Knuz, gratis daten!

Knuz, overgenomen door Relatieklik, is dé datingsite waar singles gratis kunnen daten. Op deze datingsite heb je veel verschillende functionaliteiten, waar je in tegenstelling tot andere datingsites veel voor moet betalen. Zo heb je een uitgebreid zoeksysteem waarmee je snel op zoek kunt gaan naar singles. Ook heeft deze datingsite een forum waar je mee kunt praten over verschillende onderwerpen. Knuz heeft meer,  zo kun je verder nog gebruikmaken van de chat en heeft zij een singles-agenda, boordevol activiteiten.  Weet je niet zo goed hoe je moet daten?  Deze gratis datingsite geeft je een hoop datingtips. Knuz is ook erg innovatief. Je kunt mobiel daten met deze datingsite. Daarvoor heeft ze een applicatie ontwikkeld die beschikbaar zijn voor de iPhone en de Android. De app kun je gratis downloaden, en momenteel daten er een hoop singles via Knuz mobiel. Als gratis datingsite is Knuz in 2011 genomineerd voor datingsite van het jaar. Maar goed, een hoop mensen zullen zich afvragen waarom deze datingsite gratis is. Knuz haalt haar inkomsten uit verschillende advertenties die te zien zijn op de website. Zoek je een leuke date, vriendschap of een serieuze relatie? Meld je dan gratis aan op Knuz. En vergeet niet een review over deze datingsite te schrijven!   knuz


Reviews over Knuz

  • Zeker een van de beste datingsites die er bestaan.

    Echt gratis en echt een groot aantal actieve leden.

    Sterke punten
    Gratis

    Veel actieve leden

    Zwakke punten
    Mobiel niet zo makkelijk te browsen

    Door Linda op 7 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • prima site.helaas nog steeds geen passende date gevonden

    Sterke punten
    alles is gratis.dat is wel fijn.fakers worden snel verwijdert.prima klantenservice

    Zwakke punten
    jammer genoeg zijn er fakers actief,en profielen die het daten niet zo nauw nemen.

    Door Harold op 7 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • en ja ben lid al bijna 11 jaar , nooit een relatie wel leuke contacten gehad als wel bleef het bij mailen alleen en soms een gedicht versturen, Is toch moeilijk, men is meest beschadigd zo ik het ervaar en er zijn vele gebruikers [MIS} en die verpesten het voor de serieuze , maar ik blijf lid van het 1e uur en hoop wie weet ooit degen te vinden die denkt Ja die W is een fijne vent

    Sterke punten
    Gratis site met mogelijkheden, leuke nieuwe dingen in de loop van de jaren bijna 11

    helpdesk erg vriendelijk en snel ,

    goed team

    Zwakke punten
    foto's mogen wat mij betreft meer als 4 als ook sneller toegelaten worden, ook als er staat een foto op verzoek dan een knop die dat verzoek kan uit geven [als dat mogelijk is

    Door Wouter op 28 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • goede site. kan ook echt werken.

    ik heb iemand ontmoet die helaas toch niet de ware bleek te zijn.

    maar toch ben ik erg blij dat ik hem via knuz heb leren kennen.

    Sterke punten
    ik heb dankzij knuz een relatie gevonden. helaas is deze relatie gisteren na 5 maanden uitgegaan.

    ik ben wel erg dankbaar dat ik dankzij knuz deze persoon mocht leren kennen.

    sterke punten aan de site:

    gratis berichtjes sturen

    chatten

    Zwakke punten
    niet echt een zwak punt maar wel een minpunt voor mij. dat er in de chat vooral oudere mensen zijn.

    Door yvonne op 28 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik zit al n poos op knuz en vind het de fijnste site ,van alle die ik ken

    bijna alles gratis ..niks is verplicht maar je kunt er sponsor worden , n bloemetje versturen

    prikbord ,,lichtkrant ja dat kost n credit sponsor iets meer,, maar er is niks verplicht eigen keuze is dat

    de profielen en fotos worden netjes gecontroleerd ,en is er iets dan kun je via contact het team bereiken

    en er is fijn chatroom wat wil je nog meer





    Sterke punten
    n home page ,chatroom ,berichtjes versturen gastenboek alles gratis

    Zwakke punten
    sorrie weet ik niet

    Door leuke site op 27 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Leuke site , gewoon proberen !!!

    Sterke punten
    Helemaal gratis contact maken en chatten makkelijk zoekprofielen instellen.

    Zwakke punten
    Geen verplichte foto...dat zou de site zuiverder maken..

    Door Hans op 27 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • als je echt gratis wil daten kan je hier prima terecht

    Sterke punten
    echt een gezellige site en nog gratis ook,je kan chatten ,fotos plaatsen en je hebt je eigen gasten boekje

    je kan er ook bij je profiel zetten ik zoek man of vrouw

    op de meeste sites is het man of vrouw

    heb nu een vriend heb een gezellige vriendenclubje over.

    Zwakke punten
    Heb ik niet

    Door Truus op 27 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het verbaasd mij Simon dat vrouwen moeten betalen. Ik heb niets hoeven betalen namelijk. Knuz is toegankelijk voor iedereen. Waarschijnlijk bedoel je de credits ? Deze kun je kopen zag ik. Daarmee kun je je profiel extra laten opvallen. Voor de rest helemaal gratis dus. Eindelijk zijn er teweinig van dit soort sites. Ik snap dan ook niet waarom de regering niets doet aan al die misleidende betaalde datingsites.



    Een vriend van mij is onlangs erin getuind. Het resultaat is dat er nu iedere maand een fiks bedrag van zijn rekening wordt afgeschreven. Het schijnt heel lastig te zijn die eigenaren op de sporen omdat ze in het buitenland zitten. Maargoed, dit gaat verder ook niet over knuz.



    Ik wil iedereen gewoon waarschuwen. Je kunt beter eerst een gratis datingsite proberen.  Als je overweegt een lidmaatschap af toenemen, Google dan even op recensies of iets dergelijks. Dat voorkomt een hoop teleurstellingen.



    Verstuurd vanaf mijn iPhone

    Sterke punten
    Gratis toegang

    Veel mensen online

    Leuke functies

    Zwakke punten
    De site hapert af en toe, maar dit kan ook mijn internet liggen heb ik het idee

    Door Miranda op 30 november 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Uhm, tja Knuz is niet 100% gratis. Je moet namelijk credits kopen om meer te kunnen doen. Best gek eigenlijk, want vrouwen mogen gewoon alles doen zonder te betalen

    Sterke punten
    Inschrijven is prima te doen, zonder lange lijsten.

    Zwakke punten
    niet helemaal gratis zoals wordt beweerd

    Door Simon op 22 november 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Knuz

Schrijf je eigen review over Knuz

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden