Zit je in een relatie en ben je op zoek naar wat meer spanning? Mis je de passie, enthousiasme en de affectie? Victoria Milan helpt je graag met dit ‘probleem’. Victoria Milan is een van Europa’s grootste datingsites waar gebonden mannen en vrouwen op zoek gaan naar een dicrete affaire. Of het nou gaat om een vriendelijke flirt, een one-night stand of een langdurig affaire, Victoria Milan zorgt ervoor dat je in een veilige en vertrouwelijke omgeving bent.

Victoria Milan Aanmelden

Het aanmaken van een anonieme profiel bij Victoria Milan gebeurd binnen enkele minuten en is ook kosteloos. Het enige wat je zal doen is het inschrijvingsformulier invullen. Hier zul je enkele persoonlijke gegevens moeten invullen zoals je geslacht, waar je naar op zoek bent, geboortedatum, een voornaam, etc... Indien je dit alles hebt ingvult, geef je aan dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden van de site. Vervolgens wordt je verwezen naar je profiel waar je je foto’s kunt uploaden en het proiel verder kunt invullen.

Victoria Milan Mogelijkheden

Als vrouw kan je na het verifieren van je account, onbeperkt gratis gebruik maken van alle functies van Victoria Milan. Helaas is dit niet het geval bij de mannen, zij kunnen alleen gebruik maken van de standaard gratis mogelijkheden, namelijk: eigen profiel aanmaken, profielen en foto’s van anderen bekijken, profielen opslaan in favorieten, onbeperkt knipogen versturen en anonimiteitsgarantie. Als man wil je ook graag ongelimiteerd berichten versturen, dit kan alleen als je overstapt naar een Premium Membership. Met zo een lidmaatschap kun je gebruik maken van alle mogelijkheden van de site, waaronder: alle gratis functionaliteiten, zoekopdrachten bewaren, onbeperkt privé-berichten sturen, gebruik maken van de live chat, zien wie er geïnteresseerd in je is, profiel anoniem maken met Anonimity tools en volledig gebruik maken van de App.

Victoria Milan Kosten

Mannen die twijfelen om zich tot Premium lid te maken, hebben de mogelijkheid om voor € 1, 48-uren lang, de site te gebruiken als Premium lid. Hierdoor krijg je dan een beeld van hoe de site in elkaar zit. Indien je toch kiest om Premium lid te worden, zal er een kleine vergoeding van je gevraagt worden. De prijzen voor een Premium Lidmaatschap ziet er als volgt uit:

  • 1 maand = € 54,99
  • 3 maanden = € 116,97 = € 38,99 per maand
  • 6 maanden = € 173,94 = € 28,99 per maand
  • 12 maanden = € 227,88 = € 18,99 per maand


Artikelen over Victoria Milan

Vreemdgaan, Monogamie en het Internet

Monogamie is de meest gebruikelijke vorm van het hebben van een relatie, althans het is het meest aanvaarde. Monogamie is een relatie tussen twee mensen waarbij je niet met anderen naar bed gaat/een relatie aan gaat. Je geeft je trouw aan één persoon, de persoon met wie je in een relat [...]

Vreemdgaan via speciale datingsites

De Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP) stelde er kamervragen over: Een datingsite speciaal voor mensen die willen vreemdgaan. Volgens de christelijke partij was het schandalig om mensen aan te zetten de huwelijkse trouw te verbreken, ze spanden zelfs een rechtszaak aan waarbij datingsites verplic [...]

Victoria Milan Wat voor kosten brengt het met zich mee?

Kosten van Victoria Milan Ben jij opzoek naar een spannende date dan is de site Victoria Milan wellicht iets voor jou. Je kunt een gratis account aanmaken en rondkijken op verschillende profielen. Wil je echter meer zoals het versturen van een bericht dan zul je een premium VIP lidmaatschap moeten [...]

Victoria Milan Reviews

  • Als vrouw hoef je op Victoria Milan helemaal geen moeite te doen om met mannen in contact te komen, zij komen zelf naar je toe. De site wordt op dag basis erg druk bezocht, dus een ieder heeft de kans op een date of dates. Ik heb wel gemerkt dat je op Victoria Milan mensen vindt die in een relatie zitten, zij zijn dan meestal op zoek naar geheime relaties of gewoon erotisch contact. Ook zie je mensen die singel zijn en die echt op zoek zijn naar een serieuze relatie. Ik heb me ingeschreven op de site voor gezelligheid en vriendschap. Mijn eerste maand op de site bracht ik gratis door, omdat ik er nog twijfels over had. Toen ik zag dat er berichten naar binnen kwamen en ik ze niet kon bekijken, besloot ik om een premium lidmaatschap aan te schaffen. Tot nog toe heb ik er helemaal geen spijt van.

