Vegalove is een groene datingsite, voor liefde en vriendschap. Het is niet altijd even makkelijk om in jouw idealen mensen te vinden die daar op aansluiten? Maar op Vegalove tref je anderen met groen in hun hart; duurzaam, veggie, eco, plantbased, flexi en vegan.

VegaLove Aanmelden

Het inschrijven gaat met enkele klikken op de knop door bepaalde gegevens in te vullen. Hierna ontvang je een welkomstmail met een verificatielink. Vervolgens kun je inloggen en kleed je je profiel aan.

Als je veel informatie vrijgeeft op je profiel verhoogd het de kwaliteit op Vegalove! Profielen worden eerst handmatig gekeurd door moderators van de site, 24 uur na inschrijving. Als dat gebeurd is, is je profiel zichtbaar en kun je Vegalove gebruiken.

VegaLove Mogelijkheden

Na de aanmelding kun je de site voor 5 dagen lang gratis uitproberen. Je bent dan een Full Green member. NA die periode ben je een Free member en worden de gebruiksmogelijkheden beperkt. Je kunt dat ervoor kiezen om te betalen voor een Green membership. Het leuke is, dat bij een lidmaatschap van 4 maanden en een jaar, een boom aan Haïti gedoneerd wordt op jouw naam!

Een Green member kan alle profielen bekijken, berichten naar members versturen en berichten ontvangen, likes versturen en ontvangen, vriendschapsverzoeken versturen, chatten met vrienden en matches bekijken op basis van geslacht en leeftijd

Een Free member heeft minder mogelijkheden; geen profielen bekijken, alleen profieloverzichten/zoekresultaten, geen berichten versturen; wel berichten en likes ontvangen, maar niet bekijken, geen profielen favoriet maken of (de) blokkeren. Maar een free member blijft zichtbaar en kan het eigen profiel wijzigen, zoeken en de zoekresultaten bekijken, notificaties van berichten en matches ontvangen.

VegaLove Kosten

De kosten voor Vegalove zien er als volgt uit:

  • 1 week:     €3,-
  • 1 maand:     €7,50
  • 4 maanden:     €25,- met boomdonatie.
  • 1 jaar:         €50,- met boomdonatie.

Vegalove Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Vegalove.

Bezoek Vegalove

Schrijf je eigen review