Alleenstaande papas.nl is dé place tot be voor alleenstaande papas en mamas. Ook deze groep heeft liefde nodig, vandaar dat alleenstaande papas.nl in het leven is geroepen. Alleenstaande papas.nl is zo ingericht dat je er eenvoudig gebruik van kunt maken. Gebruik de chatbox om te een leuk gesprek te beginnen. Het mooie van Alleenstaande papas.nl is, dat je zo lang anoniem kunt blijven als je wilt. Dit is erg handig! Vooral mensen, die niet willen dat vrienden of familie hier van afweten, maken gebruik van deze optie.


Alleenstaande-papas Aanmelden


Op Alleenstaande-papas heb je de mogelijkheid om op 2 manieren een account aan te maken. Je kunt middels jouw Facebookaccount en de reguliere aanmelding ingeschreven worden. Maak je gebruik van het Facebookaccount, dan hoef je de gegevens niet opnieuw in te vullen en alles wordt vanzelf verwerkt. Indien je het alleenstaande-papas account niet wilt koppelen met het Facebookaccount, kun je het inschrijvingsformulier zelf invullen. Hier zal je aangeven: een accountnaam, e-mailadres, je geslacht en waar je naar op zoek bent. Daarna ga je akkoord met de algemene voorwaarden van de site. Na dit gedaan te hebben zul je per e-mail alle inloggegevens ontvangen. Hiermee kun je dan inloggen in het profiel en deze verder invullen. Natuurlijk ben je niet verplicht om het direct te doen, maar het verhoogd de kans wel op een perfecte match.


Alleenstaande-papas Mogelijkheden


Als nieuwe lid van de site kun je kiezen tussen gratis en VIP-toegang. De mogelijkheden zijn: gratis een profiel aanmaken, profielen bekijken, standaardberichten sturen, foto’s plaatsen, hoofdfoto’s bekijken en gebruik maken van de standaard zoekfunctie. Bij het aanschaffen van een VIP-toegang komen er extra mogelijkheden bijkijken. Hiervoor zal je wel moeten betalen. De extra mogelijkheden zijn: gebruik maken van de FotoZapper, matches bekijken met de FotoZapper, verzonden berichten altijd kunnen lezen, persoonlijke berichten sturen, extra foto’s bekijken, gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie, zoeken op trefwoord, laatste bezoekers bekijken, chatten en berichten lezen.


Alleenstaande-papas Kosten


Om je in te schrijven bij Alleenstaande-papas.nl kost het je helemaal niets. Als nieuwe lid van de site krijg je automatisch toegang tot de gratis mogelijkheden van de site. Indien je gebruik wilt maken van alle mogelijkheden zal je de VIP-toegang moeten aanschaffen tegen een kleine betaling. De kosten voor de VIP-toegang zijn:
•    1 maand     = € 24,99 per maand
•    2 maanden     = € 19,99 per maand
•    4 maanden     = € 14,99 per maand

De betalingen kunnen geschieden via CreditCard, iDeal, BanContact en Overboeking.Alleenstaande papas Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Alleenstaande papas.

Bezoek Alleenstaande papas

Schrijf je eigen review