Een Abonnement bij E-Matching

Een Abonnement bij E-Matching

15 januari 2020

ematching voor hoger opgeleidenWanneer je op zoek bent naar hoger opgeleide personen, dan ben je bij E-Matching aan het juiste adres. Het is een (deels) gratis website waarbij hoger opgeleiden elkaar kunnen ontmoeten. Daarbij is het ook nog eens de eerste datingsite in Nederland! Wanneer je kiest voor een betaald lidmaatschap, heet deze een ‘actief lidmaatschap’, de kosten variëren tussen de €11,11 t/m €19,95 euro per maand. Wij hebben voor je nagekeken wat de verschillen tussen een gratis en betaald abonnement zijn. 

Een gratis lidmaatschap op EMatching

Wanneer je je hebt aangemeld voor de website zonder een betaald abonnement te kiezen, mag je in totaal 3 verschillende contacten leggen met andere mensen op E-Matching. Na drie jaar mag dat dan weer. Gratis leden kunnen wel altijd gecontacteerd worden door betaalde leden en kunnen zonder kosten een mail beantwoorden. Veel andere betaalde websites hebben dit niet, dus dat is een groot voordeel. 

Een gratis abonnement bied je de volgende voordelen:

  • Aanmelding en verzinnen van een username
  • Een beschrijving schrijven op je profiel
  • Foto’s plaatsen op je profiel
  • Maximaal 5x per dag gratis mails beantwoorden
  • Zestien weken lang lid zijn van de website

Als je het zo bekijkt, geeft een gratis abonnement ongeveer dezelfde mogelijkheden als een betaald abonnement. Hierbij kun je echter niet zelf initiatief nemen om contact op te nemen met een ander lid. Ook ben je beperkt in de duur van je lidmaatschap. Non-actieve profielen worden van de website verwijderd. 

Betaald ematching abonnement

Wanneer je kiest voor een betaald abonnement, kun je zelf onbeperkt contact leggen met andere leden. Ook kan je een langere tijd lid blijven van de website en kan je je abonnement per maand verlengen. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een langere abonnementsperiode. De volgende kosten komen hierbij kijken. 

Tarieven

Wanneer je één maand lidmaatschap wil, kost dit €19,95. Deze kan per maand verlengd worden wanneer jij dat wilt. Wanneer je kiest voor een drie maanden lidmaatschap, kost dit €49,95 in totaal en ben je hiermee dus 16% goedkoper uit. Daarna heb je de optie om zes maanden lang lid te zijn, dit kost €79,95 en geeft je 33% korting. Als laatste heb je nog het 9 maanden abonnement, deze is het voordeligst met maar liefst 44% korting en een prijs van €99,95. 

Betaling

Wanneer je wil betalen, kan dit op verschillende manieren. Zo kan je gebruik maken van je creditcard, iDeal, overschrijving of een automatische incasso. Wanneer je maar voor een bepaalde periode lid wil zijn, kan je lid worden zonder automatische incasso. 

Bezoek E-matching

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden