Crosspoint.nl is de eerste Christelijke datingsite in Nederland. Hier kun je een partner of een nieuwe vriend(in) vinden met dezelfde Christelijke normen en waarden als jij. Ook kunnen mensen zich inschrijven als zij geen christenen zijn, maar wel interesse hebben in het geloof. Meld je vanaag nog aan als de site iets voor jou betekend.

Crosspoint.nl Aanmelden

Bij Crosspoint.nl kun je middels 2 stappen een account aanmaken. De eerste is het invullen van het inschrijvingsformulier. Hier zul je enkele gegevens invullen, zoals een gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres, geboortedatum, netnummer, geloofsrichting en je geslacht. Daarna geef je aan dat je akkoord gaat met Algemene voorwaarden van de site. De 2e stap is het bevestigen van de inschrijving. De bevestiging zal naar je e-mailadres gestuurd worden. Indien je de inschrijving hebt geaccpeteerd kun je op zoek gaan naar je nieuwe maatje.

Crosspoint.nl Mogelijkheden

Crosspoint.nl biedt jou de mogelijkheid aan om gratis een account aan te maken. Dit account is dan automatisch een proefabonnement dat 10 dagen duurt. Met abonnement heb je de gelegenheid om van alles te doen. Na die 10 dagen heb je alleen toegang tot de standaard functies van de site. Crosspoint.nl heeft een tour samengesteld waarbij je meer te weten komt over de werkwijze en de mogelijheden van de site. Om te weten wat de mogelijkheden zijn van de site, zul je je eerst moeten aanmelden.

Crosspoint.nl Kosten

De inschrijvingen op Crosspoint.nl zijn gratis en je kunt zo lang je maar wilt gratis lid blijven. Als nieuwe lid van de site krijg je gratis een proefabonnement dat 10 dagen duurt. Met dit abonnement heb je de mogelijkheid om de hele site uit te proberen. Na die 10 dagen zul je dan zelf betalen voor je abonnement. De kosten van de verschillende abonnementen kun je pas zien als je bent ingelogd in je eigen profiel.


Crosspoint Reviews

  Zit geen leven in

  Ik heb me een paar keer aangemeld als proeflid met lange tijden er tussen . en zoek ik matches van ongeveer mijn leeftijd komen er 3 personen te voorschijn .Er is zelden iemand online

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  Weinig leden ,zelden iemand online ,snap niet dat die site nog bestaat ,

Bezoek Crosspoint

Schrijf je eigen review