Vreemdgaan, Monogamie en het Internet

Vreemdgaan, Monogamie en het Internet

27 september 2019

vreemdgaan datingMonogamie is de meest gebruikelijke vorm van het hebben van een relatie, althans het is het meest aanvaarde. Monogamie is een relatie tussen twee mensen waarbij je niet met anderen naar bed gaat/een relatie aan gaat. Je geeft je trouw aan één persoon, de persoon met wie je in een relatie bent. Sommige mensen noemen het ook wel de hoeksteen van de relatie. 

Het woord monogamie komt van het oud-Griekse mono = alleen en gamein = huwen. Het betekent dus letterlijk: trouwen met één persoon.

De uitdaging van een monogame relatie

Veel mensen vinden het hebben van een monogame relatie ideaal, maar het is echter niet voor iedereen weggelegd. Soms komt het voor dat terwijl je elkaar trouw hebt beloofd, er toch problemen of gevoelens voor iemand buiten de relatie ontstaan. Vreemdgaan is dan een optie, maar dat gaat vaak niet ongestraft. Er bestaan wel websites voor daten naast een “monogame” relatie. Als je liever niet wil vreemdgaan, maar wel een extra relatie zou willen kan je ook met je partner overleggen over het hebben van een open relatie. Daar zijn deze websites ook voor. 

Websites voor daten naast je vaste relatie

In Nederland bestaan meerdere websites waar je gebruik van kan maken naast je huidige relatie. Of dit nou is om vreemd te gaan of tijdens een polygame of open relatie. Wij beoordelen je niet! Veel van deze websites zijn oorspronkelijk afkomstig vanuit andere landen, dus we stellen ze graag aan je voor!

Second Love

SecondLove heeft ook een Nederlands domein. Er zijn inmiddels al 631 duizend leden op deze site, dus genoeg keus! Je kan je hier gratis inschrijven, maar er is wel een groot verschil in mogelijkheden tussen een gratis en betaald lidmaatschap. Iedereen op deze website heeft in ieder geval hetzelfde gemeen: een relatie willen naast hun huidige relatie. 

Victoria Milan

Victoria Milan is een grote website vanuit het buitenland. Deze website biedt leden 100% privacy. Ook hier heeft de betaalde versie meer mogelijkheden, maar is de gratis versie prima om het eens uit te proberen. Let wel op, op deze website zijn ook veel meiden op zoek naar alleen een Sugardaddy.

Ashley Madison

Ashley Madison is de derde grote speler op het gebied van daten buiten een relatie om. Deze website komt vanuit Canada en is een tijd terug in het nieuws geweest vanwege een grote lek. Toch gaat de website gewoon door en blijven ze hun discretie promoten, dus als je de stap durft te nemen is het het zeker waard om eens te proberen! 

Voordat je je bij een van deze websites aanmeld is het altijd handig om goed over de keuze om vreemd te gaan na te denken, zoals we hierboven noemden is een open relatie ook een goede stap die veel stellen nemen. Het bied vrijheid voor beide partijen zonder dat het vertrouwen gebroken wordt. Veel plezier!

Bezoek Victoria Milan

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden