Ashley Madison is de site waar je een affaire kunt beginnen. Getrouwd daten? Dan ben je bij Ashley Madison aan het juiste adres! De datingsite is de meest succesvolle site voor het vinden van overspelige partners en een affaire. Dagelijks schrijven duizenden overspelige mannen en vrouwen zich in om een affaire te beginnen.

Life is Short. Have an affair

Bij Ashley Madison kun je discreet in contact komen met andere gelijkgestemde die op zoek zijn naar een affaire. Met het affairegarantiepakket garandeerd de website dé perfecte affairepartner te vinden. Voornamelijk richt de site zich op mensen die op zoek zijn naar andere overspelige partners. Maar als single ben je ook welkom als je in contact wilt komen met mensen die zich in een relatie bevinden. Getrouwd daten was nog nooit zo makkelijk. Schrijf je vandaag nog gratis in!


Reviews over Ashley Madison

 • De opzet van de site oogt op het erste gezicht goed, maar helaas is dat schijn.

  Het aantal profielen van vrouwen is zeer beperkt, ook als je de zoekcriteria zeer wijd instelt (18-66+, heel Nederland) kom je er echt geen honderden tegen. Kennelijk wel veel mannen...  Een aantal duidelijke fake profielen waarmee je gelijk wordt verleidt tot het accepteren van betaalde berichten. Verder geniepige instellingen waarmee je automatisch extra credits gaat betalen dus voor het ontvangen en antwoorden op een eerste bericht ben je gelijk een hoop geld kwijt. En tenslotte onduidelijke en onhandige manier van profiel wijzigen waardoor het niet exact duidelijk is wat nu de echte tekst is die anderen te zien krijgen.

  Misschien wel wat voor vrouwen maar voor mannen: mijden deze site.

  Door Alex op 31 mei 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Ashley Madison

Schrijf je eigen review over Ashley Madison