e-Matching is een datingsite voor een bepaalde specifieke groep mensen, met name hoog opgeleiden. Op e-Matching vind je daarom enkel hoog opgeleide singles die op zoek gaan naar mensen met dezelfde graad. Met hoog opgeleid wordt bedoeld, mensen die minimaal een HBO diploma hebben. Het gaat om singles met uiteenlopende interesses en beroepen. Door de diversiteit zal je zeker iemand vinden waar je een goed gesprek mee kunt voeren.

E-matching aanmelden

Om lid te worden van e-Matching kun je je gratis inschrijven.  Ook wordt je in de gelegenheid gesteld om drie gratis contacten leggen, waardoor je het gemak van de website kunt ervaren. Als je het goed doet bij de eerste drie mensen, zal je al gauw doorhebben dat je makkelijk aan een date kun komen. Ook kun je na het inschrijven meteen zien wie er allemaal op de site is, en welke van de leden bij jou in de buurt wonen.

E-matching mogelijkheden

E Matching is een datingsite met een vriendelijke gebruikersinterface. Het is dus makkelijk te gebruiken door een heldere lay-out. Doordat de website veelvuldig gebruikt maakt van foto’s krijg je een duidelijk beeld met wie je in contact komt. Misschien kom je wel mensen tegen die dezelfde studie als jou hebben gevolgd of die in dezelfde plaats als jij hebben gestudeerd. Hierdoor hebben jullie al meteen meer gespreksstof.

De profielen op de datingsite van e-Matching worden stuk voor stuk, handmatig gecontroleerd. Daardoor ben je zeker dat je met mensen aan het praten bent die ook echt zijn. Er wordt dus veel gedaan om de kwaliteit van de website hoog te houden. Mocht iets je niet bevallen, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Deze zijn 24/7 open om jou van dienst te zijn.
Als het je niet lukt om succesvol een date te vinden, kun je altijd wat advies gebruiken. Ook deze worden op de site gegeven door te praten met een datingcoach!  Die kan je dan helpen om je profiel te optimaliseren en om de juiste personen te benaderen zodat je dates er stukken anders uit gaan zien.

E-matching kosten

Inschrijven is gratis! Maar er zijn ook betaalbare functies, waarvan de goedkoopste €10,83 per maand kost. Andere pakketten zien er als volgt uit:

 • 1 maand voor €19,95 - Actief lidmaatschap
 • 3 maanden voor € 49,95 - Actief lidmaatschap
 • 6 Maanden voor €79,95 - Actief lidmaatschap
 • Gratis  voor €0,- Gratis passief lidmaatschap


Artikelen over E-matching

e-matching inloggen, hoe en waar kan ik dit doen ?

Het is niet moeilijk, maar soms is het gewoon handig om even de informatie erbij te hebben, over hoe je ook al weer kunt inloggen. Daarom is dit artikeltje geschreven. Daarnaast vind je hier ook wat je kunt doen, wanneer je je wachtwoord bent vergeten! e-matching inloggen E-matching inloggen, hoe en waar kan dat ? Op deze pagina lees je het antwoord! Alleen leden van e-matching kunnen inloggen. ... [...]

Een Abonnement bij E-Matching

Wanneer je op zoek bent naar hoger opgeleide personen, dan ben je bij E-Matching aan het juiste adres. Het is een (deels) gratis website waarbij hoger opgeleiden elkaar kunnen ontmoeten. Daarbij is het ook nog eens de eerste datingsite in Nederland! Wanneer je kiest voor een betaald lidmaatschap, heet deze een ‘actief lidmaatschap’, de kosten variëren tussen de €11,11 t/m &eu ... [...]

e-matching kosten, wat zijn de tarieven nu eigenlijk?

e-matching kosten De e-matching tarieven, hoeveel kost het nu eigenlijk? Op deze pagina zullen we dit uiteenzetten. Inschrijven op e-matching is om te beginnen gratis en ook mag je gratis 3 contacten leggen. Dat is wel zo fijn als je het eerst even wilt proberen. e-matching heeft de volgende tarieven: 1 maanddoorlopend € 19,95 pm 3 maandeneenmalig € 49,95 (16% korting) 6 maanden ... [...]

e-Matching, hoe neem je contact op met de klantenservice voor vragen?

Contact informatie eMatching Kom je er niet uit bij e-Matching of heb je een andere reden om de klantenservice te benaderen (je hebt bijvoorbeeld vragen over je lidmaatschap of je wilt je abonnement stopzetten) dan kan de onderstaande contact informatie je helpen snel contact te leggen. Het contact met de klantenservice van e-Matching kan via de mail, via de telefoon of per post. Mail Het direc ... [...]

Kassa datingsites test

Vorige week heeft het programma Kassa van de VARA een uitzending gedaan over datingsites. Zij onderzochten tien sites om uit te zoeken hoe betrouwbaar ze zijn, hoe het met de zoekprofielen zit en met de privacy. Daarnaast werd ook de gebruiksvriendelijkheid onder de loep genomen. De datingsites die slecht scoren zijn Dating-50plus.nl en Lexa. Als matig worden de sites Actief50, Vijftigplusdat ... [...]

E-matching Reviews

  Kleine visvijver

  Qua qualiteit is de site ok. Het zou fijn zijn om te zien of een berichtje gelezen is en waneer een lid voor het laatst aktief is geweest op de site. Het is irritant dat alle berichtjes in de zelfde map staan, dat je gewiste berichtjes niet permanent kunt wissen.

  Sterke punten
  E matching biedt niet betalende leden kans antwoord te geven op berichtjes

  Zwakke punten
  E-matching blijkt een zeer kleine visvijver. Er is geen info dus zelf onderzoek gedaan. Er zijn in het totaal iets van 8900 vrouwen ingeschreven, de man:vrouw verhouding is circa 1: 1.6, de modale leeftijd bij vrouwen bedraagt 46 jaar, en tussen de 30 en 50 zijn er 239 inschrijvingen per jaargroep. Bij een leeftijdsspan van 5 jaar zijn er dus maximaal 1200 profielen in heel Nederland en dit aantal zakt snel als je of buiten de randstad woont of als er specifiek zoek criteria worden toegevoegd.

  voor mij nooit meer op een datingsite

  GELD GELD GELD dat is waar het ook bij E-Matching alleen maar omdraait.

  In eerste instantie dacht ik E-Matching een vriendelijke site je privacy gewaarborgd en de mogelijkheid om als gratis lid op een berichtje te kunnen reageren is zeer vriendelijk.

  Toen er een aanbieding kwam een maand lid worden en een maand gratis dacht ik laat ik het maar eens proberen.

  Het resultaat na 2 maanden is 0,0 en mijn ervaring is nu dat het ook niet anders kan omdat E-Matching alles zo stuurt dat jij nooit met de gewenste profielen in contact komt.

  Ik zocht steeds in bepaalde regio's....vond het al vanaf het begin vreemd dat er weinig profielen op stonden maar dacht dat komt misschien door dat ik gratis lid ben en daarom geen toegang krijg tot alle profielen.

  Maar eenmaal lid bleef dat helaas het zelfde.....

  Toen ik een berichtje ontving uit een regio waar ik net op gekeken had was dat voor mij het bewijs dat ik geen toegang had tot alle profielen want dit profiel was voor mij niet te traceren.....en dit gebeurde meerdere keren.

  Ook krijg ik weinig tot geen berichten terwijl als ik zelf een berichtje stuur de gene echt allemaal dol enthousiast zijn over mijn profiel.....dus het kan niet anders dan dat mijn profiel ook niet voor een ieder zichtbaar is.

  Het heeft mij gelukkig maar 19.95 gekost om er achter te komen hoe ze hier precies te werk gaan.....het is eigenlijk zo simpel

  Jij moet een beschrijving geven van je zelf en wie je zoekt........en E-Matching speelt daar handig op in om te zorgen dat jij met je matche niet in aanraking komt....en door je foto krijg je alleen maar profielen toegestuurd die als type ook totaal niet bij je past....en als je misschien geluk hebt dat er een tussen door glipt....is dat de speld in de hooiberg.

  In meer als 3 maanden tijd ben ik nog geen echte matche waarvan ik de omschrijving heb gegeven tegen gekomen.....dat ik mij al afvroeg waar zitten deze mannen....maar het is mij nu dus overduidelijk.....ze zijn en blijven voor mij verborgen.

  Ook bij lexa heb ik helaas dezelfde ervaring......door dat ik in mijn profiel heb staan dat ik liefst i e warm land met iemand oud wil worden kreeg ik geen toegang tot de mannen in het buitenland.....en toen ik daar over klaagde deden ze net of ze mij niet begrepen en gingen mij zelfs nog meer dwars zitten.

  Door deze ervaring dacht ik wijselijk mijn mond te houden bij E-Matching wilde niet het risico lopen hier ook dwars te worden gezeten......en dacht het komt wel als mijn luidmaatschap teneinde is.

  En zo geschiede ....ik heb meneer de Koning gebeld en toen ik mijn ervaring wilde vertellen viel hij mij steeds na 2 woorden in de rede probeerde mij te overbluffen,,,maar toen ik steeds probeerde tot een redelijk gesprek te komen en vroeg om mijn zegje te mogen doen gooide Meneer de Koning de hoorn er op......dit zegt dus al voldoende en is voor mij Het teken dat ze ook bij E-Matching heel wat te verbergen hebben.

  En dit handelen is zeker niet professioneel of zakelijk  Het is nu jammer genoeg mijn ervaring dat datingsites de boel zo sturen om je zo lang vast te houden om zoveel mogelijk geld uit je zakken te kunnen kloppen.

  En heb je een klacht dan gaat dat alleen ten na dele van je zelf.

  Ze hebben de macht in handen en kunnen met je doen wat ZIJ willen

  Ik vind het ronduit schandalig dat dit soort praktijken mogelijk zijn....en bij thuis winkel waarborg zitten ze zeker te slapen.....maar ik zal ze even wakker schudden.

  Al met al voor mij NOOIT meer een datingsite!!!!!  Sterke punten
  Privacy gewaarborgd

  En dat je als gratis lid kan reageren op een berichtje maar wat heb je er aan als je alleen maar in contact kan komen met profielen die NIET matchen.

  Zwakke punten
  alleen maar......

  Goed

  Ik ben ruim anderhalf jaar lid geweest bij ematchign. Het is een site die to de point is, wat ik wel fijn vond. De prijs is ook niet te hoog, 17 euros per maand. Al had ik achteraf gezien beter per jaar kunnen betalen, was ik wel veel goedkoper uit geweest, hahaha. Ik heb een aantal dates gehad, de laatste inmiddels alweer een half jaar geleden. Die laatste is inmiddels mijn vriendi, we gaan over 2 maanden samenwonen, spannend met een hoofdletter s.

  Sterke punten
  Verzorgde profielen

  Vriendelijke en snelle helpdesk

  Als je berichten ontvangt, mag je gratis terugschrijven

  Zwakke punten
  In de zomermaanden merkbaar minder nieuwe inschrijvingen

Bezoek E-matching

Schrijf je eigen review