Jaanam.nl is een datingsite die speciaal gericht is op mensen van Hindoestaanse komaf. Op deze site ontmoet je mensen die voldoen aan jouw specifieke wensen. Jouw ideale partner kan je vinden op een betrouwbare en anonieme manier! De site is niet alleen voor Hindoestanen maar ook van anderen die graag in contact komen met Hindoestanen. De meeste leden zijn afkomstig uit Nederland en Suriname.

Jaanam Aanmelden

Aanmelden kan op een snelle en eenvoudige wijze. Je kiest voor ‘registreren’ en vult een aanmeldformulier in. In dat formulier komen een aantal basisgegevens van jezelf. Na de aanmelding wordt een email met de bevestigingscode naar je gestuurd, met een link om je aanmelding te bevestigen. Als je eenmaal bevestigd hebt, kun je gebruik maken van de site. Zodra je aangemeld bent bezit je een gratis abonnement. Hiermee kun je kijken welke leden aangemeld zijn en hoe het allemaal werkt.

Jaanam Mogelijkheden

Op deze site kun je andere leden een kado geven in de vorm van een geldbedrag of een betaald abonnement. Iemand gezien met wie je in contact wil komen? Dan kun je een bericht, een vriendschapsverzoek of een ‘kiss’ versturen. Zoals eerder vemeld, is deze site vooral voor mensen uit Nederland en Suriname. Maar ook niet-Hindoestanen die graag in contact willen komen met een leuke Hindoestaanse vrouw of man zijn op deze site terecht. Je moet alleen 18 jaar of ouder zijn om gebruik te maken van deze site.

Het is vooral belangrijk om een profielfoto te plaatsen op je profiel. Een zo volledig mogelijk ingevuld profiel, geeft aan andere leden een betere indruk van jou en is de kans groter dat je in contact komt met een lid die dezelfde interesses heeft. Zonder een profielfoto wordt je niet gevonden door anderen.

Jaanam Kosten

Je kunt beginnen op deze site als gratis lid om kennis te maken met de mogelijkheden. Wil je in contact komen met andere leden of toegang krijgen tot alle mogelijkheden? Dan kun je een Premium abonnement kopen.

Hieronder zie je een overzicht met de abonnementen.

  • 1 maand: € 19,95
  • 3 maanden: € 44,85
  • 6 maanden: € 59,70  

Jaanam Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Jaanam.

Bezoek Jaanam

Schrijf een review