Seksbuddy is een datingsite waar mensen elkaar kunnen ontmoeten voor een spannende afspraak. Deze site is gericht op mensen tussen 18 en 55 jaar. Hier kunnen zowel mannen als vrouwen terecht om in contact te komen met hun leeftijdsgenoten. Heb je iemand die je leuk vindt en het klikt tussen jullie, dan kun je een afspraak maken om ergens te ontmoeten. Alvorens je in contact wilt komen met mensen van seksbuddy, is het verplicht om eerst een gratis account aan te maken. Ga dus dan snel naar seksbuddy.nl en vind je hete match.

Seksbuddy contact leggen

Contacten leggen op Seksbuddy gaat eenvoudig en snel. Door gratis een profiel aan te maken, kun je berichtjes sturen naar andere online daters. Chatten is erg populair op Seksbuddy. Zo kom je er snel achter wie iemand is en wat hij of zij wil doen.  Wil je vandaag nog een sex date? Schrijf je dan gratis in en ontvang 1 bid waarmee je snel een afspraak kunt maken.

Seksbuddy Aanmelden

Mensen die interesse hebben in de diensten van seksbuddy.nl, kunnen makkelijk een account aanmaken zodat ze in contact kunnen komen met de leden. Het aanmaken van een profiel is net als bij alle andere sites ook gratis bij seksbuddy.nl. Hiervoor zal je onder andere een nickname, e-mail adres en het geslacht invullen. Daarnaast is het ook van belang om het profiel zoveel mogelijk in te vullen, hierdoor heb je meer kans op het vinden van de juiste date. Indien je dit alles hebt gedaan, kun je direct van start gaan met het zoeken naar een spannend contact.

Seksbuddy Mogelijkheden

Via seksbuddy.nl heb je de mogelijkheid om gratis op zoek te gaan naar een leuk seksmaatje met wie je kunt chatten, flirten en eventueel afspreken om te ontmoeten. Als lid van sexbuddy.nl heb je een aantal mogelijkheden om in contact te komen met andere leden. Zo kun je flirtjes, berichtjes etc.. verzenden. Als gratis lid van de site heb je alleen de mogelijkheid om gebruik te maken van de gratis functies. Wil je volledig toegang krijgen tot alle mogelijkheden, dan ben je genoodzaakt een vergoeding te betalen in de vorm van credits. Wanneer je de credist hebt aangeschaft kun je berichten lezen en verzenden, chatten met andere leden, volledig gebruik maken van de zoekfunctie en nog veel meer.

Gratis lidmaatschap seksbuddy

Door een gratis profiel aan te maken op de site kun je dus gelijk eventjes kijken en het zelfs al gebruiken. Ben je echter nog geen 18 jaar dan is deze site niet geschikt voor jou. Ben je dat wel? Dan is het zeker de moeite om even een kijkje te nemen. De site is zowel via desktop als mobiel goed te gebruiken wat het laag drempelig maakt. Ook is de site makkelijk in gebruik, wat er des te sneller voor zorgt dat jij aan je trekken komt.

Seksbuddy Kosten

Heb je iemand gevonden met wie je graag in contact wilt komen en is je gratis credit op? Dan zal je  credits moeten aanschaffen. Als gratis lid heb je de mogelijkheid niet om berichten te verzenden naar andere leden. Seksbuddy.nl maakt gebruik van creditpacks waardoor je in een keer een aantal credits kunt kopen. Hoe meer credits je koopt, hoe goedkoper de prijs per credit. De creditpacks zien er alsvolgt uit:

  • Creditpack 10 = € 10 = € 1,00 per credit
  • Creditpack 25 = € 22,50 = € 0,90 per credit
  • Creditpack 50 = € 42,50 = € 0,85 per credit
  • Creditpack 100 = € 80 = € 0,80 per credit
  • Creditpack 275 = € 200 = € 0,73 per credit

De betalingen kunnen geschieden via iDeal, Mr Cash/Bancontact, Paysafecard, Bankoverschrijving, betaling via telefoon.


Reviews over Seksbuddy.nl

  • Als je echt houd van vieze stoute praatjes dan zit je bij seksbuddy op je plaats. Ik heb het erg leuk ervaren en ik zou andere mannen en ook vrouwen dit zeker aanraden als je ff afleiding wil ofzo.

    Ik denk ook dat je een seksdate kan scoren als je je best doet.

    Door Sadik op 13 december 2018 Reageer
  • Hallo,

    Mensen hebben altijd meer te klagen dan dat ze iets positiefs willen vermelden. Ik kan jullie uit ervaring vertellen dat seksbuddy mij in ieder geval nog niet heeft laten zitten. Mensen hebben weinig geduld en gaan altijd uit van het negatieve.

    Het is mij zelfs zo goed bevallen dat ik er gewoon maandelijks gebruik van maak. No-strings attached en ff lekker van bil kunnen gaan met een bloedmooie vrouw, wie wil dat nou niet??

    De credits zijn tevens ook geen last, want die kosten geen drol.

    Door Milo op 7 december 2018 Reageer
  • Een erotische ervaring! Ondanks de negatieve reacties rondom seksbuddy ben ik het toch gaan proberen. Een ervaring waar je u tegen zegt. Ben erg blij en tevreden met deze datingsite.

    Creditpacks zijn een schijntje en je kan er gewoon terecht voor leuk contact. Het regelen van een seksdate ben ik nu mee bezig. Gewoon een x proberen

    Door Marcel op 3 december 2018 Reageer
  • Ondanks de vele negatieve ervaringen die ik elders lees ben ik het toch gaan proberen. Ik heb totaal geen negatieve ervaring gehad. Sterker nog ik ben erg tevreden, leuk contact, credits zijn cheap en ik heb binnenkort een seksdate.

    Blijer kan je mij niet maken... we zien het allemaal wel. Ik ben iig tevreden!

    Door Geoffrey op 29 november 2018 Reageer
  • Om te beginnen wil ik alle mensen deze sexdating site adviseren. Je komt er gewoon aan je trekken, en al die negatieve reacties kunnen wat mij betreft achterwegen gelaten worden. Mensen gaan al klagen na 10 euro gespendeerd te hebben. Ik ben gewoon geslaagd en heb een zeer fijne erotische date gehad.

    0.72 cent voor een berichtje.. ideaal man.

    Joey

    Sterke punten
    - Vrouwen
    - Leuke gesprekken

    Zwakke punten
    - Niets

    Door Joey op 26 november 2018 Reageer
  • Voor mij gewoon 5 sterren omdat ik het zelf heb mogen ervaren! 85 credits verder en we hebben er 1 gescoord.. en wat voor 1. Echt super, ik ga dit vaker doen want het is onwijs geil allemaal

    Sterke punten
    - Alles

    Zwakke punten
    - geen

    Door Stephan op 20 november 2018 Reageer
  • Een fijne ervaring. Veel mensen geloven er niet in , maar ik ben het levende bewijs dat het gewoon kan.

    Contact binnen een halfuur, en die seksdate duurde slechts 3 dagen voor ik hem had. Gewoon proberen, wat is nou 30 euro als je de avond van je leven kan hebben??

    Sterke punten
    - Dames
    - Oprechtheid
    - Erotiek

    Zwakke punten
    - Misschien de afspraak tijd?? Maar ook weer niet echt, heb hem gewoon gehad.

    Door Joran op 13 november 2018 Reageer
  • Ja die credits zijn altijd wel een dingetje. ik dacht ik probeer het gewoon. En met succes! ik kan jullie vertellen dat dit een erg erotische datingsite is met alles erop en eraan.

    Ben erg blij dat dit bestaat en ga het zeker nog een keertje doen.

    Sterke punten
    - Vrouwen

    Zwakke punten
    - Geen

    Door Sven op 6 november 2018 Reageer
  • Ik wil is keertje wat proberen te regelen via seksbuddy.nl. Alleen vertrouw ik het niet met die credits, geld overmaken etc.. Iemand die hier positieve ervaring mee heeft?



    Bij voorbaat dank!

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    -

    Door Joey op 16 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • foto's van dames zijn te mooi om waar te zijn, dan weet je al genoeg. je krijgt berichten altijd met vraatekens zodat je credit gaat verbruiken door te antwoorden.

    niet doen dus alles is bep.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    95% nep

    Door Jeroen op 7 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik snap de reacties over nepprofielen niet want naar mijn mening zijn het helemaal geen nepprofielen op deze website. Het is een hele handige seksdating-website en ik heb er al twee keer een date aan over gehouden. Een van de twee dates was niet zo'n succes maar dat lag meer aan het meisje met wie ik had afgesproken dan aan de website. De website biedt contactzoekenden enkel een podium om tegen betaling van credits berichten naar elkaar te versturen. Mijn tweede date was wel een groot succes en omdat de website zo prettig werkt hebben wij nog steeds weleens contact via de website. Al met al ben ik zeer te spreken over Seksbuddy en de mensen die dat niet zijn moeten maar opzoek gaan naar een andere datingwebsite... Ik ben een tevreden klant!

    Sterke punten
    Veel leuke dames, van alle leeftijden en alle soorten interesses

    Zwakke punten
    Sommige dames willen alleen maar opwindend chatten (enfin, dat is hun goed recht natuurlijk)

    Door Daan op 16 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik geloof dat 95% van de site uit fictieve profielen bestaat. Het is vrij duidelijk; je krijgt berichtjes en er wordt alles aan gedaan om je berichten te laten sturen. Makkelijk om te zien of het een fictief profiel is: ze gebruiken je username op gekke momenten, ze zoeken op geen andere manier contact, als in het profiel bij 'roken' staat; "vertel ik later".



    Verder wel een makkelijk te gebruiken site.



    niet registreren tenzij je van sexy gesprekken houdt met (waarschijnlijk) studenten die dit als bijbaan doen.

    Sterke punten
    sexy (neppe) profielen

    Zwakke punten
    1 grote neppe boel

    Door 12345 op 21 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Seksbuddy.nl

Schrijf je eigen review over Seksbuddy.nl

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Seksbuddy.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden