BiLove.nl is dé datingsite voor mensen van hetzelfde geslacht. Vaak hebben deze mensen een (vaste) relatie, maar vinden het moeilijk om hun echte gevoelens te uiten naar de buitenwereld. Bilove heeft hier mooi op ingespeeld door een veilige dateomgeving te ontwikkelen. Ruim de meerderheid van de vrouwen voelt zich op seksueel gebied aantrokken tot een vrouw. Voel jij je ook aangetrokken tot vrouwen? Fantaseer jij ook wel eens over vrouwen terwijl je een relatie hebt? Op Bilove vind je gelijkgestemde vrouwen die graag een relatie willen. Bilove is een geschikte site voor mensen die nieuwsgierig zijn naar vrouwen.


BiLove Aanmelden


Middels enkele stappen kun je op Bilove.nl ingeschreven worden. Als eerst zal je een gebruikersnaam, e-mailadres en een wachtwoord doorgeven. Vervolgens zal je per e-mail een bevestiging ontvangen. Indien je de aanmelding hebt bevestigd zijn er nog enkele dingen die je moet invullen, waaronder je regio, leeftijd en een korte biografie over jezelf. Verder kun je ook aangeven in welke leeftijdscategorie je een vrouw zoekt. Na dit alles gedaan te hebben kun je direct van start gaan met het zoeken naar een leuke date.   


BiLove Mogelijkheden


Na de inschrijving heb je de mogelijkheid om gratis lid te blijven of om een Premium lidmaatschap aan te schaffen. Als gratis lid van Bilove.nl kun je alleen gebruik maken van de standaard mogelijkheden van de site, deze zijn: onbeperkt toegang tot alle profielen, ontvangen van berichten en winks en zoeken in de regio. Met een premium lidmaatschap kun je gebruik maken van alle mogelijkheden van de site. De extra mogelijkheden zijn: chatten, berichten lezen en verzenden, winks versturen, foto’s uploaden en alleen toegankelijk voor vrienden maken, uitgebreid zoeken en profielen toevoegen aan je favorieten, alle openbare foto’s bekijken, prive foto albums bekijken als je uitgenodigd bent, onbeperkt alle profielen bekijken, voorrangsbehandeling bij de helpdesk en verschijn boven in de zoekresultaten.


BiLove Kosten


Als nieuwe lid van Bilove.nl hoef je niet te betalen voor de standaard mogelijkheden die de site te bieden heeft. Maar wil je gebruik maken van alle mogelijkheden, dien je een betaalde lidmaatschap aan te schaffen. Bij elke optie heb je volledig toegang tot alle mogelijkheden. De kosten zijn:


•    1 maand     = € 39,95 per maand
•    2 maanden     = € 19,95 per maand, gefactureerd in 1 betaling = € 39,95 (promo)
•    3 maanden     = € 16,65 per maand, gefactureerd in 1 betaling = € 49,95
•    6 maanden     = € 9,99 per maand, gefactureerd in 1 betaling = € 59,95
Artikelen over Bilove

Ben ik biseksueel? 6 vragen die je jezelf kunt stellen om er achter te komen

Volgens Sigmund Freud zijn we allemaal aangeboren biseksueel. En juist dit jaar hebben onderzoekers van de Cornell University die gedachte op de proef gesteld. Mannen en vrouwen werden gevraagd om naar porno te kijken, terwijl de verwijding van de pupillen werd gemeten. Het verwijdden van puppillen is namelijk een teken van seksuele opwinding. Lang wordt al gelooft dat vrouwen meer open staan voor ... [...]

Bilove Reviews

  BEN HIER INGETRAPT

  WAT EEN FAKE SITE

  mensen trap er niet in ik ben er ook ingetrapt ik heb gelukkig geen abonnement genomen

  voor 1 maand 40 euro heel makkelijk verdient

  Sterke punten
  deze datingsite heeft totaal geen sterke punten

  Zwakke punten
  heel de site is slecht

Bezoek Bilove

Schrijf je eigen review