Als alleenstaande vader heb je niet altijd evenveel tijd om te daten. Na het sturen van een aantal berichtjes met een leuke dame op een algemene datingsite, blijkt soms toch opeens dat kinderen wél een bezwaar zijn. Dat zal bij alleenstaande-vaders.nl niet snel voorkomen, hier weet je immers waar je aan toe bent bij het aanmelden. De profielendatabase staat gekoppeld aan die van alleenstaande-moeders.nl, waardoor je ook veel single mama's op de site zult vinden, maar andere single dames kunnen zich hier net zo goed inschrijven.


Alleenstaande-vaders Aanmelden


Je aanmelden en profielen bekijken is gratis, maar daarna (berichten sturen) moet je betalen. Dat kan vanaf 15 euro per maand bij een abonnement van een half jaar, tot 30 euro voor één maand. Vergeleken met bekendere datingsites zoals Lexa of Pepper is de site niet duur, maar de mogelijkheden zijn ook beperkter en de profielen vrij simpel.

Mensen die geinteresseerd zijn in deze datingsite kunnen zich makkelijk en kosteloos aanmelden. Je kunt binnen enkele minuten een volledig profiel samentellen en daarna genieten van de gratis mogelijkheden van de site. Bij het aanmelden zal je wel enkele gegevens moeten invullen waaronder een e-mailadres, nickname, een wachtwoord en je geboortedatum. Hierna zal er per e-mail een bevesiting naar je gestuurd worden. Indien je deze accepteerd heb je de mogelijkheid om het profiel verder in te vullen en direct te zoeken naar een match.


Alleenstaande-vaders Mogelijkheden


Nieuwe leden van de site hebben standaard een gratis lidmaatschap. Hiermee kun je alleen gebruik maken van de gratis moglijkheden die de site te bieden heeft, deze zijn: een profiel aanmaken, foto’s plaatsen, profielen bekijken, interesse tonen in leden en berichten lezen. Daarnaast heb je de mogelijkheid ook om over te stappen naar een Full of Exclusive lidmaatschap. Met deze lidmaatschappen kun je gebruik maken van de extra mogelijkheden van de site, zoals: zien wie jouw profiel heeft bezocht, zien wie geinteresseerd is in jou, berichten versturen, alle foto’s bekijken, zien wie een Premium lidmaatschap heeft, volledig matchprofiel, leesbevestiging van verstuurde berichten, anoniem zoeken, leden blokkeren, advertentievrij gebruik maken van de website en contactgarantie.


Alleenstaande-vaders Kosten


Als nieuwe lid van alleenstaande-vaders.nl kun je niet veel doen met een gratis account. Je kunt namelijk alleen interesse tonen in leden en berichten lezen, maar helaas kun je niet reageren. Om dit wel te kunnen dien je een van de lidmaatschappen aan te schaffen.


De kosten die hieraan verbonden zijn:


•    1 maand     = € 24,95
•    3 maanden     = € 38,85
•    6 maanden     = € 59,70
•    12 maanden     = € 83,40


Alleenstaande-Vaders Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Alleenstaande-Vaders.

Bezoek Alleenstaande-Vaders

Schrijf je eigen review