Secondlove.nl is een datingsite die zich richt op koppels die interesse hebben in een affaire of die wat spanning zoeken buiten hun relatie. Het is ook mogelijk om je als vrijgezel aan te melden op de site. Of je nou zoekt naar een romantische date, een online flirt of een spannend contact, op secondlove.nl is alles mogelijk. Lijkt de site interessant voor jou, meld dan vandaag aan.

Secondlove Aanmelden

Om gebruik te kunnen maken van de site, ben je verplicht eerst een profiel aan te maken. Eerste wat je zal doen is het inschrijvingsformulier invullen. Hier geef je aan je geslacht, geslachtsvoorkeur, een gebruikersnaam en een geheim e-mailadres. Het is raadzaam om op secondlove.nl een fictieve naam te gebruiken. Privacy en anonimiteit is bij deze datingsite een belangrijk aspect. Na dit gedaan te hebben zal er een bevestiging naar je e-mailadres gestuurd worden om je profiel te activeren. Indien je deze hebt bevestigd kun je direct van start gaan met het zoeken naar dat spannende contact.

Secondlove Mogelijkheden

Als je eenmaal bent ingeschreven bij secondlove.nl zul je merken dat je een keuze hebt om als gratis lid of betaald lid verder te gaan met de site. Als gratis is het namelijk zo dat je alleen gebruik kunt maken van de standaard functie, waaronder: onbeperkt toegang tot alle profielen, ontvangen van berichten winks en zoeken in de regio. Met een gratis account kun je dus geen contact maken met leden van de site. Zou je dat graag willen doen, dan je het gratis lidmaatschap moeten omzettem in een Premium Lidmaatschap. De functies die bij dit lidmaatschap bijkomen zijn: chatten, Berichten lezen en verzenden, 15 nieuwe contactverzoeken per dag, onbeperkt antwoorden naar bestaande contacten, 10 knipogen per dag versturen, 15 foto's uploaden en alleen toegankelijk voor vrienden maken, zoeken naar profielen met foto's en toevoegen aan jouw favorieten, alle openbare foto’s bekijken, prive foto-albums bekijken als je uitgenodigd bent, onbeperkt alle profielen bekijken, voorrangsbehandeling bij de helpdesk en verschijn boven in de zoekresultaten.

Secondlove Kosten

Bij secondlove.nl heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen een gratis lidmaatschap en een Premium lidmaatschap. Met een betaald lidmaatschap is het vanzelfsprekend dat je toegang hebt tot meerdere functionaliteiten van de site. De kosten voor het Premium lidmaatschap zien er als volgt uit:

 • 1 maand     = € 74,90 per maand
 • 2 maanden     = € 37,45 per maand (dit is de promotie)
 • 3 maanden     = € 31,65 per maand
 • 6 maanden     = € 25,83 per maand

De betalingen kunnen geschieden via bank/giro overschrijving, Credit Cards, iDeal, PayPal, contant en Bancontact/Mister Cash (alleen Belgie).


Secondlove Reviews

  Close minded

  Kwam niet verder dan de aanmelding omdat ik homoseksueel ben. Als ik op man klik moet ik perse op vrouwen vrouwen wat niet het geval is.

  Zwakke punten
  Geen mogelijkheid voor homo- of biseksuelen. Man moet vallen op vrouw en vrouw moet vallen op man. Beetje kortzichtig.

  Fraudeurs

  Op de openingspagina van SecondLove wordt geadverteerd met +470.000 leden.
  Ik heb het 'promotieabonnement' à € 70 voor 2 maanden genomen en ben nadat ik mijn teleurstelling te boven was gekomen over het lage aantal leden eens exact het aantal leden gaan tellen:
  3006 vrouwen waarvan ik schat 10 % een zichtbare foto heeft en die gemiddeld genomen nogal uit de hoogte doen.
  4023 mannen (want ik heb me ook gratis als vrouw ingeschreven en kreeg onmiddellijk 2 maanden gratis volledig lidmaatschap aangeboden.
  Totaal dus 1,5 % van het aantal leden waarmee gepromoot wordt (en dan reken ik niet mee dat er waarschijnlijk de nodige fake tussenzit)

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zie review

  Second Love, niet goed, maar ook niet slecht

  Heb ruim een maand bij Second Love gezeten. Ik werd verleid door het reclame spotje op tv. Uiteindelijk wel wat contact gehad met vrouwen, maar niet voor mij weggelegd.

  Sterke punten
  Valt uiteindelijk niet echt tegen

  Zwakke punten
  Vooral de reclame op tv trekt naar mijn mening een hoop mannen

Bezoek Secondlove

Schrijf een review