Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating    Hete profielen   FlirtPlek    Victoria Milan   Seksbuddy  Dreammatch

Beoordeling

Knuz, gratis daten!

Knuz, overgenomen door Relatieklik, is dé datingsite waar singles gratis kunnen daten. Op deze datingsite heb je veel verschillende functionaliteiten, waar je in tegenstelling tot andere datingsites veel voor moet betalen. Zo heb je een uitgebreid zoeksysteem waarmee je snel op zoek kunt gaan naar singles. Ook heeft deze datingsite een forum waar je mee kunt praten over verschillende onderwerpen.

Knuz heeft meer,  zo kun je verder nog gebruikmaken van de chat en heeft zij een singles-agenda, boordevol activiteiten.  Weet je niet zo goed hoe je moet daten?  Deze gratis datingsite geeft je een hoop datingtips. Knuz is ook erg innovatief. Je kunt mobiel daten met deze datingsite. Daarvoor heeft ze een applicatie ontwikkeld die beschikbaar zijn voor de iPhone en de Android. De app kun je gratis downloaden, en momenteel daten er een hoop singles via Knuz mobiel.

Als gratis datingsite is Knuz in 2011 genomineerd voor datingsite van het jaar. Maar goed, een hoop mensen zullen zich afvragen waarom deze datingsite gratis is. Knuz haalt haar inkomsten uit verschillende advertenties die te zien zijn op de website.

Zoek je een leuke date, vriendschap of een serieuze relatie? Meld je dan gratis aan op Knuz. En vergeet niet een review over deze datingsite te schrijven!  

knuz

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Prima

    Sterke punten:

    Gratis
    Veel actieve leden

    Zwakke punten:

    Mobiel niet zo makkelijk te browsen

    Review:

    Zeker een van de beste datingsites die er bestaan.
    Echt gratis en echt een groot aantal actieve leden.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Linda
    07 april 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    goed

    Sterke punten:

    alles is gratis.dat is wel fijn.fakers worden snel verwijdert.prima klantenservice

    Zwakke punten:

    jammer genoeg zijn er fakers actief,en profielen die het daten niet zo nauw nemen.

    Review:

    prima site.helaas nog steeds geen passende date gevonden
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Harold
    07 april 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    vanaf de start

    Sterke punten:

    Gratis site met mogelijkheden, leuke nieuwe dingen in de loop van de jaren bijna 11
    helpdesk erg vriendelijk en snel ,
    goed team

    Zwakke punten:

    foto's mogen wat mij betreft meer als 4 als ook sneller toegelaten worden, ook als er staat een foto op verzoek dan een knop die dat verzoek kan uit geven [als dat mogelijk is

    Review:

    en ja ben lid al bijna 11 jaar , nooit een relatie wel leuke contacten gehad als wel bleef het bij mailen alleen en soms een gedicht versturen, Is toch moeilijk, men is meest beschadigd zo ik het ervaar en er zijn vele gebruikers [MIS} en die verpesten het voor de serieuze , maar ik blijf lid van het 1e uur en hoop wie weet ooit degen te vinden die denkt Ja die W is een fijne vent

    Bijzonderheden:

    kwaliteit, snel, vele mogelijkheden , leuke aanbiedingen van andere sites
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Wouter
    28 februari 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    overdonderd

    Sterke punten:

    ik heb dankzij knuz een relatie gevonden. helaas is deze relatie gisteren na 5 maanden uitgegaan.
    ik ben wel erg dankbaar dat ik dankzij knuz deze persoon mocht leren kennen.
    sterke punten aan de site:
    gratis berichtjes sturen
    chatten

    Zwakke punten:

    niet echt een zwak punt maar wel een minpunt voor mij. dat er in de chat vooral oudere mensen zijn.

    Review:

    goede site. kan ook echt werken.
    ik heb iemand ontmoet die helaas toch niet de ware bleek te zijn.
    maar toch ben ik erg blij dat ik hem via knuz heb leren kennen.

    Bijzonderheden:

    geen bijzonderheden
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    yvonne
    28 februari 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    ik raad knuz iedereen aan

    Sterke punten:

    n home page ,chatroom ,berichtjes versturen gastenboek alles gratis

    Zwakke punten:

    sorrie weet ik niet

    Review:

    ik zit al n poos op knuz en vind het de fijnste site ,van alle die ik ken
    bijna alles gratis ..niks is verplicht maar je kunt er sponsor worden , n bloemetje versturen
    prikbord ,,lichtkrant ja dat kost n credit sponsor iets meer,, maar er is niks verplicht eigen keuze is dat
    de profielen en fotos worden netjes gecontroleerd ,en is er iets dan kun je via contact het team bereiken
    en er is fijn chatroom wat wil je nog meer


    Bijzonderheden:

    het is gewoon n toppie datingsite
    bij deze raad ik die iedereen aan van mij krijgen ze n dikke 10
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    leuke site
    27 februari 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Knuz is leuk !!!

    Sterke punten:

    Helemaal gratis contact maken en chatten makkelijk zoekprofielen instellen.

    Zwakke punten:

    Geen verplichte foto...dat zou de site zuiverder maken..

    Review:

    Leuke site , gewoon proberen !!!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Hans
    27 februari 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    gezellige site

    Sterke punten:

    echt een gezellige site en nog gratis ook,je kan chatten ,fotos plaatsen en je hebt je eigen gasten boekje
    je kan er ook bij je profiel zetten ik zoek man of vrouw
    op de meeste sites is het man of vrouw
    heb nu een vriend heb een gezellige vriendenclubje over.

    Zwakke punten:

    Heb ik niet

    Review:

    als je echt gratis wil daten kan je hier prima terecht
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Truus
    27 februari 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Knuz een fijne site

    Sterke punten:

    Gratis toegang
    Veel mensen online
    Leuke functies

    Zwakke punten:

    De site hapert af en toe, maar dit kan ook mijn internet liggen heb ik het idee

    Review:

    Het verbaasd mij Simon dat vrouwen moeten betalen. Ik heb niets hoeven betalen namelijk. Knuz is toegankelijk voor iedereen. Waarschijnlijk bedoel je de credits ? Deze kun je kopen zag ik. Daarmee kun je je profiel extra laten opvallen. Voor de rest helemaal gratis dus. Eindelijk zijn er teweinig van dit soort sites. Ik snap dan ook niet waarom de regering niets doet aan al die misleidende betaalde datingsites.

    Een vriend van mij is onlangs erin getuind. Het resultaat is dat er nu iedere maand een fiks bedrag van zijn rekening wordt afgeschreven. Het schijnt heel lastig te zijn die eigenaren op de sporen omdat ze in het buitenland zitten. Maargoed, dit gaat verder ook niet over knuz.

    Ik wil iedereen gewoon waarschuwen. Je kunt beter eerst een gratis datingsite proberen.  Als je overweegt een lidmaatschap af toenemen, Google dan even op recensies of iets dergelijks. Dat voorkomt een hoop teleurstellingen.

    Verstuurd vanaf mijn iPhone
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Miranda
    30 november 2012

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Knuz, hoezo gratis?

    Sterke punten:

    Inschrijven is prima te doen, zonder lange lijsten.

    Zwakke punten:

    niet helemaal gratis zoals wordt beweerd

    Review:

    Uhm, tja Knuz is niet 100% gratis. Je moet namelijk credits kopen om meer te kunnen doen. Best gek eigenlijk, want vrouwen mogen gewoon alles doen zonder te betalen :S
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    2
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Simon
    22 november 2012

Datingsite kenmerken

Kosten per maand n.v.t
Kosten per jaar n.v.t
Gratis berichten ja
Gratis reageren ja
Gratis interesse ja
Gratis fotos bekijken ja
Aantal leden 420.000
Erotische contacten nee
Internationaal daten nee
Chatbox ja
Persoonlijkheidstest nee
Alleen senioren nee
Mobiele datingsite ja
Link http://www.knuz.nl

Er zijn nog geen artikelen geschreven

Ontwerp

Inhoud

Navigatie

Algemeen oordeel

Schrijf een Review


*
*

*



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 5000


Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)

Opzeggen kan op Knuz heel gemakkelijk. Klik op de link 'Extra instellingen' of in het menu in de rechter colom op de site op 'Wachtwoord, profiel verbergen en uitschrijven'. Vink vervolgens het veld achter 'Deactiveer mijn profiel' aan en verstuur het formulier.