    Door Deborah op 28 juli 2020 Reageer
  • Ik zit nu al een tijdje op Victoria Milan en als je het aan mij vraagt vind ik deze datingsite de beste site. Momenteel beschikt de site over een tal van mensen dus het vinden van dates lukt mij aardig. Zo heb ik via Victoria Milan een dame leren kennen met wie ik nu vaker op dates ga. Alvorens ik haar had leren kennen was ik in contact met zoveel spannende dames, maar ik voelde niets voor hun. Met 2 van deze dames heb ik wel een seksafspraakje kunnen maken, ik moet wel zeggen dat het 2 hete afspraakjes waren. Op Victoria Milan kom je ook makkelijk in contact met verschillende vrouwen van alle leeftijden. Persoonlijk vind ik het geweldig, want zo leer je de voorkeuren van elk mens, die je tegenkomt, kennen. Verder is het ook eenvoudig om je in te schrijven en om gebruik te maken van de site. Ik heb gelukkig al iemand gevonden met wie ik vaker kan afspreken en met wie ik leuke gesprekken kan voeren. Voor nu zal ik het op deze dame houden.

    Door RogerBSK op 25 juli 2020 Reageer
  • Al ruim een ander halve jaar heb ik een account bij Victoria Milan en ik moet wel zeggen dat ik er tevreden mee ben. Er zijn genoeg mannen die contact met me maken en die vragen om op een date te gaan. Ik krijg zoveel aandacht dat ik nauwlijks het initiatief hoef te nemen om hun zelf te contacten. Er zijn wel mannen die ik echt sexy vind en die geen contact met me zoeken, dan stap ik wel naar hen toe voor een spannend gesprekje. De uitkomst hiervan is meestal goed, want de mannen voelen zich vereerd en dat vind ik erg spannend. Victoria Milan is voor mij een geweldige site en ik heb helemaal geen slechte ervaring gehad. Verder wil ik zeggen dat de site erg gebruiksvriendelijk is en de kans op een date ook heel groot. Victoria Milan bestaat uit genoeg mensen dus je zult net als mij mensen vinden die je leuk vindt.

    Door Sifra op 23 juli 2020 Reageer
  • BIj het aanmelden bij VictoriaMilan kon ik opzoek naar mensen die in de buurt wonen. Bij deze datingsite kan ik zelf kiezen wie ik vertrouw en met wie ik mijn persoonlijke gegevens deel. Ik maak alleen gebruik van discrete online services, dus voor mij is VictoriaMilan de beste datingsite. Op de site kan ik anoniem mijn ideeën en fantasieën met andere leden delen, iets dat ik echt geweldig vind. Daarnaast kan ik ook mensen vinden die dezelfde interesses als mij hebben. Ik vind het helemaal niet erg om te betalen voor de extra functies, omdat ik toegang krijg tot letterlijk alles van de site. Dus je krijgt wel de diensten waarvoor je betaalt. Verder is de datingsite ook geschikt voor mensen die in een relatie zitten of gehuwd zijn. Deze mensen zijn op de site voor wat meer spanning en gewoon om te chatten met nieuwe mensen. De site vind ik een echte aanrader voor mensen die van anoniem daten houden.

    Sterke punten
    • Het is een overzichtelijke site • Privacy wordt goed beschermd • Internationaal daten is ook mogelijk

    Door Liesse op 4 juni 2020 Reageer
  • Als getrouwde man vind ik de site geweldig en spannend. Ik heb me aangemeld op de site, omdat ik op zoek ben naar een leuk avontuurtje en niets meer. Al gauw kreeg ik reacties van vrijgezelle en getrouwde dames. Maar ik vind het spannend om eerder in contact te zijn met de getrouwde dames. Natuurlijk reageer ik ook op de singels hun berichten, want wie weet zal ik ook een leuk avontuur met haar beleven. Verder vind ik de manier van mensen zoeken erg handig. Zo kun je in contact komen met mensen van jouw buurt. Daarnaast zijn de functies van de site erg handig.

    Sterke punten
    • Gemakkelijk te gebruiken • Leuke vrouwen

    Zwakke punten
    • Geen gratis site voor mannen • Een beetje duur, maar je ontvangt wel de nodige diensten

    Door Jayson op 2 juni 2020 Reageer
  • Victoria Milan houd er praktijken op na die dicht bij de term oplichten komen. Ik had me geabonneerd voor 1 dag voor 1 euro en dacht dat het abonnement dan automatisch zou stoppen. Niet dus. Er zijn blijkbaar kleine lettertjes. Als je je niet afmeld zit je automatisch vast aan een premium abonnement. 2 x 78 euro=156 euro. Toen ik dat door kreeg heb ik mijn abonnement op dag 2 direct opgezegd. Maar geen geld terug hoor. Geen cent. Ik vind dat wordt belazerd door VM. Ik kreeg het idee dat het er meer om het verdienen van geld ging bij de website, dan dat het echt opgericht was om mensen met elkaar in contact te brengen en dat stoorde mij ook. Ook krijg je allemaal nep berichtjes van jonge vrouwen. MANNEN BEGIN ER NIET AAN.

    Zwakke punten
    je wordt bedonderd

    Door Tim op 16 februari 2020 Reageer
  • Ik begon aan de site met een knoop in mijn maag. Het was ook pas na een promotie campagne waarin ik voorzien werd van een kortingscode dat ik mijn profiel heb opgewaardeerd. Het ging allemaal vrij makkelijk. Een paar leuke foto's van mezelf erop gezet en het ging echt als een tierelier. Heb uiteindelijk wel veel moeite moeten doen voor een (seks)date...maar zeker de moeite waard!

    Sterke punten
    Leuke vrouwelijke leden
    Leden die opzoek zijn naar het zelfde
    Veel keuzen en diversiteit.

    Zwakke punten
    Af een toe wel eens een technische storing gehad met het chatten, maar dit werd redelijk snel opgepakt. Verder was mijn website in het Frans en heb naar lang zoeken tog nog gevonden hoe dit veranderd kan worden. Toen ging het navigeren een stuk makkelijker!

    Door NiemandWeetNiemandWeet op 2 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Deze website is duur en ook nog eens fake. Gemiddeld slechts 10 vrouwen online. Geen contact mogelijk met de admin. Afkeuring van foto's zonder reden. Bij vragen geen enkele reactie. Het aanbod is echt diep triest. Begin hier niet aan. U krijgt er spijt van!

    Door BOSS op 8 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • -

    Geweldige site. Ik heb op de site een man ontmoet waarbij ik al mijn open minded ideeen kwijt kan. Dit is een totale verrijking van mijn seksleven die ik hiervoor nog nooit had meegemaakt met mijn huidige man..

    Door Alexandra op 18 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn man en ik zaten nogal in een sleur in ons huwelijk en ik wilde de spanning terug. Na een aantal spannende chats met mannen heb ik mijn eerste paar dates gepland en ben meer dan voldoen. Super dat er zo'n site is!

    Sterke punten
    Goede overzichtelijke site;
    Er zijn veel mannen uit mijn omgeving;
    Bijna iedereen heeft een profielfoto

    Zwakke punten
    Ik zie ook profielen uit andere landen, die interesseren me niet zo.

    Door Jenny op 18 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Deze site is voor mij als vrouw echt geweldig. Ik was opzoek naar een leuk avontuurtje maar ook niet meer dan dat. Ik ben zelf niet getrouwd, maar ik dacht dat het allemaal makkelijker zou zijn als de ander wel getrouwd is. Dan zit er achteraf gewoon niet zo snel aan vast. Het is echt een uitkomst en werkt erg goed. (want als single kan je alleen met mensen die al in een relatie zitten in contact gebracht worden). Veel leuke mannen en veel aanbod.

    Sterke punten
    Gratis voor vrouwen, wat in ieder geval zorgt dat er een goede balans op de site is

    Zwakke punten
    Voor mannen is het niet gratis

    Door chantal op 16 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Toch eens de stoute schoenen aangetrokken en deze site een kans gegevens. Tot mijn verbazing had ik binnen een week een super spannende date met een getrouwde vrouw. Echt een gezellige tijd gehad en het fijne is wel dat je weet dat het contact in principe maar van tijdelijke aard is. De site is wel een beetje duur en volgens mij betalen vrouwen minder.

    Sterke punten
    Echte vrouwen
    Ik kom uit de randstand en ik had in ieder geval een ruime keus
    Overzichtelijke site

    Zwakke punten
    Beetje duur

    Door joris op 5 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • -

    Een aantal dames op Victoria Milan zijn de 50 ruim gepasseerd, maar reageren evenmin. Het leed zou enigszins worden verzacht als je tenminste een afwijzing zou krijgen. Bijv. twee woorden ‘geen interesse’. Je krijgt geen reactie, geen antwoord en van zijn lang zal ze leven geen affaire. Mannen boven de 50 hebben op deze site geen schijn van kans.
    De vrouwen die mij hebben afgewezen hebben dat op een nette, charmante en fatsoenlijke wijze gedaan. Daarvoor mijn
    welgemeende dank. Helaas zijn er ook vrouwen die er een satanisch genoegen van krijgen om je aan lijntje te houden.
    Die raad ik aan een hondje te nemen, dan kun je die aan het lijntje houden.

    Door Alex op 1 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Discrete affaires?
    als je relatie niet goed zit zoek dan hulp, relatie therapie of als je zover bent dat je een ander wilt, ga dan scheiden!!
    Maarja het is natuurlijk lekker makkelijk om niks op te geven en iedereen nog ongelukkiger te maken
    stel jij denkt dat je relatie goed zit, maar dankzij alle reclame dacht je man ff proberen,
    Relatie kapot, harten gebroken en waarom?!
    dit soort websites moeten verboden worden! Relatie wreckers

    Sterke punten
    HELEMAAL NIKS

    Zwakke punten
    Belachelijk, reclame voor affaires

    Door sophie op 20 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Had in eerste instantie lage verwachtingen, maar ben toch dik tevreden! Heb contact met wat leuke dames en een afspraakje zit er snel aan te komen.

    Sterke punten
    Makkelijk te gebruike, leuke leden.

    Zwakke punten
    Iets meer mannen dan vrouwen

    Door Peter op 15 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Victoria Milan

Schrijf je eigen review