Capido.nl is een datingsite die zich richt op singles met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Hier ben je terecht voor vriendschap, een serieuze relatie of gewoon een leuke date. Op de site kun je mensen vinden van dezelfde levensstijl of die dezelfde interesses hebben. Lijkt de site iets voor jou, meld je vandaag nog aan!

Capido Aanmelden

Om gebruik te kunnen maken van Capido zul je eerst een account moeten aanmaken. Het eerste wat je zult doen is het inschrijvingsformulier invullen. Hier geef je aan wat je geslacht is, je gebruikersnaam, je geboortedatum, een e-mailadres en een veilig wachtwoord. Na dit gedaan te hebben zal er een bericht naar het opgegeven e-mailadres gestuurd worden ter bevestiging van de inschrijving. Wanneer je de inschrijving hebt bevestigd kun je direct gebruik maken van de site.

Capido Mogelijkheden

Capido is een datingsite waar je gebruik kunt maken van een aantal leuke functies. Nieuwe leden van de site kunnen alleen gebruik maken van de standaard functies van de site, zoals: een gratis profiel aanmaken, profielen zoeken op basis van verschillende voorkeuren en wensen, leuke profielen liken en/of aan je favorieten toevoegen, flirts en berichtjes versturen (maximaal 3 per dag bij een gratis lidmaatschap) en zoeken naar leden op basis van een bepaalde handicap. Naast de standaardfuncties heb je ook de mogelijkheid om tegen een vergoeding gebruik te kunnen maken van de betaalde functies, waaronder: Onbeperkt berichtjes uitwisselen met andere leden, Bekijken wie er op je profiel is geweest, Zien wie je een like heeft gegeven, Makkelijker zoeken binnen je eigen regio, Alle foto’s van andere leden bekijken, De mogelijkheid om je profiel op ‘niet storen’ in te stellen en het verwijderen van alle reclame.

Capido Kosten

Het aanmaken van een profiel bij Capido.nl gebeurd geheel gratis. Met dit account kun je dan alleen gebruik maken van de standaard functies van de site. Wil je echter gebruik maken van alle mogelijkheden van de site, dan dien je een betaalde lidmaatschap aan te schaffen. De kosten daarvoor zijn:

  • 1 maand, € 11,95
  • 3 maanden, € 9,95
  • 6 maanden, € 7,50

Artikelen over Capido

Daten is voor Iedereen

Daten is voor Iedereen

Mensen zoeken drie hoofdkwaliteiten wanneer zij klaar zijn voor een serieuze relatie. Dit is hetzelfde voor online dates of juist real-life dates. De kwaliteiten zijn: vertrouwen, respect en begrip.  Daten als je een handicap hebt Veel datingsites claimen “de formule” voor het vinden van een date te hebben gevonden. Helaas werkt het nooit zo makkelijk wanneer je een handicap hebt. Je ga ... [...]

Online Dating voor Mensen met een Handicap of een Beperking

Tegenwoordig is het steeds meer zichtbaar in de media: Tv-programma’s waarbij mensen met een handicap worden geholpen om hun liefde te vinden. Deze mensen hebben door omstandigheden een handicap opgelopen waar zij niks aan kunnen doen, maar zoals iedereen hebben ze natuurlijk wel behoefte aan een relatie. Er zijn hiervoor speciale datingsites die je kunnen helpen bij het vinden van een match ... [...]

Capido Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Capido.

Bezoek Capido

Schrijf een review