50plus dating neemt toe!

50plus dating neemt toe!

29 november 2018

dating voor 50 plussersIedereen wil liefde, maar helaas blijkt de liefde niet altijd stand te houden. Nadat een relatie stukgelopen is, heb je wat tijd nodig om dit te verwerken. Daarna wil je verder, samen met iemand aan je zijde.

De groep 50plussers in Nederland neemt jaar op jaar toe. Het is groep met de nodige levenservaring. De 50plus single weet wie hij of zij is en wat hij of zij zoekt. De 50plusser is ook een stuk realistischer als het gaat om liefde en relaties: het gaat zelden of nooit vanzelf (zoals in de film). De 50plusser weet dat je beide voor een relatie moet willen werken.

50plus Daten lastig?

Ondanks deze ervaring vinden oudere singles het vaak lastig om weer te gaan daten. Doordat 50plussers in het dagelijks leven niet zo vaak nieuwe mensen meer leren kennen is de vijver waarin kan worden gevist beperkt. Het standaard uitgaansleven is niet aantrekkelijk meer, niet in de laatste plaats doordat 50plussers zich vaak omringd zien met jongere, mooie mensen. De behoefte om die concurrentiestrijd aan te gaan is nadat je Sarah of Abraham hebt gezien een stuk minder.

Bovendien zijn 50plussers, door hun grotere zelfkennis, een stuk selectiever in het aangaan van verbindingen. Vooral als er een eerder huwelijk is geweest, is de single sterker in het bewaken van de eigen grenzen.

Meld je gratis aan bij 50Liefde!

Speciale 50plus datingsites

Voor deze groep zijn er speciale 50plus datingsites. Op deze datingssites kun je eenvoudig en zonder al teveel heisa nieuwe mensen leren kennen die zich in dezelfde levensfase bevinden als jij. Via een persoonlijk profiel stel je jezelf voor waarna je elkaar kunt benaderen om elkaar te leren kennen. Alles in je eigen tempo en vanuit je eigen veilige omgeving.

Mocht je trouwens huiverig zijn over online dating, weet dan dat dit inmiddels een sociaal volkomen geaccepteerde manier is om een nieuwe liefde te zoeken. De tijd dat mensen die elkaar online leerden kennen afspraken te liegen over waar ze elkaar hebben leren kennen ligt ver achter ons. En terecht, want het internet is een enorme verrijking van ons leven, ook in de zoektocht naar liefde.

Dus schroom niet langer en maak een profiel aan op één van de datingssites speciaal voor ouderen. Zoek en maak contact. En wie weet zitten je binnenkort aan de koffie met een nieuwe liefde.

Bezoek 50liefde.nl

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden