Vreemdgaan Dating, een online affaire?

Vreemdgaan Dating, een online affaire?

Enkele eenvoudige tips om je ‘cheat’ date tot een succes te maken

Vreemdgaan Dating, een online affaire?
6 november 2020

Het lijkt uiteraard verkeerd als je in een relatie zit of van iemand houdt en toch ervoor kiest om vreemd te gaan. Toch is vreemdgaan daten niet iets nieuws. Vrouwen en mannen kiezen er vanwege verschillende redenen voor vreemd te gaan voor degene, met wie ze lief en leed zouden moeten delen. Sommige mensen gaan vreemd omdat ze eenzaam zijn, ondanks ze in een relatie zitten, verdrietig zijn, meer aandacht willen of ‘duiken’ gewoon in bed met iemand omdat ze op dat moment dronken zijn. Voor heel wat mensen lijkt het best wel spannend om wel eens vreemd te gaan. Er zijn ook genoeg vreemdgaan datingwebsites zoals Second Love en Victoria Milan, waar duizenden gelijkgestemde mannen en vrouwen op zoek zijn naar andere mannen en vrouwen voor een vreemdgaan date en meer. Nu vreemdgaan daten je interesseert en je misschien van plan bent daaraan te beginnen is het uiteraard handig om enkele eenvoudige tips tot je te nemen om het daten tot een succes te maken. In dit artikel krijg je enkele tips en tops hoe vreemdgaan daten spannend en toch jullie geheim kan blijven. 

Waarom moet je aan denken?

Allereerst is het van belang om voor jezelf na te gaan of je wel een begin wilt maken aan een vreemdgaan date oftewel affaire date. Vreemdgaan is niet voor iedereen weggelegd. Sommige mensen zijn niet gemaakt om schuldgevoelens te doorstaan; sommige mensen zijn echt heel slecht in liegen; sommige mensen bezwijken onder de druk van leugens sneller dan een kaartenhuis in stormachtige wind. En waarom zou je jezelf ertoe dwingen iets te doen, dat je van binnen uit elkaar scheurt? Begin er liever niet aan als je dat allemaal niet wilt. Niemand wil, dat je relatie uit elkaar valt, vooral als je dat niet doet. Blijf trouw als je dat wilt. Als je ervoor kiest om vreemd te gaan, wees dan heel verstandig. Je gaat een ieder in je omgeving, je geliefden alleen maar meer pijn doen als je niet let op je handelingen. Niemand vindt het leuk om bedrogen te worden; hoe minder mensen erachter komen, hoe minder gevoelens van mensen je raakt. 

Je zou er verder verstandig aan doen om de naam van je ‘side chick’ of ‘toy boy’ te veranderen in je telefoon. De naam welke je bedenkt zou in de trend moeten zijn van je vrienden of iemand waar je geliefde niet aan zou denken. Deze persoon zou je bijvoorbeeld sowieso redelijk regelmatig moeten sms'en. Verder is het handig om een medium te kiezen waarop je contact met elkaar kan onderhouden. Je kunt ervoor kiezen om alleen contact te onderhouden via Whatsapp, sms of de Facebookchat. Laat het niet zo zijn, dat je via Whatsapp het contact onderhoud, maar dat er plots een aantal naaktfoto’s binnen komen via je Facebookchat. Je partner zal er snel achter komen en je zult al gauw heel wat vragen moeten beantwoorden en het een en andere moeten verduidelijken. 

Niet sentimenteel worden

Het is verder te adviseren niet sentimenteel te worden en zoveel als mogelijk alle berichten van elkaar te verwijderen. Laat je partner niet achter alle sexy vulgaire chat berichten komen welke je gestuurd of ontvangen hebt van je affaire. Zorg ervoor, dat je alle onnodige informatie verwijdert, ook al voel je je op gegeven moment ‘warm’ van binnen. Er mag dus nooit fotobewijs te vinden zijn in je sociale media applicaties en meer. Maak liever geen foto’s met elkaar en als iemand anders de foto maakt, verberg dan je gezicht. Je leeft in het tijdperk van sociale media, wees geen viraal internet verhaal. Als je wanhopig op zoek bent naar sexy foto's, zoek dan een enge foto kluis-app. Sommigen van hen zien eruit als rekenmachines en andere apps, zodat ze geen argwaan wekken. Gebruik een aparte code van je telefoon, zodat niemand weet hoe je deze moet openen, behalve jij.

Het is raadzaam om zo min als mogelijk mensen te laten weten van je affaire. Hoe minder mensen het weten, hoe minder problemen en des te beter. Ga niet onnodig opscheppen en extra informatie over je affaire delen met vrienden en of kennissen, vroeg of laat kan de gedeelde informatie je partner bereiken. Deel je geheime informatie echt met een selecte groep van personen, die je kunt vertrouwen, of deel het gewoon niet en houd de informatie voor jezelf. In het laatste geval weet je dan in ieder geval, dat niemand je partner kan verwittigen van je affaire. 

Maak de juiste afspraken

Als je niet op zoek bent naar een one night stand, maar een affaire op langer termijn, dan is het verstandig om goede afspraken met elkaar te maken. Je affaire zou er geen moeite mee moeten hebben, dat hij of zij een affaire van je is en moet het dan ook zo accepteren, dat je ook je partner hebt. Het moet niet zo zijn, dat wanneer je geen affaire meer wilt of wanneer er ruzie tussen jullie is, dat je affaire dan naar je partner zal stappen om jullie geheim(en) te verklappen. 

Maak de dingen verder niet ingewikkelder dan nodig is. Verbloem zaken niet als je denkt dat je op het punt staat betrapt te worden. Bepaal van tevoren de eenvoudigst mogelijke uitleg en blijf erbij. Ken de details. Het is het gemakkelijkst als je verhaal het dichtst bij het echte verhaal komt, zodat je echte elementen kunt introduceren en minder kunt liegen. Bied voldoende informatie zodat het niet vaag lijkt, maar geef geen overaanbod aan delen van verhalen, die je anders niet zou doen. Doe normaal. Overrompeld raken tijdens het bedriegen is immers een recept voor een ramp. Zorg, dat je altijd een plan B in je zak hebt gestopt. Niet de fysieke pil uiteraard, maar een excuus. 

Weet ook, dat er vroeg of laat een einde kan komen aan jullie affaire. Dit is niet de persoon met wie je de rest van je leven probeert door te brengen; je gaat niet eens met ze uit. In feite ga je helemaal niet met je affaire uit. Je bent nu eenmaal mens, en een langdurige blootstelling aan elkaar in een semi-romantische zin zal waarschijnlijk resulteren in die vervelende 'gevoelens'. Kom daar niet met iemand met wie je gewoon stoom wilde afblazen. Ook al is het makkelijk. Afgewezen geliefden kunnen gekke dingen doen.

Bezoek Victoria Milan

Reacties

Hoe kom ik in contact met andere vrouwen

Ik zoek een sexmaatje ik ben Discreet Hygiënisch en een knuffelaar
Zoek een welgestelde vriendin om heerlijke seks te hebben.
3 tot vier keer per maand.

Reviews over Victoria Milan

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden