Knuz dating app

Knuz dating app

Gratis daten kan nog

Knuz dating app
30 november 2020

Ben je het eenzaam zijn zat, ben je toe aan een nieuwe relatie, wil je nieuwe vrienden maken of andere mensen leren kennen? Dan kun het het best terecht bij Knuz dating. Deze datingsite behoort tot een van de grootste gratis datingsite van Nederland. Er zijn ongeveer 200.000 actieve leden op de site en dagelijks blijven nieuwe leden zich aanmelden. De kans op het vinden van een geschikte date is dus vele malen groter op Knuz Dating. Alle profielen worden ook nog eens handmatig gecontroleerd op echtheid. Met Knuz kun je kosteloos op zoek naar een date in Nederland en België. Je kunt op deze site geheel gratis, snel en eenvoudig in contact komen met de liefde van je leven. Lijkt dit je interessant? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op Knuz Dating. 

Registreren bij Knuz dating

Een ieder mag zich geheel vrijblijvend en gratis inschrijven op deze interessante datingsite. Het inschrijfproces zelf is ook nog heel eenvoudig. Op de startpagina van de site tref je het tabje “Aanmelden”. Wanneer je daarop klikt krijg je een scherm te zien waar je wat basisgegevens over jezelf moet invullen. Een aantal daarvan, zoals je postcode, je e-mailadres en je mobiele telefoonnummer, zijn niet zichtbaar voor andere gebruikers. Ze worden alleen gebruikt door Knuz om met de overige leden van de site te kunnen communiceren. Je privacy is dus volledig gewaarborgd. Je hoeft ook niet je eigen naam te gebruiken op Knuz, je mag een zelf gekozen nickname kiezen waaronder je op het platform bekend bent.

Kosten Knuz Lidmaatschap 

Waar je bij de meeste datingsites al gauw enkele tientjes per maand moet neertellen, kan je bij Knuz van alle functionaliteiten gebruiken maken zonder een cent te betalen. Voor wie krap bij kas is, of voor wie gewoon geen zin heeft om geld uit te geven in de zoektocht naar de ware, is dit een ideale oplossing. De site probeert de kosten te dekken middels het plaatsen van reclames voor verschillende bedrijven, die daartoe behoefte hebben. Dit is namelijk het verdienmodel van veel gratis diensten en dat hoeft ook geen probleem te zijn. Mocht je een hekel hebben aan reclame of het storend vinden tijdens het kijken naar profielfoto’s van leuke mannen of vrouwen dan kan je beter één van de betaalde datingsites proberen. Heb je geen probleem met reclame dan is Knuz zeker het proberen waard. 

Als je toch echt geen reclame wil zien en toch gebruik wil maken van de diensten van de site, dan kun je het zien van reclame afkopen door €4 per maand te betalen. Op de site heb je ook nog de mogelijkheid om credits te kopen voor €1,30 per stuk. Die kan je onder meer inzetten om beter vindbaar te zijn. Je kunt het doen, het is niet heel duur, maar het is ook geen vereiste om een succesvolle date te vinden.

Hoe werkt Knuz?

Inmiddels zul je doorhebben, dat Knuz zich richt op singles, die op zoek zijn naar een serieuze relatie of vriendschap. Deze site werkt evenals de overige datingsites met profielen. Zelf een profiel aanmaken is zo gepiept, meer dan een e-mailadres heb je niet nodig. Als je wil, kan je je ook aanmelden via Facebook. (Knuz plaatst gelukkig geen berichten op je Facebooktijdlijn.) Leuke twist van deze site is dat de matches op Tinder-achtige wijze tot stand komen, namelijk via fotomatching. Tijdens het kijken naar de profielfoto’s van je potentiële dates kan je aangeven of je een foto leuk of niet leuk vindt. Als je een foto leuk vindt, en de ander vindt jouw profielfoto ook leuk, dan is er een match! Heb je een match dan word je hiervan op de hoogte gesteld via een e-mail en kan je contact opnemen met je match.

Knuz chat

De Chat mogelijkheid is een belangrijk onderdeel van Knuz. Je hebt de mogelijkheid om te chatten in publieke chatrooms, waar je andere leden op vrijblijvende wijze kunt ontmoeten. Ook kan je een privé chat met iemand beginnen en veel meer. Naast het chatten kun je ook nog berichten sturen naar andere leden of een reactie plaatsen in iemands gastenboek. Als je inlogt kom je op de wall terecht, alwaar je gebeurtenissen ziet van potentiële dates, die voldoen aan jouw zoekcriteria. Dit is leuk om doorheen te scrollen en nieuwe mensen te ontdekken. Wie weet kom je hierdoor vandaag nog in contact met de liefde van je dromen. 

Daten via de Knuz app

De Knuz app is tijdelijk niet te benaderen, maar dat is op zich geen probleem. De website van Knuz kun je gelukkig wel via een mobiele telefoon benaderen. Je komt dan op de mobiele versie van de site terecht. Je kunt dan gewoon optimaal gebruik maken van alle diensten van de site. Je mist hierdoor geen enkel bericht van potentiële dates en je kunt de site op elk moment van de dag, waar je je ook bevindt benaderen. 

Vind leuke events in de singlesagenda

Naast de datingmogelijkheden via de site en de app, organiseert Knuz samen met Relatieklik regelmatig leuke events voor haar singles. Denk hierbij aan feesten, wandelingen of een concertbezoek. Een single event is een handige manier om snel veel singles te ontmoeten. Op een dergelijk event is het grootste deel van de aanwezigen op zoek naar een partner dus contact leggen is makkelijk en je hoeft je niet af te vragen of de ander misschien een vriend of vriendin heeft. Op deze events lukt het een aantal leden om een date te scoren en er ontstaan zelfs mooie duurzame relaties tussen leden. Een overzicht van de komende events vind je in de singlesagenda.

Lijkt deze site je interessant? 

Ben je benieuwd geworden naar de vele mogelijkheden van de site? Dan staat je niks meer in de weg om een account aan te maken. Wie weet kom je vandaag nog in contact met een leuke Knuz gebruikers of kun je meedoen aan een single event en daar je date aan de haak slaan. 


Bezoek Knuz

Reacties

geen problemen

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden