Qupid is een van de bekendste en grootste datingsites van Nederland. Deze datingsite is speciaal ontwikkeld voor een ieder die 18 jaar en ouder is, die op zoek is naar een seksdate, een serieuze relatie of een vriendschap. Een groot voordeel van deze datingsite is dat er zoveel leden zijn, waardoor een aantal ook in je buurt wonen. Hierdoor wordt het makkelijk voor jou om een afspraak te maken. Voor het maken van afspraken met de leden moet je jezelf inschrijven op de site. Het kost jou helemaal niets om ingeschreven te worden.

Qupid aanmelden

Ben je iemand die op zoek is naar een seksdate, vriendschap of een serieuze relatie? Dan kun je je gratis aanmelden bij qupid.nl. Enige wat jij moet doen is enkele basisgegevens invullen en daarna kun je gewoon beginnen met online daten. Het is vanzelfsprekend dat je jouw profiel verder zal moeten aanvullen. De profielen op Qupid worden allemaal handmatig gecontroleerd.

Qupid mogelijkheden

Als je eenmaal bent ingeschreven op de datingsite, kun je direct aan de slag met online daten. Het is natuurlijk verstandig dat je het profiel wat verder invult, om zodoende reacties op je berichtjes te ontvangen. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudige informatie over je uiterlijk en je leefstijl invullen. Het is ook mogelijk om fotocollecties te plaatsen, dit maakt jouw profiel ook aantrekkelijker voor de andere leden. Qupid heeft een echte gebruiksvriendelijke opzet van het platform en op deze site kun je direct beginnen met een geschikte match.

Qupid kosten

Op Qupid kun je gratis profielen bekijken en aanmelden. Indien je in contact wilt komen met de leden van de datingsite of wil je berichtjes naar de leden sturen, dan dien je credist te kopen. Op qupid.nl heb je de mogelijkheid om creditpacks te kopen. Dit houdt namelijk in dat men een pakket koopt waarin meerdere credits zitten. Hierdoor wordt de prijs per credit goedkoper naarmate je meer credits koopt. De creditpacks zien er als volgt uit: CreditPack 10 = € 10 CreditPack 25 = € 22,50 CreditPack 50 = € 42,50 CreditPack 100 = € 80 CreditPack 275 = € 200 De betalingen kunnen geschieden via iDeal, Mr. Cash of Paysafecard.


Reviews over Qupid

  • Bij het aanmelden wordt het erotische gedeelte niet eens zo bekend gemaakt. Je merkt het pas bij de gesprekken die je voert na het aanmelden. Hahaha. Vond het wel humor en opwindend tegelijk. Ik geloof er niet zo in dat er daadwerkelijk mensen zijn die afspreken om seks te hebben. Maar het zal vast en zeker gebeuren, maar dat is niet voor mij weggelegd. Als je van erotiek houdt en een beetje spanning, dan zit je helemaal goed hier.

    Door Cees op 25 juni 2019 Reageer
  • Toch niet doen. Ik ben er achter dat het helemaal niet werkt. Je krijgt geen waar voor je geld. De mensen die beweren van wel hebben misschien geluk.. maar ik ben al een enige tijd bezig en nog steeds lukt het mij niet om een date binnen te harken. Erg frustrerend.

    Door Niet op 5 juni 2019 Reageer
  • Goedemiddag,
    Ik ben er tevreden over. Uiteraard zijn er verbeterpunten, zoals het contact wat er gelegd wordt. Het is makkelijk, dat is een ding wat zeker is, maar het duurt soms best lang voor je antwoord krijgt. Daarnaast zou ik ook echt wel een keertje op date willen. Maar tot op heden is dat allemaal nog niet gebeurd. Ik wil graag kijken waar het schip strand.

    Door Hayk op 28 mei 2019 Reageer
  • Niet helemaal wat ik zocht. Denk dat ik het toch anders ingeschat had. Ondanks de onderzoeken die ik verricht heb leek het me wel wat. Maar helaas, niet het geen wat ik zocht. Ondanks ik wel kan begrijpen dat mensen hier gewoon een onwijze tijd hebben. Achja, ik zou zeggen, het proberen waard maar verwacht er niet al te veel van.

