Ashley Madison is de site waar je een affaire kunt beginnen. Getrouwd daten? Dan ben je bij Ashley Madison aan het juiste adres! De datingsite is de meest succesvolle site voor het vinden van overspelige partners en een affaire. Dagelijks schrijven duizenden overspelige mannen en vrouwen zich in om een affaire te beginnen. Met het affairegarantiepakket garandeerd de website dé perfecte affairepartner te vinden. Voornamelijk richt de site zich op mensen die op zoek zijn naar andere overspelige partners. Maar als single ben je ook welkom als je in contact wilt komen met mensen die zich in een relatie bevinden.

Ashley Madison Aanmelden

Het inschrijvingsproces bij Ashley Madison gebeurd snel en eenvoudig. Als eerst geef je aan waar je naar op zoek bent, als het nou gaat om spannend contact, een eenmalige date of echte affaire. Daarna zul je enkele persoonlijk gegevens moeten doorgeven, zoals je leeftijd, postcode en e-mailadres. Na dit gedaan te hebben, kun je een foto van jezelf uploaden. Op Ashley Madison heb je de mogelijkheid om je gezicht niet herkenbaar te maken. Op deze manier kun je dan anoniem en discreet daten. Verder vraagt de site je om een korte biografie over jezelf te plaatsen, hierdoor vergroot je de kans op het vinden van een perfecte match.

Ashley Madison Mogelijkheden

Op Ashley Madison kun je van een aantal mogelijkheden genieten. Als gratis lid is het namelijk zo dat je alleen van de standaard mogelijkheden gebruik kunt maken. De standaard mogelijkheden zijn: gratis een profiel aanmaken, andere profielen bekijken en leuk vinden, een favorietenlijst maken, gebruik maken van de geavanceerde zoekfilters en knipoogjes sturen. Om toegang te krijgen tot de andere mogelijkheden van de site zal je dus een VIP-abonnement moeten aanschaffen. Met zo een abonnement kun je virtuele geschenken sturen, je profile een boost geven, e-mails open maken en verzamelen, persoonlijke berichten verzenden en gebruik maken van de chatroom.

Ashley Madison Kosten

Nieuwe leden kunnen zich gratis aanmelden op Ashley Madison. Hierdoor kunnen ze ook gebruik maken van de gratis mogelijkheden die de site te bieden heeft. Indien deze leden volledig gebruik willen maken van de site zullen ze een VIP-abonnement moeten aanschaffen. De kosten hiervoor zijn:

 • 1000 credits     = € 249 (€ 0,25 per credit)
 • 500 credits     = € 149 (€ 0,30 per credit)
 • 100 credits     = € 49 (€ 0,49 per credit)

Ashley Madison Reviews

  De opzet van de site oogt op het erste gezicht goed, maar helaas is dat schijn.
  Het aantal profielen van vrouwen is zeer beperkt, ook als je de zoekcriteria zeer wijd instelt (18-66+, heel Nederland) kom je er echt geen honderden tegen. Kennelijk wel veel mannen...

  Een aantal duidelijke fake profielen waarmee je gelijk wordt verleidt tot het accepteren van betaalde berichten. Verder geniepige instellingen waarmee je automatisch extra credits gaat betalen dus voor het ontvangen en antwoorden op een eerste bericht ben je gelijk een hoop geld kwijt. En tenslotte onduidelijke en onhandige manier van profiel wijzigen waardoor het niet exact duidelijk is wat nu de echte tekst is die anderen te zien krijgen.
  Misschien wel wat voor vrouwen maar voor mannen: mijden deze site.

Bezoek Ashley Madison

Schrijf een review