Datingsites voor Hindoestanen in Nederland

Datingsites voor Hindoestanen in Nederland

17 februari 2020

surinaamse datingsitesWe hebben het in een van onze eerdere artikelen wel eens gehad over het nut van daten binnen je eigen religie of cultuur in Nederland, ook hebben we al meerdere Christelijke en Moslim datingsites voorgesteld. Natuurlijk zijn er ook andere religies of culturen binnen Nederland waar we meer aandacht aan willen besteden. We beginnen daarom met de met name Surinaams Hindoestaanse cultuur / geloof. Dit is een vrij grote gemeenschap in Nederland, dus het is helemaal niet zo gek dat daar ook verschillende datingsites voor bestaan. 

Hindoestaanse datingsites in Nederland

Al jaren is er een grote gemeenschap van Hindoestanen in Nederland. Dan is het alleen maar logisch dat zij hun eigen kanalen hebben voor daten binnen hun eigen cultuur en geloof. Vandaag gaan we kijken naar drie verschillende Hindoestaanse datingsites in Nederland.

Radha.nl

Radha is waarschijnlijk dé grootste Hindoestaanse datingsite in Nederland. De website ziet er erg modern uit en heeft voor ieder wat wils, ook mensen met een andere seksuele voorkeur. Mannen, vrouwen, hetero’s en lesbiennes kunnen hier allemaal terecht om een leuke date te vinden. Ook kan je je gratis aanmelden. 

De website richt zich voornamelijk op het publiek met een Surinaamse achtergrond, maar staat open voor vrijwel iedereen. Je kan kiezen om een gratis lid te blijven, of om een betaald abonnement te nemen. Je werkt met creditpunten en het is een goed betaalbaar abonnement. 

MixedMatches.nl

Ook deze mixedmatches.nl richt zich op met name Hindoestanen met een Surinaamse achtergrond, maar je bent ook welkom als je helemaal geen voorkeur hebt voor "Kleur of Cultuur". Het is een redelijk oude website en de look zou wel eens mogen worden geupdated. Met een gratis aanmelding kan je de website doorzoeken, verschillende profielen bekijken, flirten met anderen en een profiel opstellen. Als je meer wil kunnen doen, is het handig om gebruik te maken van een betaald abonnement. 

Jaanam.nl

Jaanam is de derde datingsite voor Hindoestanen en ook een Nederlandse website. Hierbij kan je een gratis lidmaatschap nemen zonder beperkingen en kan je je ook aanmelden als je een andere seksuele voorkeur hebt. Hoewel deze website minder modern is dan de eerste, is deze wel heel doorzichtig en geeft veel informatie aan hun gebruikers. Zo weet je direct wat een betaald lidmaatschap kost en wat het voor voordelen geeft. Toch geeft een gratis abonnement ook al veel opties! 

Er zijn genoeg Hindoestaanse datingsites in Nederland, maar elk noemt zich de beste. Daarnaast is het ook nog mogelijk om op de meer algemene datingsites zoals bijvoorbeeld Lexa specifiek opzoek te gaan naar anderen Hindoestanen. Welke het beste bij jou past is dus aan jou om te beslissen!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden