e-matching inloggen, hoe en waar kan ik dit doen ?

e-matching inloggen, hoe en waar kan ik dit doen ?

16 januari 2020

Het is niet moeilijk, maar soms is het gewoon handig om even de informatie erbij te hebben, over hoe je ook al weer kunt inloggen. Daarom is dit artikeltje geschreven. Daarnaast vind je hier ook wat je kunt doen, wanneer je je wachtwoord bent vergeten!

e-matching inloggen

E-matching inloggen, hoe en waar kan dat ? Op deze pagina lees je het antwoord! Alleen leden van e-matching kunnen inloggen. Dit kan rechtsbovenin op de startpagina. Vul je nickname en password in en klik op inloggen. e-matching stuurt je hierna automatisch door naar jouw profielpagina.

inloggen op ematching

e-matching wachtwoord vergeten?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je plotseling je gegevens bent kwijtgeraakt. Om deze weer op te vragen, klik je op "password vergeten?" in de rechterbovenhoek. Vervolgens kom je op een nieuwe pagina terecht:

wachtwoord vergeten ematching

Hier vul je je nickname of e-mailadres in. Binnen enkele seconden ontvang een e-mail van e-matching waarmee je jouw password opnieuw kan instellen.

Nog geen lid van e-matching?

Wil jij online daten met hoger opgeleide singles? Vul dan het registratieformulier in. Volg alle stappen en je bent met een paar minuutjes aangemeld. En, had je wat aan deze informatie? Je kunt je ervaring(en) over e-matching ook delen met anderen door gratis een review te schrijven. Hiervoor hoef je je niet in te schrijven. 

Bezoek E-matching

Reacties

?

Reviews over E-matching

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden