XShemales is zoals de naam van de site het al doet vermoeden een datingsite die speciaal is ontwikkeld voor Shemale liefhebbers. Ben je hetero, homo of biseksueel en heb je altijd al een Shemale willen daten? Dan ben je bij XShemale dating op het juiste adres. De site bestaat uit duizenden Shemale liefhebbers en Shemales die op veilige en betrouwbare wijze met elkaar in contact komen. Als lid kun je dus op eenvoudige wijze in contact komen met gelijkgestemde leden, die net als jouw op zoek zijn naar spannend erotisch contact, nieuwe vriendschappen en meer. Start vandaag nog met het zoeken naar een spannende Shemale date door een account aan te maken op de site.  

XShemale aanmelden 

Alle shemale liefhebbers die 18 jaar of ouder zijn kunnen 24/7 geheel gratis een XShemale account aanmaken, Om je aan te kunnen melden dien je als eerst te surfen naar de startpagina van de site en aldaar in het menu te klikken op het tabje 'gratis inschrijven'. Er komt dan een online aanmeldformulier dat je kunt invullen en versturen naar de beheerders van de site. Dit formulier tref je ook aan op de startpagina van de site onder het kopje 'meld je nu gratis aan'. In dit formulier dien je onder andere een werkende e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Na alle gegevens verwerkt te hebben krijg je direct toegang tot een wereld vol sexy Shemales die je kunt vragen voor een date. 

XShemale mogelijkheden 

Op XShemale dating heb je allereerst de mogelijkheid om je droom om ooit een shemale te daten mogelijk te maken. Je kunt profielen doorzoeken, gebruik maken van het match systeem van de site en op die manier een leuke date scoren. Als lid kun je gebruikers op je favorietenlijst toevoegen, je kunt foto's delen met gebruikers, spannende flirts en berichten sturen voor gebruikers. 

Wil je meer te weten komen over de diensten die geboden worden via deze site, heb je een klacht of opmerking? Dan kun je gerust contact opnemen met een van de vriendelijke klantenservice medewerkers door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)70-8200882 of door een e-mail te sturen naar [email protected]

XShemale kosten 

Hoewel het aanmaken van een XShemale account gratis is zul je voor contactmomenten met andere gebruikers van de site toch een kleine bijdrage moeten betalen in de vorm van credits. De credits worden in creditbundels verkocht en het tarief ziet er als volgt uit: 

Credit bundel Gratis credits  Tarief Creditbundel
10 1 € 12,99
25 3 € 27,99
50  12 € 59,99
100 30 € 117,99
150  60 € 179,99 

 


xShemale Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over xShemale.

Bezoek xShemale

Schrijf een review