50plusPartner.nl is een erotische datingsite gericht op 50plussers. Je vindt er gelijkgestemde mannen en vrouwen van boven de 50 die opzoek zijn naar een spannende date. Het is de ideale plek als je opzoek bent naar sekscontact. Op 50plusPartner.nl kan je mannen, vrouwen en stellen vinden die bij jouw in de regio wonen of voor juist als je wat verder weg wilt. Contact leggen is gemakkelijik en je kunt zoeken tussen de fotos, berichtjes achter laten en flirts sturen. Aanmelden is gratis en anoniem.

50plusPartner Aanmelden

Inschrijven bij 50plusPartner is helemaal gratis en gebeurd ook eenvoudig. Je zult als eerst enkele gegevens over jezelf moeten invullen. Je geeft dus aan waar je naar op zoek bent, je geboortedatum, een troetelnaam en een geldig e-mailadres. Hierna zul je per e-mail een bevestiging ontvangen. Indien je de bevestiging accepteerd zul je verwezen worden naar het profiel. Je bent namelijk niet verplicht om het profiel direct vorm te geven, maar door dit te doen verhoog je de kans op een passende date.

50plusPartner Mogelijkheden

Bij 50plusPartner is de inschrijving gratis en je mag zo lang gratis lid blijven als jij dat zelf wilt. Wanneer je een gratis lidmaatschap hebt kun je alleen gebruik maken van de standaard mogelijkheden van de site, zoals: je eigen profiel samenstellen, 5 foto’s bij je profiel plaatsen, onbeperkt zoeken naar leden, je eigen zoekprofiel samenstellen, onbeperkt berichten lezen van andere leden, 10 interesse berichten versturen per dag, oproepen bekijken en gratis reageren op berichten van leden met een volledig lidmaatschap. Naast een gratis lidmaatschap heb je dus ook een betaalde lidmaatschap. Hiermee komen er een aantal andere mogelijkheden bijkijken, zoals: onbeperkt berichten versturen, zien welke leden jouw profiel hebben bekeken, onbeperkt interesse berichten sturen, winks en flirts versturen, het zoekprofiel van andere leden zien en zien wie volledig of gratis lid is.

50plusPartner Kosten

Wanneer je gebruik wilt maken van alle mogelijkheden van de site, dien je een betaalde lidmaatschap aan te schaffen. Als nieuwe lid van de site heb je natuurlijk de kans om eerst te kijken als deze site wel iets voor jou is. Hierdoor kun je gratis gebruik maken van de standaard mogelijkheden. De kosten voor een betaalde lidmaatschap zijn:

CreditPack  Prijs per Pack  Prijs per credit 
8 € 12,50 € 1,56 
20 € 27,50  € 1,37 
40  € 50,00  € 1,25 
100 € 115,00  € 1,10 
225 € 225,00   € 1,00 

Bij 50plusPartner kun je met de volgende betaalmethoden credits kopen: iDeal, Mr. Cash/Bancontact, Paysafecard, Bankoverschrijving en Betaling via telefoon.


Prijzen en kosten

Card Header

Some quick example text to build on the card title and make up the bulk of the card's content.

Card Footer


50plusPartner Reviews

    Moeilijk om een inschatting te maken of alle vrouwen ook moeten betalen voor hun mails.

Bezoek 50plusPartner

Schrijf een review