Qupid is een van de bekendste en grootste datingsites van Nederland. Deze datingsite is speciaal ontwikkeld voor een ieder die 18 jaar en ouder is, die op zoek is naar een seksdate, een serieuze relatie of een vriendschap. Een groot voordeel van deze datingsite is dat er zoveel leden zijn, waardoor een aantal ook in je buurt wonen. Hierdoor wordt het makkelijk voor jou om een afspraak te maken. Voor het maken van afspraken met de leden moet je jezelf inschrijven op de site. Het kost jou helemaal niets om ingeschreven te worden.

Qupid aanmelden

Ben je iemand die op zoek is naar een seksdate, vriendschap of een serieuze relatie? Dan kun je je gratis aanmelden bij qupid.nl. Enige wat jij moet doen is enkele basisgegevens invullen en daarna kun je gewoon beginnen met online daten. Het is vanzelfsprekend dat je jouw profiel verder zal moeten aanvullen. De profielen op Qupid worden allemaal handmatig gecontroleerd.

Qupid mogelijkheden

Als je eenmaal bent ingeschreven op de datingsite, kun je direct aan de slag met online daten. Het is natuurlijk verstandig dat je het profiel wat verder invult, om zodoende reacties op je berichtjes te ontvangen. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudige informatie over je uiterlijk en je leefstijl invullen. Het is ook mogelijk om fotocollecties te plaatsen, dit maakt jouw profiel ook aantrekkelijker voor de andere leden. Qupid heeft een echte gebruiksvriendelijke opzet van het platform en op deze site kun je direct beginnen met een geschikte match.

Qupid kosten

Op Qupid kun je gratis profielen bekijken en aanmelden. Indien je in contact wilt komen met de leden van de datingsite of wil je berichtjes naar de leden sturen, dan dien je credist te kopen. Op qupid.nl heb je de mogelijkheid om creditpacks te kopen. Dit houdt namelijk in dat men een pakket koopt waarin meerdere credits zitten. Hierdoor wordt de prijs per credit goedkoper naarmate je meer credits koopt.

De creditpacks zien er als volgt uit:

  • CreditPack 10 = € 10
  • CreditPack 25 = € 22,50
  • CreditPack 50 = € 42,50
  • CreditPack 100 = € 80
  • CreditPack 275 = € 200

De betalingen kunnen geschieden via iDeal, Mr. Cash of Paysafecard.


Qupid Reviews

  • Hoi hoi, je merkt wel dat Qupid wel echt gebaseerd is op erotiek, maar er zijn ook mensen die wat anders zoeken met een vleugje ondeugendheid. Blij met deze site!

    Door Jolanda op 14 mei 2020 Reageer
  • Een ervaring rijker en een ervaring die ik voor geen goud had willen missen. Het is echt rete spannend, maar als je allebei wat losser raakt... echt onwijs geil. Die vrouwen zijn in principe cybersletjes.. ze verdienen er aan maar dat maakt het ook allemaal zo aantrekkelijk voor ze. Ik heb er geen problemen mee zo!

    Door Kassa op 13 maart 2020 Reageer
  • Ook niet krachtig.. site ziet er gelikt uit, alleen geloof ik niet in t feit dat je hier een sexdate kan vinden.

    Door Jelmer op 3 maart 2020 Reageer
  • Ik ben simpelweg gewoon niet tevreden omdat er geen fysiek contact mogelijk is. Dat vind ik persoonlijk erg jammer! Maarja, ik denk ook dat zulke dingen bijna niet mogelijk zijn om eerlijk te zijn. De site ziet er opzich best professioneel uit en is gebruiksvriendelijk. Complimenten daarvoor, maar veel kan ik er niet van maken nu.

    Door Kiekeboe op 24 februari 2020 Reageer
  • De site is super easy. De vrouwen zijn boter geil en de prijs is acceptabel. Daarnaast hebben ze echt fijne functies, zodat je je niet een ongeluk zoekt. Dus wat dat betreft zit je hier echt gebakken als je houdt van geile verhalen en het hebben van een keiharde lul aan het eind van je avond.

    Door Johnny op 17 februari 2020 Reageer
  • Alleen hoe kan ik er nou voor zorgen dat ik een nummer fix ofzo? Niemand wil haar nummer geven.

    Door Turid op 10 februari 2020 Reageer
  • Niet slecht bedoeld, maar dit is toch niet om over naar huis te schrijven? Wat een drama zeg, 1 en al fictie.

    Door Tino op 3 februari 2020 Reageer
  • Een site zoals qupid is fijn als je er zo'n creditsysteem aan hebt hangen. Vooral omdat je dan nergens aan vast zit o.i.d. ideaal hoor! Ik ben altijd in voor geile gesprekjes, zolang de prijs maar zo blijft, dan is het goed.

    Door Leeuwtje23 op 21 januari 2020 Reageer (1 reactie)
  • Hallo allemaal,

    Gebruiksvriendelijke site, je weet waar je aan toe bent zodra je inlogt. Het kan soms wat vervelen, omdat het echt lang duurt voor je iemand zal ontmoeten. Het duurde voor mij een X aantal maanden, dus ja... ik weet niet waar je meer waarde aan hecht? Je portemonnee of je seksleven. Your choice

    Door Valentijn op 14 januari 2020 Reageer
  • Van een schaal 1 op 10, zeker een 8. Leuk leedvermaak!

    Door SPongebob op 3 januari 2020 Reageer
  • Ik dacht weer een goede site te hebben gevonden, maar helaas.. weggegooid geld.

    Door Klaas op 17 december 2019 Reageer
  • Ssst, mijn vriend weet niet dat ik op Qupid zit. Ik hou ervan om seksueel contact te hebben met andere mannen. Dat maakt het allemaal zo spannend, dat mis ik. Aanrader!

    Door Yuki op 13 december 2019 Reageer
  • Gebruiksvriendelijkheid 10/10
    Prijs 6/10
    Functionaliteiten 8/10
    Afspreken 1/10..... en daar is dus een behoorlijke verbetering in te vinden.

    Door James23 op 2 december 2019 Reageer
  • Flater geslagen hier,,, site valt door de mand helaas!

    Door Coolboy op 19 november 2019 Reageer
  • De titel komt gepast bij wat ik altijd al dacht. Waarom niet proberen? Ik ben blij dat ik het geprobeerd heb want ik ben er nu achter dat het in 90% van de gevallen bij een geil gesprek blijft. Je kan natuurlijk niet alles hebben, maar dit maakt het af en toe wel zuur hoor.

    Door Kas op 5 november 2019 Reageer
  • Vanaf het moment dat ik online kwam had ik het al naar m'n zin. Je kan er goed uit de voeten, gebruiksvriendelijk, leuke filter opties, veilige betaalmethodes en een groot ledenplatform. Ik heb gemerkt dat er veel mensen tussen zitten die geile gesprekken willen hebben. Het is wel aan te raden om niet met 'enters' te typen, want per bericht ben je een credit kwijt. Dus dan kan het snel gaan! Voor de rest dik in orde, ik heb een date gepland staan, ik hoop dat het wat wordt.

    Door Klungel op 31 oktober 2019 Reageer
  • Om met een paar vrienden online te zijn is ook humor. De site doet wat het moet doen en laat je in contact komen met andere die opzoek zijn naar een seksrelatie of een normale relatie. Het gaat helaas niet allebei werken, maar dat vind ik niet erg. Het is ook raadzaam om de algemene voorwaarden door te nemen. Zo kom je niet voor verassingen te staan. En scheelt het je een hoop onnodige centen.

    Door Nick34 op 4 oktober 2019 Reageer
  • Ik begrijp wel waarom mensen klagen, natuurlijk wil je een site die naar behoren functioneert. Maar dat doet Qupid ook! Het is gewoon van belang dat je de algemene voorwaarden goed doorneemt, dit voorkomt verwarring en zorgt er voor dat je wel een leuke tijd kunt hebben. Zoals ik!

