship richt zich op dertigers

Parship is dus een datingsite voor hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Op deze datingsite kun je dus een partner vinden met hetzelfde niveau als dat van jou. Gaat het nou om iemand met een HBO of WO achtergrond? Bij deze datingsite kun je jouw match vinden. Naast de hoogopgeleiden leden, heb je ook andere 30 plussers die opzoek zijn naar een serieuze relatie of gewoon een leuke date. Zoals hier boven staat onderscheid Parship zich van de normale datingsites door hun unieke matchingsmethode, waardoor de mensen makkelijk in contact met elkaar kunnen komen op basis van een persoonlijkheidstest. Lijkt Parship een passende datingsite voor jou? Meld je dan nu aan bij deze datingsite om jouw match te vinden.

Kosten per maandvanaf € 24,90
Aantal ledenOngeveer 80.000
Mobiele site
Mobiele App
Evenementen
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Gratis Chatten
Videochatten

Parship Gratis Aanmelden

Het proces om je in te schrijven bij Parship is erg makkelijk. Het kan even wat tijd kosten, maar dan heb je uiteindelijk ook wat en is het de moeite waard. Net als bij de normale datingsites, kun je bij parship gratis een account of profiel aanmaken. Hiervoor zal je wel enkele basisgevens moeten invullen en daarna krijg je een uitgebreide vragenlijst en persoonlijkheidstest voorgeschoteld. De vragenlijst zorgt ervoor dat je zelf ontdekt waar je naar op zoek bent. De persoonlijkheidstest zorgt ervoor dat je met de juiste mensen gekoppeld wordt voor een goede match. Hier is het dus belangrijk dat de antwoorden zo goed en eerlijk mogelijk zijn. Verder is dit ook een makkelijke manier om snel een perfecte match te vinden. Nadat je dit alles hebt gedaan kun je je profiel bijwerken door bijvoorbeeld aan te geven wanneer je verjaardag is, wat je voorkeuren zijn, wat voor een persoon je bent etc...


Parship Mogelijkheden

Het aanmaken van een profiel is bij Parship helemaal gratis. Hierdoor ben je dan automatisch een gratis lid. Maar wat zijn nou de mogelijkheden als gratis lid? Als gratis lid heb je bij Parship de mogelijkheid om foto’s te bekijken, interesse berichtjes te verzenden, 9 foto’s toe te voegen en gebruik maken van de zoekfunctie. Heb je een match gevonden en je wilt in contact komen met de persoon, dan zal je een abonnement moeten aanschaffen. Als betaald lid heb je toegang tot de gratis en betaalde mogelijkheden. Met een betaald abonnement kun je naast de genoemde mogelijkheden ook tekstberichten sturen, reageren op berichten, gebruik maken van de zoekfunctie zonder limiet en je kunt ook gebruik maken van mobiel daten en de parship app.


Parship Kosten

Het merendeel van de leden, 52%, is vrouw en 48% is man. De leden zijn tussen de 28 en 55 jaar oud en zijn over het algemeen hoogopgeleid. De formule van Parship werkt echt, dit blijkt namelijk uit de succesratio van 38%. Dit houdt in dat minimaal 1 op de 3 leden een geschikte partner vind. Verder is Parship aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg. Hiermee zijn de veiligheid en privacy van de leden gewaarborgd. Parship werkt eenvoudig met twee stappen. De eerste stap begint met het invullen van de persoonlijkheidstest en het samenstellen van een persoonlijke profiel. Vervolgens stelt Parship partner voorstellen beschikbaar die je kunt bekijken. Je kunt direct in contact komen door contactverzoekjes te sturen om interesse te wekken. De laatste stap start vanaf het moment dat je actief in contact wilt komen met andere singles. Dit kan door Premium-lid te worden.

Hieronder vind je een kosten overzicht van een premium lidmaatschap:

 • 6 maanden = € 44,90 per maand
 • 12 maanden = € 39,90 per maand
 • 24 maanden = € 24,90 per maand

De betalingen kunnen geschieden via iDeal, Credit Card en PayPal.

Gratis aanmelden bij Parship


Artikelen over Parship

Waar kun je als hoger opgeleide terecht?

Waar kun je als hoger opgeleide terecht?

Er bestaan in Nederland enkele vertrouwde, betrouwbare en serieuze datingsites voor mensen met een hoger opleidingsniveau. Online dating voor mensen met een hogere opleiding wordt steeds populairder en blijft maar groeien. Er zijn in Nederland heel wat datingsites die zich speciaal richten op hoger opgeleide singles van HBO en Universitair niveau. De favorieten onder deze websites zijn Match4me.n ... [...]

Parship of Lexa, Welke datingsite is het meest geschikt voor jou?

Parship of Lexa, Welke datingsite is het meest geschikt voor jou?

Paship of Lexa, alles naast elkaar Je bent al een tijdje single, pas uit een relatie of gescheiden en je bent van mening, dat het weer eens tijd wordt om iemand lief te hebben en of zelf geliefd te zijn bij iemand? Je bent misschien al via het internet op zoek gegaan naar een geschikte datingsite en je komt Parship of Lexa tegen. Beide datingsites lijken je interessant en je kunt geen keuze m ... [...]

Parship of EliteDating, welke datingsite past het beste bij mij?

Parship of EliteDating, welke datingsite past het beste bij mij?

Parship of Elitedating, alles naast elkaar Ben je al geruime tijd eenzaam, ben je lange tijd meer gefocust geweest op je werk en denk je dat het weer eens tijd wordt voor de liefde? Dan kun je op verschillende manieren in contact komen met personen, die eventueel de ideale partner voor je konden zijn. Je zou zo iemand op straat kunnen leren kennen of in de lift of op een verjaardagsfeestje. E ... [...]

Tinder of Parship, wat moet ik kiezen?

Tinder of Parship, wat moet ik kiezen?

Tinder of Parship, alles op een rij  Ben je op zoek naar een nieuwe date, een serieuze relatie of gewoon nieuwe vrienden? Lukt het niet om in je omgeving in contact te komen met single mannen en vrouwen, die open staan voor een nieuwe date of een serieuze relatie? Dan heb je altijd de mogelijkheid om je zoektocht voort te zetten op het internet. Je zal dan een aantal datingsites tegenkomen, ... [...]

Parship kosten, hoe duur is het nu eigenlijk?

Parship kosten, hoe duur is het nu eigenlijk?

Parship kosten Parship kosten, hoe duur is het nu eigenlijk? Veel online daters vragen zich dit af. Op deze pagina zullen we jou dan ook uitleggen wat de tarieven zijn. Parship kosten Premium Lidmaatschap 6 maanden premium kost € 44,90 per maand 12 maanden premium kost € 39,90 euro per maand 24 maanden premium kost € 24,90 per maand De voordelen van een Parship Premium-lidmaatschap ... [...]

Parship Reviews

  WEGBLIJVEN VAN DEZE ZAAK!!!

  Geldwolven en oplichters zijn het. Jaar abonnement genomen, 0,0 resultaat dus al maanden niet meer actief geweest. Gaan ze ineens geld van mijn rekening afschrijven. Nooit wat van ze gehoord maar schijnbaar hebben ze mijn jaar abonnement omgezet in een voor onbepaalde tijd en dat geeft ze het recht zonder mijn toestemming geld te gaan incasseren? Direct geblokkeerd en nu gaan ze er incassokosten bij rekenen met dreigementen dat ik moet betalen! WEGBLIJVEN VAN DEZE ZAAK!!!

  Sterke punten
  Geldklopperij

  Zwakke punten
  Al het andere

  Scam

  This app is a scam, I wanted to start a one month subscription for 20 euros to test it out. It didn't help me and the few people I sent were never online, so I deleted the app. Apparently an annual subscription had automatically started, that I was not aware of (maybe I missed it). Now they have sent me a collection letter for 169 euros while I haven't received anything in return. They do this on purpose so you would forget it and then you have to pay for nothing. Don't install, worst app ever!

  Komen de afspraken niet na

  Veel te duur dat ten eerste ten tweede partner voorstellen zijn vaak geen lid waardoor je ook diegene niet kunt contacten. Je krijgt bijna geen reactie van de vrouwen die zij voorstellen. Het is rond uit zeer teleurstellend wat er word voorgeschoteld als je nog geen lid bent. Ze proberen je binnen te halen maar uiteindelijk zijn het voor een groot deel misleidende berichten die je ontvangt. Kortom voor het geld wat je betaald is het ver onder de maat.

  Sterke punten
  Kan ze niet opnoemen

  Zwakke punten
  Lees de beschrijving die ik geschreven heb.

  Probeer wat anders

  Jaarabonnement genomen tegen een gunstige prijs, ongeveer 3 maanden later gestopt met het bezoeken van de site want niet voor mij. Tot zover geen probleem.

  Aan het eind van het jaarabonnement is deze maandelijks verlengd tegen €80 per maand, waar ik pas na een paar maanden achter kwam. Er was geen mail gestuurd dat de verlenging er aan zat te komen, noch is het abonnement automatisch stopgezet omdat ik toch al meer dan een half jaar niet had ingelogd.
  Klantenservice verschuilt zich achter de voorwaarden waar dit in staat, en ik kreeg een schamele €40 aangeboden als schadevergoeding terwijl ik tegen die tijd al enkele honderden euro's had betaald terwijl ik de site al een jaar niet had bezocht.

  Let op bij het afsluiten van een abonnement of uberhaupt het gebruik van deze site, ga naar andere platformen toe, zijn veel beter.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichterij

  Goede ervaring

  Eén van de weinige serieuze datingsites. Perfect, zeker niet, maar een stuk beter dan de rest.

  Hoezo gratis proberen?

  Ik dacht: gratis proberen waard. Ik kan dan helemaal niks, de profiel foto’s zijn wazig en een berichtje sturen kan ook niet

  Sterke punten
  Niet ontdekt

  Zwakke punten
  Je kunt echt niks met gratis

  Geen liefde voor het vak

  Parship is een dure datingsite, maar na meerdere datingsites wilde ik het wat serieuzer aanpakken. 1 jarig lidmaatschap heeft me 0 dates opgeleverd. De contacten die ik had, waren voornamelijk met Duitse vrouwen, die vaak 200+ km verwijderd woonden. Heb je niets aan, toch? In het begin waren de foto's zelfs bij een betaald lidmaatschap vervaagd. Gebruiksvriendelijkheid van de app is minimaal.
  Tot slot heb ik mijn lidmaatschap een paar dagen te laat opgezegd (minimaal 4 weken van tevoren opzeggen). Nu hebben ze mijn lidmaatschap ongevraagd verlengd met een maand voor maarliefst 80 euro. Dat voelt als even flink incashen op de wens liefde te kunnen vinden met 0 resultaat.
  Mensen, als je je wil laten naaien, neem een lidmaatschap bij Parship! De ervaring zal niet prettig zijn!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Duur
  Gebruiksvriendelijk
  Klantonvriendelijk

  Teleurstellend

  Saaie boel op deze site. Bijna geen nieuwe leden die getoond worden. En als er iets komt zijn het Duitse dames.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Weinig aanbod / verversing

  opzeggen is lastig

  Het opzeggen van parship was erg lastig, meerdere keren geprobeerd maar uiteindelijk een aangetekedne brief moeten sturen. dit heeft uiteindelijk wel gewerkt en ik had veel eerder mijn opzegging met https://xpendy.com/nl/ moeten versturen

  Parship is oplichting

  Slechte service contract aan gegaan binnen 2 weken stop gezet en nu dreigen met incasso

  Sterke punten
  Als je genaaid wilt worden doen

  Zwakke punten
  Slechte service geven niks om mensen

  Zeker een aanrader!!

  Mijn ervaring met Parship was erg goed. Het is een leuke en niet veeleisende site. Hier kun je wel echt leuke dates scoren. Na ongeveer een jaar gebruik te hebben gemaakt kan ik jullie zeggen dat het me wel is gelukt om te vinden wat ik zocht. Ik ben namelijk niet op zoek naar een serieuze relatie, maar naar leuke dates, gesprekken en ontspanning. De dating wereld is niet onbekend bij mij, ik kan dus wel zeggen dat Parship een aanrader is. Bij de andere datingsite heb ik helaas geen succes kunnen boeken, omdat ik nauwlijks mensen tegen kwam die leuke gesprekken kunnen voeren en die spannend zijn. Hier heb ik dat gelukkig wel gevonden. Verder zijn de lidmaatschappen van Parship aan de dure kant, maar je maakt wel gebruik van alle functies van de site. Alleen op deze manier had ik de mogelijkheid om in contact te komen met de andere leden. Het zal wel een dure site zijn, maar je vindt wel wat je zoekt.

