Tinder of Lexa, welke datingsite is het meest geschikt voor jou?

Tinder of Lexa, welke datingsite is het meest geschikt voor jou?

De datingsites naast elkaar gezet

Tinder of Lexa, welke datingsite is het meest geschikt voor jou?
7 mei 2021

Tinder of Lexa, kijk en vergelijk

Ben je al een tijdje aan het surfen geweest op het internet, op zoek naar een geschikte dating site? Ben je daarbij Tinder of Lexa dating tegengekomen? Spreken deze datingsites je aan? Wil je weten of je nu moet kiezen voor Tinder of Lexa of wil je beide datingsites proberen? Alvorens je natuurlijk lid wordt van één of beide sites is het natuurlijk handig om vooraf te weten te komen wat de sites al dan niet te bieden hebben. In dit artikel kom je onder andere te weten wat de doelgroepen van beide sites zijn, wat de datingsites met elkaar gemeen hebben, wat ze niet met elkaar gemeen hebben en voor welke site je uiteindelijk kan kiezen. 

Wat is de doelgroep van Tinder? 

tinder

Tinder behoort namelijk tot ’s werelds populairste app, welke als doel heeft om nieuwe mensen te ontmoeten. Deze app heeft zelf geen specifieke doelgroep. Alle mannen en vrouwen, die op zoek zijn naar een spannende date, vriendschap of relatie hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van deze app. Belangrijk is, dat je wel 18 jaar of ouder moet zijn om gebruik te kunnen maken van de diensten van de app. Je zult merken, dat vooral veel jongeren gebruik maken van deze app om in contact te komen met andere mannen en vrouwen. Het gebruik van Tinder is zeer makkelijk, je moet alleen naar links of rechts swipen om aan te geven of je iemand leuk of niet leuk vindt. Als de andere persoon je ook leuk vindt, dan is er een match. Je kunt dan contact met elkaar opnemen en door met elkaar te chatten kom je uiteindelijk te weten of je het chatten naar een ander niveau wil tillen of als je het op uitwisselen van chatberichten wil houden. 

Aanmelden bij Tinder

Wat is de doelgroep van Lexa?  

Evenals Tinder zal je merken, dat Lexa dating ook geen specifieke doelgroep heeft. Een ieder, die op zoek is naar een leuke date, interessante online gesprek of misschien een serieuze relatie, kan zich op elk moment van de dag geheel gratis registreren op deze site. Het doet er niet toe of je jong of oud bent, hoogopgeleid, lang of kort, dik of dun, een ieder, die interesse heeft in de diensten van deze dating site mag zich registreren. Het klantenbestand van de site is zeer divers. Een deel van de leden zit in de leeftijdsklasse 25 tot 35 jaar, een deel zit tussen 35 en 49 jaar en er zijn ook een aantal 50 plussers te bespeuren op de site. Vanwege de vele succesverhalen staat deze site ook wel bekend als de nummer een op het gebied van online dating. 

Lexa Gratis proberen!

Wat hebben Tinder en Lexa met elkaar gemeen? 

Tinder en Lexa bieden beiden aan gebruikers de mogelijkheid om via de site en de app in contact te komen met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen. Een ieder, die behoefte heeft aan leuk sociaal contact, nieuwe vriendschappen, dates, serieuze relaties en meer kan op deze twee dating aanbieders terecht. Zowel Tinder als Lexa bieden je een veilige en discrete online platform aan waar je over een weer berichten kan uitwisselen met andere gebruikers, die je leuk vindt. Verder kun je niet alleen via een desktop, maar ook via een mobiel, laptop of tablet gebruik maken van de verschillende diensten van Lexa en Tinder. Zowel Lexa als Tinder bieden gebruikers namelijk een app waarmee ze overal en altijd bereikbaar zijn niet alleen, maar ook overal en altijd gebruik kunnen maken van de diensten van de site. 

Wat hebben Tinder en Lexa NIET met elkaar gemeen? 

Uiteraard zijn er ook zaken, die Tinder en Lexa niet met elkaar gemeen hebben. Op Tinder bijvoorbeeld hebben gebruikers de mogelijkheid om naar links en rechts te swipen om kenbaar te maken of ze iemand al dan niet interessant vinden. Is er een wederzijdse match, dan kunnen beide Tinder gebruikers contact met elkaar opnemen. Bij Lexa hoef je echter niet naar links of rechts te swipen alvorens er een match is en je contact kunt opnemen met de gebruiker welke jij interessant vindt. Zodra je een Lexa account hebt, kun je de profielen van gebruikers doorzoeken en contact opnemen met personen, die jouw interessant lijken. 

Tinder is verder meer een app gerelateerde datingsite, terwijl Lexa meer een website gerelateerde datingsite is. Daarnaast kun je je op Lexa door de virtuele coach van de site laten begeleiden, terwijl dat niet het geval is op de Tinder app. De persoonlijke virtuele datingcoach van Lexa geeft je onder andere persoonlijke selecties en tips om je profiel te verbeteren. 

Lexa gebruikers hebben ook nog de mogelijkheid om deel te nemen aan gezellige vrijgezellen feesten welke door de site georganiseerd worden. Je kunt deelnemen aan gezellige informele borrels en singles in je eigen omgeving ontmoeten. Dergelijke evenementen worden echter niet georganiseerd door Tinder. 

Moet ik kiezen voor Tinder of Lexa? 

Uiteraard zal je je afvragen of je na het lezen van deze review uiteindelijk moet kiezen voor Lexa of Tinder of voor beide datingsite aanbieders. Het maken van een keuze is niet even gemakkelijk, maar er zijn wel enkele belangrijke punten welke je kunt overwegen om uiteindelijk een besluit te nemen of je lid wordt van Tinder of van Lexa. Als je wat meer zekerheid wil, dat de persoon met wie je contact opneemt jou ook leuk vindt, dan kun je het best kiezen voor Tinder. Wil je echter de vrijheid hebben om zelf door profielen heen te scrollen en contact op te nemen met gebruikers, die jij interessant vindt of wil je tijdens een borrel evenement in contact komen met single mannen en vrouwen bij jou in de buurt? Dan kun je het best kiezen voor Lexa dating. Wil je begeleidt worden door een speciale virtuele dating coach? Dan is Lexa ook de site waar je wezen moet. Je zult echter merken, dat vooral jongeren het swipen en op basis daarvan matchen van gebruikers erg interessant vinden. Dit is dan ook de reden waarom deze jongeren vooral voor Tinder dating kiezen.

Meer weten over Lexa? Lees hier meer informatie

Bezoek Lexa

Bezoek Lexa

Reacties

Julia maakt veel spelfouten. Dit komt de betrouwbaarheid van een tekst niet ten goede.

Reviews over Lexa

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden