Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating    Hete profielen   FlirtPlek    Victoria Milan   Seksbuddy  Dreammatch

Beoordeling

E-matching datingsite

E-matching is één van de grootste datingsites voor hoger opgeleiden.  Op deze datingsite vind je het over het algemeen hbo’ers en wo’’ers en singles die een andere opleiding hebben genoten. Ze hebben allen een ding gemeen: ze willen een duurzame relatie vinden.

Deze datingsite is geregistreerd bij Thuiswinkel Waarborg. Hierdoor blijft de kwaliteit van het daten gewaarborgd. Inschrijven op de site is volledig gratis, zonder enige verplichtingen. Na de inschrijving kun je meteen in contact komen met andere singels. Je kunt direct alle profielen bekijken en gratis berichten versturen wanneer je een berichtje hebt ontvangen. Overigens kunnen vrouwen 3 dagen lang volledig gebruikmaken van de diensten van e-matching. De site heeft dagelijks 200 inschrijvingen en passieve profielen ouder dan 16 weken worden autom Meld je vandaag nog gratis aan!.

e-matching

 

 • Beoordeling:

  Ontwerp

  Inhoud

  Navigatie

  Kleine visvijver

  Sterke punten:

  E matching biedt niet betalende leden kans antwoord te geven op berichtjes

  Zwakke punten:

  E-matching blijkt een zeer kleine visvijver. Er is geen info dus zelf onderzoek gedaan. Er zijn in het totaal iets van 8900 vrouwen ingeschreven, de man:vrouw verhouding is circa 1: 1.6, de modale leeftijd bij vrouwen bedraagt 46 jaar, en tussen de 30 en 50 zijn er 239 inschrijvingen per jaargroep. Bij een leeftijdsspan van 5 jaar zijn er dus maximaal 1200 profielen in heel Nederland en dit aantal zakt snel als je of buiten de randstad woont of als er specifiek zoek criteria worden toegevoegd.

  Review:

  Qua qualiteit is de site ok. Het zou fijn zijn om te zien of een berichtje gelezen is en waneer een lid voor het laatst aktief is geweest op de site. Het is irritant dat alle berichtjes in de zelfde map staan, dat je gewiste berichtjes niet permanent kunt wissen.
  Is deze review waardevol voor jou?
  like
  0
  like
  dating-sites-vergelijken.nl

  BEOORDEELD DOOR:
  jay
  12 oktober 2014

 • Beoordeling:

  Ontwerp

  Inhoud

  Navigatie

  voor mij nooit meer op een datingsite

  Sterke punten:

  Privacy gewaarborgd
  En dat je als gratis lid kan reageren op een berichtje maar wat heb je er aan als je alleen maar in contact kan komen met profielen die NIET matchen.

  Zwakke punten:

  alleen maar......

  Review:

  GELD GELD GELD dat is waar het ook bij E-Matching alleen maar omdraait.
  In eerste instantie dacht ik E-Matching een vriendelijke site je privacy gewaarborgd en de mogelijkheid om als gratis lid op een berichtje te kunnen reageren is zeer vriendelijk.
  Toen er een aanbieding kwam een maand lid worden en een maand gratis dacht ik laat ik het maar eens proberen.
  Het resultaat na 2 maanden is 0,0 en mijn ervaring is nu dat het ook niet anders kan omdat E-Matching alles zo stuurt dat jij nooit met de gewenste profielen in contact komt.
  Ik zocht steeds in bepaalde regio's....vond het al vanaf het begin vreemd dat er weinig profielen op stonden maar dacht dat komt misschien door dat ik gratis lid ben en daarom geen toegang krijg tot alle profielen.
  Maar eenmaal lid bleef dat helaas het zelfde.....
  Toen ik een berichtje ontving uit een regio waar ik net op gekeken had was dat voor mij het bewijs dat ik geen toegang had tot alle profielen want dit profiel was voor mij niet te traceren.....en dit gebeurde meerdere keren.
  Ook krijg ik weinig tot geen berichten terwijl als ik zelf een berichtje stuur de gene echt allemaal dol enthousiast zijn over mijn profiel.....dus het kan niet anders dan dat mijn profiel ook niet voor een ieder zichtbaar is.
  Het heeft mij gelukkig maar 19.95 gekost om er achter te komen hoe ze hier precies te werk gaan.....het is eigenlijk zo simpel
  Jij moet een beschrijving geven van je zelf en wie je zoekt........en E-Matching speelt daar handig op in om te zorgen dat jij met je matche niet in aanraking komt....en door je foto krijg je alleen maar profielen toegestuurd die als type ook totaal niet bij je past....en als je misschien geluk hebt dat er een tussen door glipt....is dat de speld in de hooiberg.
  In meer als 3 maanden tijd ben ik nog geen echte matche waarvan ik de omschrijving heb gegeven tegen gekomen.....dat ik mij al afvroeg waar zitten deze mannen....maar het is mij nu dus overduidelijk.....ze zijn en blijven voor mij verborgen.
  Ook bij lexa heb ik helaas dezelfde ervaring......door dat ik in mijn profiel heb staan dat ik liefst i e warm land met iemand oud wil worden kreeg ik geen toegang tot de mannen in het buitenland.....en toen ik daar over klaagde deden ze net of ze mij niet begrepen en gingen mij zelfs nog meer dwars zitten.
  Door deze ervaring dacht ik wijselijk mijn mond te houden bij E-Matching wilde niet het risico lopen hier ook dwars te worden gezeten......en dacht het komt wel als mijn luidmaatschap teneinde is.
  En zo geschiede ....ik heb meneer de Koning gebeld en toen ik mijn ervaring wilde vertellen viel hij mij steeds na 2 woorden in de rede probeerde mij te overbluffen,,,maar toen ik steeds probeerde tot een redelijk gesprek te komen en vroeg om mijn zegje te mogen doen gooide Meneer de Koning de hoorn er op......dit zegt dus al voldoende en is voor mij Het teken dat ze ook bij E-Matching heel wat te verbergen hebben.
  En dit handelen is zeker niet professioneel of zakelijk

  Het is nu jammer genoeg mijn ervaring dat datingsites de boel zo sturen om je zo lang vast te houden om zoveel mogelijk geld uit je zakken te kunnen kloppen.
  En heb je een klacht dan gaat dat alleen ten na dele van je zelf.
  Ze hebben de macht in handen en kunnen met je doen wat ZIJ willen
  Ik vind het ronduit schandalig dat dit soort praktijken mogelijk zijn....en bij thuis winkel waarborg zitten ze zeker te slapen.....maar ik zal ze even wakker schudden.
  Al met al voor mij NOOIT meer een datingsite!!!!!

  Bijzonderheden:

  Onprofessioneel en niet zakelijk!!!
  Is deze review waardevol voor jou?
  like
  0
  like
  dating-sites-vergelijken.nl

  BEOORDEELD DOOR:
  Lory
  08 juni 2014

 • Beoordeling:

  Ontwerp

  Inhoud

  Navigatie

  Goed

  Sterke punten:

  Verzorgde profielen
  Vriendelijke en snelle helpdesk
  Als je berichten ontvangt, mag je gratis terugschrijven

  Zwakke punten:

  In de zomermaanden merkbaar minder nieuwe inschrijvingen

  Review:

  Ik ben ruim anderhalf jaar lid geweest bij ematchign. Het is een site die to de point is, wat ik wel fijn vond. De prijs is ook niet te hoog, 17 euros per maand. Al had ik achteraf gezien beter per jaar kunnen betalen, was ik wel veel goedkoper uit geweest, hahaha. Ik heb een aantal dates gehad, de laatste inmiddels alweer een half jaar geleden. Die laatste is inmiddels mijn vriendi, we gaan over 2 maanden samenwonen, spannend met een hoofdletter s.
  Is deze review waardevol voor jou?
  like
  0
  like
  dating-sites-vergelijken.nl

  BEOORDEELD DOOR:
  Jan
  12 september 2013

Datingsite kenmerken

Kosten per maand € 17,95
Kosten per jaar € 99,95
Gratis berichten nee
Gratis reageren ja
Gratis interesse ja
Gratis fotos bekijken ja
Aantal leden 35.000
Erotische contacten nee
Internationaal daten nee
Chatbox nee
Persoonlijkheidstest nee
Alleen senioren nee
Mobiele datingsite ja

Kassa datingsites test

2014-12-04 14:21:19

Vorige week heeft het programma Kassa van de VARA een uitzending gedaan over datingsites. Zij onderzochten tien sites om uit te zoeken hoe betrouwbaar ze zijn, hoe het met de zoekprofielen zit en met de privacy. Daarnaast werd ook de gebruiksvriendelijkheid onder de loep genomen.De datingsites die slecht scoren zijn Dating-50plus.nl Lees meer »

Contact informatie Kom je er niet uit bij e-Matching of heb je een andere reden om de klantenservice te benaderen (je hebt bijvoorbeeld vragen over je lidmaatschap of je wilt je abonnement stopzetten) dan kan de onderstaande contact informatie je helpen snel contact te leggen. Het contact met de klantenservice van e-Matching Lees meer »

E-matching.nl heeft een leuke actie deze maand. Iedereen verdient liefde, vandaar dat je nu 3 gratis contacten kunt leggen. Natuurlijk zijn hier wel voorwaarden aan verboden. E-matching.nl voorwaarden 1) Goedgekeurd profiel 2) Eerste inschrijving of afgelopen 3 jaar niet ingeschreven geweest 3) De gratis contacten moeten binnen 3 dagen na goedkeuring gelegd worden Ja, ik Lees meer »

e-matching inloggen e-matching inloggen, hoe en waar kan dat ? Op deze pagina lees je het antwoord!Alleen leden van e-matching kunnen inloggen. Dit kan rechtsbovenin op de startpagina(zie figuur 1.1). Vul je nickname en password in en klik op inloggen. e-matching stuurt je hierna automatisch door naar jouw profielpagina.figuur 1. Lees meer »

e-matching opzeggen e-matching opzeggen,  hoe kan ik mijn profiel of lidmaatschap opzeggen?  Veel mensen kampen met deze vraag en daarom leggen we uit hoe je dit kunt doen. e-matching profiel verwijderenLog in met je gegevens; Klik links in het menu op “lidmaatschap” en vervolgens op “lidmaatschap stopzetten”; Klik op “klik hier” onderaan de pagina Lees meer »

e-matching kosten e-matching kosten,  wat zijn de tarieven nu eigenlijk? Op deze pagina zullen we dit uiteenzetten. e-matching heeft de volgende tarieven:1 maand kost 17,95 euro ( alléén via automatische incasso mogelijk) 3 maanden kost 39,95 euro ( 25% korting) 6 maaden kost 69,95 euro  ( 35% korting) 12 maanden kost 99,95 euro  ( 53% korting) e-matching voordelen betaald Lees meer »

Ontwerp

Inhoud

Navigatie

Algemeen oordeel

Schrijf een Review


*
*

*Aantal karakters over: 500Aantal karakters over: 500Aantal karakters over: 5000


Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)