Blinkdate is een gratis datingsite waar je erotische conactadvertenties kunt plaatsen. De site is meer gericht op homo’s en bi’s die op zoek zijn naar spanning. Ben jij als hetero nieuwsgierig naar je eigen geslacht, dan is Blinkdate ook de juiste plek voor jou. In de advertenties geef je aan wie je bent en waar je naar op zoek bent. Je hebt dan de mogelijkheid om zonder een account te reageren op de geplaatste advertenties. Plaats dus snel een advertentie en wie weet vindt je snel een leuke sexdate.

Binkdate Aanmelden

Inschrijvingen en het plaatsen van advertenties bij Blinkdate zijn geheel gratis. Alleen moeten de gebruikers een schuilnaam, een omschrijving van de advertentie en een e-mail adres doorgeven om een advertenties aan te maken. Vervolgens is het noodzakelijk om een foto achter te laten. Na dit alles gedaan te hebben wordt er per e-mail een bericht naar je gestuurd ter bevestiging van de advertentie. Hierna wordt de advertentie direct geplaatst en je zult dan een e-mail ontvangen als andere mensen erop hebben gereageerd.

Binkdate Mogelijkheden

Op Blinkdate kun je genieten van een aantal leuke functionaliteiten. Zo kunnen de gebruikers van de site de geplaatste advertenties terug zien, je kan als gebruiker direct zien welke adverteerder online is en je hebt ook de mogelijkheid om berichten te sturen naar andere leden van de site. Mensen die geinteresseerd zijn kunnen ook gebruik maken van de bepaalde mogelijkheden, zoals zoeken op basis van leeftijd of afstand, reacties plaatsen op een zoekertje en het plaatsen van een foto aan een reactie. Verder kunnen de geinteresseerden middels het “Hot or Not” spel door de advertenties heen bladeren en een beoordeling achterlaten. Ook kun je gebruik maken van een webcam service als je interesse hebt in een prive sessie met één van de adverteerders.

Binkdate Kosten

Bij Blinkdate heb je de mogelijkheid om je gratis aan te melden en je kunt dan gratis lid blijven zolang je maar wilt. Voor actuele prijzen zul je de mensen van Blinkdate.nl moeten contacten.


Binkdate Reviews

    weg ge drukt

    ik ben invalide heb A.L.S dat is een spier ziekte en mijn pik wek nog maar dat maak hier niets uit wand als je eerlijk bent word je geblokt en geven aan elkaar door dat jem niet moet nemen maar wij hebben ook ge voel

    Sterke punten
    was er me Schien nog hoop om wat te vinden maar nee net als in de machappij word ook als niets nut gezien en hier ook discriminatie voor komt op mensen die invalide zijn

Bezoek Binkdate

Schrijf je eigen review