Als Hindoestaan kan het soms lastig zijn om in contact te komen met andere Hindoestanen. Op Radha.nl kun je in contact komen met Hindoestaanse mensen voor vriendschap of een relatie. Je hoeft geen Hindoestaan te zijn om je in te schrijven. Deze datingsite is voor alle singles die zoeken naar een Hindoestaanse partner.

Radha Aanmelden

Het inschrijven op Radha.nl is relatief makkelijk. Je vult wat basisinformatie in zoals je naam en geboortedatum, en activeert je account middels een bevestigingsemail dat naar je verzonden wordt. Hierna wordt je profiel handmatig gecontroleerd om de betrouwbaarheid van de site te garanderen. Als dat geschiedt is, kun je gebruik maken van de site.

Radha Mogelijkheden

Op Radha kun je op je gemak de site verkennen en een berichtje sturen naar iemand waar je interesse voor hebt. Een van de meest gebruikte functies is “Leden Zoeken” waarmee je door alle profielen op de site kunt bladeren. De website is veel goedkoper dan andere datingsites van dezelfde categorie. Hier kom in contact met hindoestanen vooral uit Nederland en Suriname

Als je ingelogd bent kun je profielen bekijken en berichten uitwisselen. Dit doe je via de “gesprekken” functie. Je kunt hier je contacten beheren en reageren op berichtjes die je ontvangen hebt. Als gratis gebruiker heb je geen toegang tot het berichtensysteem en kun je dus geen berichten sturen of ontvangen.

Radha Kosten

De kosten voor deze site zijn verschillend, afhankelijk van je locatie (Nederland of Suriname).

Nederlandse Leden:

  • € 9,95 per maand bij 6 maanden (u betaalt eenmalig 59,70 euro)
  • € 14,95 per maand bij 3 maanden (u betaalt eenmalig 44,85 euro)
  • € 19,95 per maand bij 1 maand

Surinaamse Leden:

  • € 7,50 per maand bij 6 maanden (u betaalt eenmalig 45 euro)
  • € 10 per maand bij 3 maanden (u betaalt eenmalig 30 euro)
  • € 15 per maand bij 1 maand

Radha Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Radha.

Bezoek Radha

Schrijf een review