    Door Valentino op 17 mei 2019 Reageer
  • Miidddagggg, bizarre gesprekken gevoerd haha. Het leuke is ook dat na een tijdje je echt een soort van klik krijgt met de dame. Ik weet natuurlijk niet hoeveel dates deze dames gehad hebben, maar het is wel echt een aanrader als je op een leuke manier opzoek bent naar seks. Gebruiksvriendelijk, vrij goedkoop en ideaal voor seks!

    Door Danny op 30 april 2019 Reageer
  • Mijn titel zegt eig alles, als je er voor wil betalen dan heb je echt toegang tot alles. Super erotisch en intiem als je het mij vraagt. Je kan het hier reuze naar je zin hebben, zeker als je aan het jagen bent voor een date!

    Door Ian op 11 april 2019 Reageer (1 reactie)
  • Super chille datingsite, wel erg erotisch. Maar dat is ook wat ik zoek, laatste tijd heb ik gewoon erg last van seksuele frustraties en voor serieuze gesprekken kan je hier ook wel gewoon terecht. Het is wel natuurlijk allemaal gewoon erotisch dus wat dat betreft moet je daar wel tegen kunnen.

    Door Kjell op 2 april 2019 Reageer
  • Heyy,

    niet raak geschoten, maar gewoon raak in de zin van dat ik een date gescoord heb. Het duurde even........1 maand... €200,- - 275 credits. Maaaar, dan heb je wel plezier.

    Oja, voor de mensen die er niet in geloven, dat is echt helemaal aan jezelf,,, ik dacht dat het eerst ook niet werkte, maar blijkbaar wel! Heb dus vertrouwen en geduld.

    Door Anthony op 20 maart 2019 Reageer
  • Gevonden! Niet dat ik elke week bezig ben, maar één keer per maand zeker wel. Echt top, nooit verwacht overigens, maar je ziet het... en als het mij lukt, kan de rest het ook zeker voor elkaar krijgen. Wel €200,- lichter maar dat heb ik er wel voor over. Zet hem op boys!

    Door Jeremy op 12 maart 2019 Reageer
  • Super site! 17.00 stipt ben ik klaar met werken en ga ik ff gluren altijd thuis. Kijken of er nog een paar mooie meiden bij zitten. In de meeste gevallen is dat wel het geval. Ik ben gewoon positief! Absolute aanbeveling

    Door Wilco op 6 maart 2019 Reageer
  • Mn titel zegt al voldoende!

    Door Felix op 19 februari 2019 Reageer
  • Hoi,

    Hier werd me verteld dat je cupido tegenkomt. Of te wel, gelukkig wordt in de liefde en verliefd wordt. Hmm ik zal dat niet al te serieus nemen. hier kom je echt alleen als je op zoek bent naar seksueel contact. Dat is me wel gelukt om te vinden.

    Heel makkelijk om je hier aan te melden en snel contact te hebben, als je een beetje een goed profiel hebt ben je al snel aan de beurt hoor.

    Door Niels op 4 februari 2019 Reageer
  • (Y)

    Dikke pluim voor Qupid. Precies wat ik er van verwacht had. Goed te doen allemaal! Super naar mijn zin gehad en zeker voor herhaling vatbaar allemaal.

    Door Olivier op 29 januari 2019 Reageer
  • Heyy,

    Bij qupid is het allemaal erg erotisch. Het kwam eigenlijk voor mij onverwachts dat ik gebruik ging maken van zo'n datingsite. maar toch gedaan. prima te doen, tot op heden nog alleen contact gehad, heb er 100 credits tegenaangegooid , ben nog bezig hoor.

    Door Mauro op 18 januari 2019 Reageer
  • Hey allemaal,

    Het is bij qupid een zeer pikante boel. je kan alle kanten op denk ik. toch heeft erotiek wel de overhand. ik heb het naar mijn zin gehad en ben snel aan de slag gegaan. Het was me een genoegen om diverse dames te spreken.

    Heb slechts 50 credits gebruikt, dat was voor mij meer dan voldoende voor plezier. Ik raad het daarom ook zeker aan eens te proberen. Je bent zo online en hebt zo contact

    Door Sjoerd op 16 januari 2019 Reageer
  • Jaa toch wel lust hoor, veel gelezen over liefde of erotiek, maar je ziet wel erg veel mensen op deze site die schaars gekleed zijn zeg maar. Liefde komt er weinig bij kijken, ik zelf ook, kwam puur voor de lust.

    Je kan hier gewoon lekker terecht voor al je heerlijke en geile verhalen!

    Door Lucas op 8 januari 2019 Reageer
  • Top. Enige wat ik kan zeggen op dit moment. Ik ben nog in een zeer euforische staat. Ik heb het ook al mijn vrienden vertelt. Leuk als je ff wil seksdaten en snel een geil praatje wil houden. Ik heb sindskort mijn seksdate gehad. Was op een neutrale locatie, kan ook bij hem/haar thuis, of in je eigen huis.

    Koste me slechts 42,50.. !

    Door Peppijn op 21 december 2018 Reageer (1 reactie)
  • Haha oeii, ik lees het meer hier en daar. Liefde of lust.. het was voor mij erg lastig, maar voelde me meer aangetrokken tot erotiek dan liefde. Liefde kan altijd nog denk ik ...

    Door Bryan op 13 december 2018 Reageer
  • Prima,

    leuk, gebruiksvriendelijk en weinig kosten om erotisch contact te hebben. Je kan ook normaal contact hebben maar ik denk toch dat de meeste voor spanning gaan op Qupid. Proberen waard!

    Door Sander op 7 december 2018 Reageer
  • gewoon allebei! een seksmaatje gevonden waar ik echt wat voor voel ook.. ik hoop dat zij dat ook zo voelt. Ik heb weer een seksdate gepland staan over een week en dan ga ik het haar vragen.

    Je kan hier voor liefde terecht maar ook erotiek. Combinatie van beide is natuurlijk geweldig, dat voor mij het geval. Credits gekocht, en binnen 24 uur contact.. beter kan eigenlijk niet denk ik ??

    Aanrader mannen!

    Door Wendel op 3 december 2018 Reageer
  • Hallo,

    een geile site hoor hey. Laat niets voor de verbeelding over, heerlijk. Eerst wat negatieve reacties aangehoord van mensen maar ik dacht 'het zal wel' ik ga het zelf eens proberen.

    en met succes!!

    aanrader

    Door Joel op 29 november 2018 Reageer
  • Dankzij deze datingsite heb ik geen last meer van seksuele frustratie. Het wordt je echt mogelijk gemaakt om een sexdate te hebben en binnen de kortste keren aan je trekken de komen. Creditpack kopen en gaan, die kosten zijn overigens niet heel erg duur, dus je kan gewoon je gang gaan.

    Ik beveel Qupid dan ook zeker aan als je op zoek bent naar een sexdate!

    Sterke punten
    - Vrouwelijk schoon
    - Sexdates

    Zwakke punten
    - Niets op aan te merken

    Door Tom op 26 november 2018 Reageer
  • Weinig reacties, maar ik wil er wel 1 achter laten. Genoten van deze sexdating site. 2 vrouwen die met elkaar spelen en ik mag er tussen komen. Heerlijk!

    Ook vrouwen kunnen hier aan de slag hoor, als ik er aan denk wordt ik weer geil.

    Sterke punten
    - Gelijkgestemden

    Zwakke punten
    - /

    Door Richelle op 20 november 2018 Reageer
  • Ervaring rijker zal ik maar zeggen. Man man man, wat is dit ontiegelijk geil zeg met al die vrouwen. Ik snap niet dat mensen hier zo weinig gebruik van maken... tenminste dat denk ik.

    Het is gewoon super easy en binnen no-time heb je een geile date!

    Comeonnnn

    Sterke punten
    - Everything

    Zwakke punten
    /

    Door Shane op 13 november 2018 Reageer

Bezoek Qupid

Schrijf je eigen review over Qupid