    Door Ger op 23 september 2019 Reageer
  • Ik heb veel leuke dames op deze site gezien. Te leuk eigenlijk om waar te zijn. Na voor 25 euro aan credits gekocht te hebben raakte ik met diverse dames aan het chatten en uiteindelijk dan ook maar voorgesteld om naar een ander contact medium zoals whatsapp telefoon of email over te stappen. Natuurlijk wilde geen enkel dame contact via telefoon of whatsapp, zogenaamd voor privacy. Allemaal flauwekul om meer berichten te versturen/ontvange en dus mer credits op te branden. Hoe het kan dat deze site hier zo'n hoge score heeft is mij een raadsel, tenzij deze vergelijkingssite eigendom is van Qupid zelf. Eigenlijk 0 starts voor deze site.

    Sterke punten
    Ze zijn goed in je aan het lijntje houden en je van je credits af te helpen. Goede oplichters dus

    Zwakke punten
    Het kost je onnodig geld. Belazerij, oplichting, alleen contact gehad met nep profielen. Geen enkel echt profiel ontmoet.

    Door Jaap op 9 september 2019 Reageer (1 reactie)
  • In principe een boel geld? Je hoeft maar een persoon te zijn die typt met 'enters' zoals bij Whatsapp en je zit er snel doorheen hoor. Het is wel oke, maar verwacht er niet al te veel van. Een ontmoeting? Ik heb hem in ieder geval nog niet gehad, helaas.. pindakaas.

    Door Ferdy op 8 september 2019 Reageer
  • Bij het aanmelden wordt het erotische gedeelte niet eens zo bekend gemaakt. Je merkt het pas bij de gesprekken die je voert na het aanmelden. Hahaha. Vond het wel humor en opwindend tegelijk. Ik geloof er niet zo in dat er daadwerkelijk mensen zijn die afspreken om seks te hebben. Maar het zal vast en zeker gebeuren, maar dat is niet voor mij weggelegd. Als je van erotiek houdt en een beetje spanning, dan zit je helemaal goed hier.

    Door Cees op 25 juni 2019 Reageer
  • Toch niet doen. Ik ben er achter dat het helemaal niet werkt. Je krijgt geen waar voor je geld. De mensen die beweren van wel hebben misschien geluk.. maar ik ben al een enige tijd bezig en nog steeds lukt het mij niet om een date binnen te harken. Erg frustrerend.

    Door Niet op 5 juni 2019 Reageer
  • Goedemiddag,
    Ik ben er tevreden over. Uiteraard zijn er verbeterpunten, zoals het contact wat er gelegd wordt. Het is makkelijk, dat is een ding wat zeker is, maar het duurt soms best lang voor je antwoord krijgt. Daarnaast zou ik ook echt wel een keertje op date willen. Maar tot op heden is dat allemaal nog niet gebeurd. Ik wil graag kijken waar het schip strand.

    Door Hayk op 28 mei 2019 Reageer
  • Niet helemaal wat ik zocht. Denk dat ik het toch anders ingeschat had. Ondanks de onderzoeken die ik verricht heb leek het me wel wat. Maar helaas, niet het geen wat ik zocht. Ondanks ik wel kan begrijpen dat mensen hier gewoon een onwijze tijd hebben. Achja, ik zou zeggen, het proberen waard maar verwacht er niet al te veel van.

    Door Valentino op 17 mei 2019 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Miidddagggg, bizarre gesprekken gevoerd haha. Het leuke is ook dat na een tijdje je echt een soort van klik krijgt met de dame. Ik weet natuurlijk niet hoeveel dates deze dames gehad hebben, maar het is wel echt een aanrader als je op een leuke manier opzoek bent naar seks. Gebruiksvriendelijk, vrij goedkoop en ideaal voor seks!

    Door Danny op 30 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Qupid

Schrijf je eigen review