  Leuke dates en veel contact gelegd

  Ik vind Parship echt een betrouwbare site en het is ook gebruiksvriendelijk. Ik ben iemand die haar persoonlijke gegevens niet makkelijk deel, je zult mij dus ook niet vinden op Facebook. Je kunt je dan voorstellen hoe ik tegenover een datingsite sta. Na er lang over nagedacht te hebben besloot ik om een profiel aan te maken. Tot nu toe heb ik geen spijt van mijn aanmelding en het bevalt me heel goed. Binnen zo een korte tijd heb ik een paar leuke en interessante reacties ontvangen. Maar helaas kon ik niet direct reageren, want ik had een gratis account. Ik had toen besloten om een betaald lidmaatschap aan te schaffen, want je krijgt toegang tot meerdere functies. Op deze manier ben ik in contact gekomen met een tal van leuke mensen. Intussen ben ik al op 2 dates geweest en vond het een leuke ervaring. Ik kijk uit naar de volgende date.

  Geweldige site!!

  Parship is de juiste datingsite voor mij. Hier heb ik eindelijk iemand gevonden die ik nu mijn levenspartner kan noemen. Op de andere datingsite had ik niet zoveel geluk met dates als op Parship. Ik was al een aantal jaren op zoek naar een serieuze relatie, maar tegenwoordig is het moeilijk om iemand te vinden die hetzelfde als mij wilt. Bij Parship kwam ik al snel in contact met leuke vrouwen. Ik ben zelfs op enkele dates geweest tot ik de juiste vrouw vond. Gelukkig heb ik haar wel gevonden en we besloten om vaker op dates te gaan. Na enkele maanden vroeg ik haar om mijn vriendin te worden, zij heeft dus toegestemd. We zijn nu al ongeveer 2 jaren samen en heel binnenkort zullen we samen wonen. Op Parship kom je niet alleen mensen tegen die een seksdate willen, maar er zijn ook mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Ik ben Parship erg dankbaar, want zonder deze site had ik mijn vrouwtje niet gevonden.

  Geen verrassingen

  Mijn ervaring met Parship.nl is erg goed. Deze site houdt zich aan hun woord waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Sinds ik me op de site heb aangemeld heb ik gemerkt dat daten echt iets is voor mij. Voorheen werd ik erg zenuwachtig om met mannen te praten. Maar de mensen op de site geven je echt een goed gevoel waardoor de zenuwen minder worden. Ik kan nu gewoon chatten met iemand zonder dat angstig gevoel. Verder is de site zo eenvoudig en goed ingericht waardoor je makkelijk in contact kunt komen met de andere leden. Ik maak namelijk gebruik van een 6 maanden abonnement en hiermee heb ik veel contact kunnen leggen met de leden van de site. De abonnementen van de site zijn eerlijk gezegd wel duur, maar uiteindelijk vind je wel wat je nodig hebt. Ik heb helaas mijn liefde nog niet gevonden, maar heb wel veel vrienden gemaakt. Ook ben ik op leuke dates geweest met een paar van deze vrienden. Parship vind ik helemaal top en ik weet dat ik hier mijn liefde zal vinden.

  Leuke dame ontmoet

  Voor een lange tijd was ik op zoek naar een serieuze relatie met iemand van mijn niveau en daarom heb ik mezelf ingeschreven bij Parship. Sinds ik hier ben ingeschreven heb ik gemerkt dat daten veel makkelijker gaat. Ik heb inmiddels al iemand gevonden die ik erg leuk vind. Ze is 2 jaar jonger dan me, maar we hebben dezelfde interesses. Voor ik haar had leren kennen was ik wel in contact met een aantal andere dames. Ik ben zelfs met een paar op een date geweest, maar vond ze niets. Ik moet wel zeggen dat het leuke dates waren, maar ik zag mezelf niet in een relatie met ze. Op Parship vind je echt alleen serieuze mensen die meer praten over toekomstgerichte onderwerpen dan over seks. Ben je dus iemand die op zoek is naar een serieuze date of relatie, dan is Parship wel de datingsite voor jou. Verder heb ik ook gemerkt dat er veel leden zijn op de site, dus de kans op het vinden van een date is erg groot.

  Allemaal goede ervaringen

  Parship.nl is een prima datingsite voor volwassenen. Ik ben nu al 2 jaar lang lid van deze datingsite en heb geen rare ervaringen. Voor een lange tijd was ik op zoek naar een serieuze relatie met iemand van mijn niveau en heb het wel hier gevonden. Echter was ik in het begin van mijn eerste jaar niet zo actief als nu, omdat ik de datingsite niet serieus nam. Bij Parship kom je gauw een aantal mensen tegen, dus de kans op een date of relatie is erg groot. Alvorens ik een serieuze relatie had, was ik in contact met een aantal mensen die ik erg leuk vond. Maar met geen van deze mensen wilde ik een relatie. Tot ik een flirtje kreeg van een leuke heer. Vanaf die dag waren we continu in contact met elkaar. We hadden ook vaak afgesproken om elkaar te ontmoeten voor koffie of om wat te eten. Niet lang daarna heeft hij me gevraagt om zijn vriendin te worden. Nu zijn we al ongeveer 6 maanden samen en heb er helemaal geen spijt van.

  Grote aanrader

  Parship ervaar ik als een geweldige datingsite voor volwassenen. Op de site vindt je leuke en spannende dates. Echter ben ik niet op zoek naar iemand met wie ik meteen ga trouwen, ik vind het gewoon leuk en interessant om te chatten en daten met nieuwe mensen. Als het daten met een van de leden van de site leidt tot een relatie zou ik dat ook wel leuk vinden. Op Parship vindt je niet alleen mensen met een universitaire of hogere opleiding waardoor je ook in contact kunt komen met leuke mensen van een ander niveau. Persoonlijk vind ik het leuk om met mensen van verschillende niveaus in contact te zijn. Dit maakt dat ik dan vaker op de site ben.

  Sterke punten
  • Leuke functies
  • Passende en goede matches
  • Veiligheid van privacy is gegarandeerd

  netjes

  Prima datingsite, niet de goedkoopste, maar dat trekt wel een bepaald publiek. Dat maakt het dat anderen sneller (in mijn geval) aan mijn verwachtingen voldoen.

  Dik tevreden!

  Parship is een datingsite die alles professioneel aanpakt. De manier hoe de site op zoek gaat naar een match vind ik top! Allereerst moest ik 70 vragen beantwoorden die te maken hebben met het selecteren van een passende partner. Deze vragen zijn zowel persoonlijke als algemene vragen. Ik ben iemand die niet makkelijk persoonlijke gegevens deel en vooral niet als het gaat om een dating-profile. Maar ik heb toch besloten om er één aan te maken bij Parship, en tot nu toe heb ik er geen spijt van. Ik heb vaker interessante reacties van leuke dames gekregen en heb met een paar over en weer kunnen chatten. Ik heb besloten om betalend lid te zijn op de site, want met een gratis profiel kun je niet echt veel doen. Het is geen probleem als ik moet betalen voor de functies van de site want ik maak gebruik van de diensten die zij te bieden hebben.

  Sterke punten
  • Serieuze leden
  • De site maakt gebruik van een persoonlijkheidstest
  • Niet alleen hoger opgeleiden

  Zwakke punten
  • Het is niet goedkoop, maar aan de andere kant is het je geld waard.

  geldklopperij

  Een jaar lid geweest, geen resultaat, al na een paar weken kwam ik tot de conclusie dat er weinig echt leuk aanbod is, vooral veel fake profielen en veel mensen uit andere landen die je dan berichten sturen.
  Ik ben toen zo dom geweest mijn lidmaatschap niet direct op te zeggen. Na een jaar natuurlijk vergeten en toen werd het automatisch verlengt met 79, 95 euro per maand. Echt schandalig. Een dag voor de afschrijving merkte ik dit op, direct opgezegd, dit was 1 dag te laat. Jammer dan zeggen zij, gewoon betalen, kunnen pas volgende maand dit doorvoeren. Zo triest, lid worden kan op elke gewenste dag, maar opzeggen niet...
  Eenmaal betaald valt alle service vies tegen.

  Sterke punten
  gehaaid

  Zwakke punten
  weinig leuk Nederlands sprekend aanbod, moeilijk op te zeggen

  Parship is een hele slechte site

  Ik ben nu 3 maanden betalend lid en er gebeurt niets op de site. Ik kan niet zelf zoeken en de partnervoorstellen zijn waardeloos. De mannen wonen 100 km van mijn woonplaats, terwijl ik heb aangegeven dat ik alleen partnervoorstellen tot 30 0f 50 km wil ontvangen. Ik ben net 70 geworden en dat schijnt veel te oud te zijn op een site als Parship. Ze richten zich op dertigers. Dat hadden ze me moeten vertellen, nu ben ik tot november 2020 lid, en ik heb er niets aan. Daarnaast vind ik het een hele sfeerloze site. De leden hebben geen naam, maar een omschrijving van een beroep of een nummer. Dat maakt het heel onpersoonlijk. Zonder een foto nodigt het ook beslist niet uit om iemand een bericht te sturen. Ik heb het gevoel dat ik geen contact kan krijgen met andere leden. Ik heb al vaker een mailtje gestuurd met vragen, maar ik krijg gewoon geen antwoord. Alleen toen ik nog geen betalend lid was, kreeg ik wel antwoord, en daarmee hebben ze me over de streep getrokken. Toen ik eenmaal betalend lid was, kreeg ik geen contact meer met ze. Echt een hele slechte site. Ik begrijp ook niet, waarom ze zoveel sterren krijgen. Ik denk dat ze voor die sterren betalen, dat moet haast wel.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Zeer gebruikersonvriendelijk en veel, maar dan ook veel te duur voor wat je ervoor krijgt, niets namelijk!

  Bedrieglijke praktijken!

  Jaren geleden was ik betalend lid van Parship. Heel veel geld "in het water gesmeten", want Parship heeft me nooit ook maar enig contact opgeleverd. Er zitten bovendien een aantal "scammers" (oplichters) op deze site... Peperdure site die bedrieglijke praktijken hanteert... Wanneer je als gratis lid wilt reageren op een boodschap, dan word je geboycot door Parship! Dan verschijnt er zo'n rode tekst waarin staat dat je "geen persoonlijke gegevens mag delen omdat dit potentiële kandidaten afschrikt"... ook al heb je geen enkel persoonlijk gegeven in je tekst gezet! Moraal van het verhaal : bij Parship kan je helemaal niéts zonder eerst een grote som te betalen! Pure geldklopperij is dit!

  Sterke punten
  Mooie lay-out.

  Zwakke punten
  Bedrieglijke praktijken. Je kan zogezegd als gratis lid reageren op contactnames van geïnteresseerden, maar dit klopt niet. Er verschijnt dan een rode tekst met de melding "dat je geen persoonlijke gegevens mag delen omdat dit afschrikwekkend is". Ik gaf helemààl geen persoonlijke gegevens! De enige reden waarom ik mijn mail niet kon versturen is dat ik gratis lid was! Mensen, let op met Parship! Ze zijn niet zuiver op de graat!

  Fijne site

  Dit vind ik toch één van de betere datingsites. Gewoon een goede plek om de juiste mensen te vinden.

  Sterke punten
  Hoger opgeleiden is voor mij een pré.

  Zwakke punten
  Niet zo veel eigenlijk

  Flessentrekkerij. Ik doe een oproep tot actie

  Geldklopperij.
  Men komt met een zgn. coulanceregeling waarmee zgn. hun goede wil wordt getoond. Ondertussen moetr je toch extra betalen.
  Ik wil hier nu een oproep plaatsen om hier richting Consumentenbond en journalistiek wat aan te gaan ondernemen. Wie wil er mee doen?
  Dit kan niet anno 2016 in Nederland. Mail me naar mijn mailadres

  Sterke punten
  Niet relevant.
  Geen partner gevonden, hoorde regelmatig klachten van andere inschrijver. Enorm duur!

  Zwakke punten
  De site is duur en onbetrouwbaar. Ik lees heel veel kwade en teleurgestelde reviews. Minder dan de helft is tevreden over deze site. Extreem laag. Ik had een jaarabonnement. Na verloop daarvan werd stilletjes bijna 80 euro per maand afgeschreven van mijn rekening. Na 240 euro kwam ik daar achter. Het zal ongetwijfeld in de kleine letters staan dat dat mag, maar in het Consumentenrecht staat dat de leverancier moet waarschuwen als er een wijziging in de situatie ontstaat.

  Geld klopperij!

  Grootste minpunt is dat je ook na betaling geen foto's kunt zien. Het zal best dat het meer om andere zaken dan om het uiterlijk gaat maar een foto zegt meer dan 1000 woorden. Heel erg veel onvolledige profielen, heel veel mensen die al maanden niet meer hebben ingelogd. Als ik als betalend (ja ik was zo stom) member naar mijn matches kijk dan zie ik een rommelig zootje profielen waarvan de meesten geen foto hebben en degene die wel een foto hebben zie je allemaal in blur. Waar moet ik als betalend member nou op reageren als er bij de profielen bijna geen tekst staat en ik de foto's niet kan zien...... Meerdere malen Parship verzocht van het membership af te komen maar ze willen echt helemaal niets. Alleen je geld!!!!! Zeer inhalige op geld beluste organisatie, totaal niet geintereseerd in de mensen.

  Sterke punten
  Helemaal niets!

  Zwakke punten
  Teveel voor dit tekstvak, zie hieronder.


Bezoek Parship

Schrijf een review