50liefde is een datingsite in Belgie en Nederland die gericht is op singles vanaf 50 jaar en ouder die interesse hebben in een duurzame relatie, een date of gewoon vriendschap. Ben je dus 50 jaar of ouder en singel? En ben je op zoek naar een levensmaatje? Dan is 50liefde.nl een geschikte datingsite voor jou. Verder is deze site erg overzichtelijk, makkelijk om te gebruiken en je kunt het ook op je mobiel of tablet gebruiken. Lijkt 50liefde.nl iets voor jou? Meld je dan snel aan en zoek jouw maatje.

Dat het bij 50liefde niet alleen om daten gaat wordt meteen duidelijk in de slogan die ze gebruiken: Nieuwe vrienden is nieuw plezier. Ben jij dus opzoek naar iemand om samen mee te lachen? Neem dan een kijkje op de website. Als gratis lid kan je al veel dingen zoals het versturen van berichten en het bekijken van profielen. Wil je echter ook berichten kunnen bekijken dan dien je een lidmaatschap af te nemen. Deze begint al bij € 9,95 per maand wat een zeer scherp tarief is voor een datingsite.

50liefde Aanmelden

Middels een aantal stappen kun je bij 50liefde een profiel aanmaken. Hier zul je merken dat deze site zich onderscheid op gebruiksgemak vergeleken met de andere datingsites. Eerste wat jij zal moeten invullen is het geslacht, je naam, e-mail adres en waar je naar op zoek bent. Daarna wordt er een bevestiging via mail naar je gestuurd, en als deze eenmaal is bevestigd kun je dan direct beginnen met het zoeken naar een date. Het is tijdens het aanmaken van je profiel niet nodig om alle gegevens in te vullen, dit kun je op een ander tijdstip doen. Wanneer je de andere gegevens invult moet je ervoor zorgen dat het compleet en volledig wordt ingevuld, hierdoor vergroot je de kans op een match. Heb je problemen met iets van de site? Dan kun je op elk moment hulp inroepen, dit kan per mail of telefoon gebeuren.

50liefde Mogelijkheden

Op 50liefde.nl heb je de mogelijkheid om gratis een profiel aan te maken, dit maakt je dan tot een gratis lid. Als gratis lid kun je dan alleen gebruik maken van de gratis mogelijkheden die de site te bieden heeft. Zo kun je gratis een profiel aanmaken, foto’s toevoegen op je profiel, smile versturen, al je matches bekijken en al je partnervoorstellen bekijken. Om gebruik te kunnen maken van de andere mogelijkheden zal je een premium lid moeten worden. Als premium lid kun je gebruik maken van de bovenstaande mogelijkheden en de volgende zoals onbeperkt berichten versturen en ontvangen, onbeperkt match game, onzichtbare modus inschakelen, bezoekers van jouw profiel bekijken, uitgebreid zoeken, contact garantie en blokkeren van leden.

50liefde Kosten

Het aanmaken van een profiel is geheel gratis, je bent dus automatisch een gratis lid. Als gratis lid heb je niet veel mogelijkheden dan alleen de mogelijkheden die gratis zijn. Wil je echter gebruik maken van de andere mogelijkheden, dan zal je een premium lidmaatschap moeten aanschaffen. Hieronder vind je een kosten overzicht voor een premium lidmaatschap:

  • 3 maanden = € 29.99 per maand
  • 6 maanden = € 24.99 per maand
  • 12 maanden = € 17.99 per maand
Kosten per maandVanaf € 17,99
Aantal ledenNiet bekend
Mobiele site
Mobiele App
Evenementen
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Gratis Chatten
Videochatten

Artikelen over 50liefde.nl

Daten voor Ouderen: Is het Anders dan Bij Jongeren?

Voor de meeste mensen is daten een spannend begrip, maar zeker als je jong bent ontdek je allemaal gevoelens waarvan je niet wist dat ze bestonden. Dat is natuurlijk heel interessant. 50-plussers die beginnen met daten ervaren andere gevoelens, zij hebben meer ervaring en soms zelfs ook nare ervarin [...]

Voordelen van online daten voor gepensioneerden

Lexa, Elitedating, Parship – iedereen heeft wel eens geprobeerd om online te daten. Het is momenteel een welbekend begrip, en niemand kijkt nog op wanneer je verkondigt dat je elkaar online hebt leren kennen. Maar wat nu met mensen die op pensioen zijn? Hoewel de stap naar het aanmelden bij ee [...]

50 plus datingsites, de eerste stap naar een nieuwe partner

Bent u ouder dan 50 en single? Dan bent u niet de enige! Bijna elk tweede huwelijk valt uit elkaar en veel mensen merken dat ze opeens alleen en eenzaam zijn. Naarmate u ouder wordt, wilt u waarschijnlijk niet zoeken naar een nieuwe partner in een bar of clubs en is het kantoor niet langer een poten [...]

50plus dating neemt toe!

Iedereen wil liefde, maar helaas blijkt de liefde niet altijd stand te houden. Nadat een relatie stukgelopen is, heb je wat tijd nodig om dit te verwerken. Daarna wil je verder, samen met iemand aan je zijde. De groep 50plussers in Nederland neemt jaar op jaar toe. Het is groep met de nodige levens [...]

4 redenen waarom jij als senior meer kans maakt op nieuwe liefde

Scheidingen tussen partners op latere leeftijd komt steeds vaker voor. Het is gebleken dat een groot deel van stellen die op jongere leeftijd getrouwd zijn of samenwonen een grotere kans maken op een scheiding later in hun leven. Maar dan ben je misschien al een 50 plusser. Houdt het daar dan voor j [...]

50liefde.nl Reviews

  • 50liefde heb ik positief ervaren. Sindskort een nieuwe man leren kennen en het klikt goed. Ik wil geen woorden vuil maken aan de negatieve reacties. Voor mij heeft het gewerkt en daar ben ik blij om!

    Door Ellen op 20 mei 2020 Reageer
  • erg mooi. deze datingsite is in mijn ogen wel één van de betere.

    Door Roderik op 5 mei 2020 Reageer
  • Een betrouwbare datingsite, puur gericht op senioren. Blijer kon 50liefde mij niet maken.

    Door Bert op 14 april 2020 Reageer
  • Erg veel min punten die ik over 50liefde lees. Maar ik ben deze punten totaal niet tegen gekomen.. weet niet of t aan de persoon zelf ligt of dat je een slechte dag hebt, maar ik ben in de 7 maanden dat ik hier lid ben geweest, nog nooit een negatief punt tegengekomen. Het is verstandig om eerst als een vrij lid eens te kijken voor je een abonnement afsluit. Tip

    Door Remco op 9 april 2020 Reageer
  • Door wat onderzoeken gedaan te hebben naar datingsites die echt gericht zijn op senioren, kom je vrij snel uit bij 50liefde. Desondanks de negativiteit rondom deze datingsite, heb ik dit heel anders ervaren. Sterker nog, ik mag mij een trotse man noemen omdat ik sinds een maand een nieuwe vlam heb weten te scoren. Het gaat allemaal op een erg gebruiksvriendelijke manier en qua kosten hoef je het er ook niet voor te laten. Bij deze zou ik 50liefde graag willen aanbevelen aan andere senioren singles.

    Door Ivo op 1 april 2020 Reageer
  • Dat komt niet vaak voor.. waar één specifieke doelgroep centraal staat. Ik wil niet al te veel in details treden, maar 50liefde maakt dingen waar. Dat is waar ik voor kwam en daarom raad ik het andere 40+ singles ook allemaal aan om eens te kijken wat hier voor jou mogelijk gemaakt wordt.

    Door Kees op 21 maart 2020 Reageer
  • 50liefde is een datingsite die doen wat ze moeten doen. Een aanrader voor mensen die nieuwe contacten zoeken en een vlam voor t leven.

    Door Moniek op 3 maart 2020 Reageer
  • In tegenstelling tot de laatste reactie, s het bij mij best meegevallen. Natuurlijk heb je vragen, maar ik was erg blij dat ik de klantenservice ook telefonisch kon bereiken. Werkt altijd een stuk makkelijker... Ik ben wel met mensen eens dat sommige dingen duidelijke vermeld kunnen worden op de website, zoals het hebben van VIP credits o.i.d. Verder dan dat, erg fijne periode gehad en het is tijd om een nieuw leven op te bouwen met mijn nieuwe partner.

    Door Margot op 17 februari 2020 Reageer
  • Super datingsite. Werkt beter dan Parship / Lexa

    Door Johan op 14 januari 2020 Reageer (1 reactie)
  • Aanrader, ideale datingsite voor senioren! Heb er behoorlijk leuk contact kunnen vinden. Tot op de dag van vandaag nog steeds contact en ik praat over 1.5 jaar geleden.

    Groetjes,
    Thea

    Door Thea op 3 januari 2020 Reageer
  • Ik wilde graag mijn dankwoord uitspreken. 50liefde heeft mij erg goed bijgestaan in moeilijke periodes. Het is een betrouwbare datingsite met een groot ledenplatform. Wat ik wel mee wil geven is dat je jezelf goed moet inlezen voor je begint aan deze journey. Ik wilde niet voor verassingen komen te staan, en gelukkig deed ik dat ook niet. Ik zou zeggen als je opzoek bent naar een leuk avontuur, vriendschap en liefde. 50liefde biedt het allemaal.

    Door Linda op 17 december 2019 Reageer
  • Goedenavond,

    Ik vind dit een positief bericht waard. 50liefde heeft me door donkere tijden geholpen, ik zat met mezelf in de knoop voor een half jaar lang en vond het weer tijd voor een nieuwe vlam. Gelukkig is die in de pan geslagen! Het is een gebruiksvriendelijke datingsite. Check voor de zekerheid nog wel even de algemene voorwaarden. Zo voorkom je verassingen.

    Daarbij is het ook fijn om te weten dat de klantenservice ook goed bereikbaar is. Al met al een plezierig jaar gehad, deed me goed en kan eindelijk weer verder met een wederhelft.

    Door Monica op 2 december 2019 Reageer
  • Prachtige ervaring, zelf nooit gedacht! Uberhaupt niet het online daten. Maar ik kwam op een punt dat het nodig was.

    Door Bernadet op 19 november 2019 Reageer
  • Zoals menig andere datingsite is 50liefde ook een datingsite die er tussen uit springt. Gericht op senioren was ik echt blij dat ik mijzelf hier 7 maanden terug heb aangemeld. Ik wil binnen een jaar wel een partner hebben maar ik vond het nu al de moeite waard om een positief bericht achter te laten.

    Het is verstandig om jezelf in te lezen over deze datingsite, want er zijn malafiede figuren die deze datingsite helemaal naar benedenwillen halen terwijl dat nergens voor nodig is. Een aanrader in mijn ogen!

    Door Marianne op 12 november 2019 Reageer
  • 50liefde heeft mijn vriendenkring aanzienlijk doen uitbreiden. Daar ben ik heel erg blij mee!

    Door Roland op 10 oktober 2019 Reageer
  • Anno 2019 en het wordt ons allemaal mogelijk gemaakt. Ik vind het echt een geweldige ervaring om hier deel van uit te maken. 50liefde functioneert naar behoren en doet wat het moet doen. Ook ik heb de negatieve reacties gelezen, maar ook mij weerhield het er niet van om eens te kijken. Tenslotte kan je ook slechts voor 3 maanden lid zijn. Het is maar wat je zelf wilt. Ik ben een gelukkige vrouw geworden door 50liefde! Na 6 jaar lang single te zijn geweest werd het weer eens tijd haha.

    groetjes,
    Jea

    Door Jeanine op 23 september 2019 Reageer (1 reactie)
  • Nooit gedacht dat ik hier aan zou beginnen, maar toch is het een feit geworden sinds ik vrijgezel ben geworden. Op mijn leeftijd (53) vind je niet meer zo snel iemand anders meer. Althans, niet iemand die je zomaar tegen het lijf loopt. Gelukkig maakt 50liefde het mogelijk om snel en gericht te zoeken naar een nieuwe partner. Na het lezen van wat reacties op het internet werd voor mij duidelijk dat 50liefde het of niet of wel kan maken.

    Gelukkig val ik in het bootje 'wel' en ga ik nu met een hele lieve vrouw door het leven. Mijn dank gaat uit naar deze propere datingsite!

    Door Wouter op 12 september 2019 Reageer (1 reactie)
  • Heb echt niets te klagen. Het is mij allemaal gelukt, kijk goed naar de algemene voorwaarden.

    Door JanBas op 5 juni 2019 Reageer
  • Goedemiddag,

    Ik denk dat er weinig senioren zijn die gehoord hebben van het begrip VIP Credits. Dit is iets nieuws bij 50liefde waar ik pas na een maand achter kwam. Hiermee koop je als het ware berichten voor andere members die nog geen abonnement hebben. Misschien een beetje omslachtig, maar hierdoor kan je mensen / misschien wel jouw liefde overtuigen om te komen. Dit heb ik ook gedaan en het werkte uitstekend moet ik bekennen! Ik kwam er achter nadat ik een vraag had over het maand abonnement. Hiervoor belde ik de klantenservice die je overigens keurig te woord staan.

    Kan dus eigenlijk niets anders zeggen dat ik heel erg tevreden ben met deze datingsite voor 40+ers. Leuke vrouwen ontmoet en heb er echt een wereldvrouw aan overgehouden. Bedankt!

    Door Harry op 30 april 2019 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goedemiddag,

    Ook mij is het positief bevallen allemaal. De positieve reacties hieronder geven ook wel een beetje mijn ervaring weer. Hoef er weinig aan toe te voegen.

    Door Rianne op 1 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goedemiddag,

    Ik kan oprecht zeggen dat het een betrouwbare datingsite is. Ik heb zelf ook wat onderzoek verricht en kwam hier en daar ook de negatieve reacties tegen. Toch had ik toen des tijds besloten om het gewoon te proberen. Ik denk dat erg veel mensen niet van het maand abonnement afweten. Hiermee kan je dus 14 dagen gratis kijken of het wat is. Daarna wel een regulier abonnement afgesloten. Het is dus niet altijd even duidelijk, dat ben ik wel met veel mensen eens. Maar gelukkig heb je ook een klantenservice die voor je klaar staat en telefonisch bereikbaar is.

    Het datingproces zelf is vrij gemakkelijk, contact leggen, een band krijgen met elkaar, proberen af te spreken en kijken of het wat is. Dat is vanzelfsprekend. Sindskort succes gehad met het vinden van een nieuwe en zeer attente vrouw. Het klikt allemaal erg goed en we gaan kijken waar het schip strand.

    Kortom, aanrader!

    Door Rayen op 28 maart 2019 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goedemiddag,
    Het heeft een lange tijd geduurd voor ik uit een depressie kwam. Ik kan nu zeggen dat dat volledig achterwegen is, mede dankzij 50liefde. Ik was al op het goede pad, maar ik verloor mijn partner een paar jaar geleden. Ik miste echt iets in mijn leven en dat was een maatje. Gelukkig heeft 50liefde er voor kunnen zorgen dat ik alles weer op een rit heb.

    Het is een gebruiksvriendelijke datingsite waarvan de kosten ook acceptabel zijn. Ik had een 6 maanden abonnement genomen waarbij ik eigenlijk meer dan genoeg aan had. Het is mij in ieder geval gelukt om binnen 6 maanden een nieuwe man te kunnen vinden. Het spreekt eigenlijk allemaal voor zich en als je toch vragen hebt, kan je gewoon telefonisch de klantenservice bereiken. Ik heb hier ook gebruik van gemaakt namelijk.

    Bedankt!

    Door Ellen op 22 maart 2019 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Van begin tot het eind was het echt een mooi proces. Heb nergens spijt van. Het maand abonnement dat na 14 dagen nog opzegbaar is, was echt een goed initiatief van de oprichters. Ik heb toch echt even gekeken hoe het allemaal was voor ik helemaal in zee zou gaan.

    Om een lang verhaal kort te maken, het was echt een mooie ervaring en ik heb een mooie vrouw kunnen vinden. Gebruiksvriendelijk en redelijk goedkoop!

    Door Maas op 18 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hoi hoi,

    Ik zou graag even de moeite willen nemen om het maand abonnement te promoten. Ik zie dat veel mensen last hebben van een bepaalde druk als ze moeten kiezen tussen 3-6-12 maanden. Maar tegenwoordig is het ook mogelijk om gewoon een maand abonnement aan te schaffen. Je krijgt hierbij nog eens 14 dagen bedenktijd! Voor mij was dat doorslaggevend, want ik wil niet ergens aan vast zitten als ik het niet leuk vind. (Eerst klantenservice gebeld om te vragen of ze dit hadden)

    Ik denk dat dit voor veel mensen wel verhelderend is, misschien voorkomt dit was misverstanden en krijg je zo het geen waar je voor komt. Zo heeft het bij mij geholpen!

    Door Melinda op 19 februari 2019 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Om te beginnen heb ik erg veel mooie momenten beleefd. Het begon eigenlijk in de eerste maand. Hier kreeg ik al leuk contact met Moniek. Samengevat: we hebben elkaar twee keer gezien en dat klikte. Wij hadden eigenlijk gelijk geen behoefte meer aan verder contact.

    Sindsdien kunnen we elkaar aankijken en zeggen dat we dolgelukkig zijn! Groet Hans

    Door Hans op 13 februari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek 50liefde.nl

Schrijf je eigen review