Alleenstaande-Moeders

Het is vaak niet al te makkelijk om als alleenstaande moeder te kunnen daten. Heb je net die leuke man gevonden, kan het toch zo zijn dat kinderen iets is waar hij moeite mee heeft. Op alleenstaande-moeders.nl zal die je niet gebeuren. Mensen die zich aanmelden weten waar ze aan toe zijn. Is alleenstaande-moeders.nl dan alleen voor alleenstaande moeders? Nee hoor, iedereen is welkom om een account aan te maken. Je moet alleen wel minimaal 18 zijn.


Alleenstaande-moeders Aanmelden


Op alleenstaande-moeders.nl kun je je gratis en vrijblijvend inschrijven. Het inschrijvingsproces duurt ongeveer 5 minuten lang. Hier geef je aan jouw e-mailadres, een troetelnaam, wachtwoord, geboortedatum en je geslacht. Daarna zul je een e-mail krijgen met daarin een bevestigingslink. Zodra je het account hebt bevestigd kun je van start gaan met online daten. Alvorens je dit doet is het raadzaam om het profiel verder in te vullen. Hierdoor vergroot je de kans op een perfecte match. Vergeet dus niet om leuke en interessante foto’s te plaatsen.


Alleenstaande-moeders Mogelijkheden


Op alleenstaande-moeders.nl heb je de mogelijkheid tot een aantal functies. In eerste instantie kun je je aanmelden als gratis lid. De mogelijkheden waarvan jij gebruik kunt maken zijn: een profiel aanmaken, profielen van andere leden bekijken, foto’s plaatsen en interesse tonen in andere leden door een ijsbreker, Speed Date of standaard bericht. Wil je echter geen gratis lid zijn en gebruik maken van alle mogelijkheden van de site, dan dien je een Premium lidmaatschap aan te schaffen. De mogelijkheden die hier bijkomen zijn: alle foto’s bekijken, zien wie jouw profiel heeft bezocht, zien geinteresseerd is in jou, zien wie een Premium lidmaatschap heeft, zoeken naar matches bij jou in de buurt, leesbevestiging van verstuurde berichten ontvangen, anoniem zoeken, leden blokkeren, advertentievrij gebruik maken van de website en gebruik maken van contactgarantie.

Alleenstaande-moeders Kosten


De gratis leden van de site hebben automatischt toegang tot de standaard mogelijkheden. Hier is alles dus kosteloos. Premium leden aan de andere kant dienen te betalen voor de extra mogelijkheden van de site. De kosten zien er als volgt uit:
•    1 maand     = € 24,95
•    3 maanden     = € 38,85
•    6 maanden     = € 59,70
•    12 maanden     = € 83,40


Alleenstaande-Moeders Reviews

  Wat een oplichters

  Deze site heeft mij opgelicht al n a een dag was mijn afgesloten premiumabonnement al verlopen. Als je vervolgens je probeert telefooncontact en e-mails contact krijg je geen contact. Op mijn eeste dag van mijn abonnement ging het goed heb op een paar profielen gereageerd sommige jong en mooi zeer korte tijd later zijn deze allemaal geblokeerd. Dit waren gewoon fake profielen waarmee ze ons proberen te lokken. Dus pas op met deze site hij is niet te vertrouwen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Gewoon alles

Bezoek Alleenstaande-Moeders

Schrijf je eigen review