Speciaal voor de doelgroep van mensen met een maatje meer, is Rubensdating opgericht. Op deze plussize datingsite kom je snel in contact met mannen en vrouwen die ook een maatje meer zijn, of opzoek zijn naar iemand met een plus size. Maak een profiel aan en kom vandaag nog in contact met de juiste partner.

Rubensdating Aanmelden

Bij Rubensdating kun je een gratis account aanmaken zodat je kunt ontdekken of de datingsite iets voor jou is. Selecteer een gebruikersnaam en je ontvangt een bevestigingsmail. Klik op bevestigen en daarna is het inschrijfproces voltooid. Nu alleen nog allerlei informatie over jezelf plaatsen, zodat je makkelijker anderen kan aantrekken. Dat doe je via ‘mijn profiel’.

Rubensdating Mogelijkheden

Met je gratis lidmaatschap kun je alvast verschillende functies uitproberen. Bevalt het je, en wil je verder? Dan kun je een betaald account afsluiten en kun je onbeperkt gebruik maken van de functies van de site.

Om succes te hebben op de site, is een goed profiel de belangrijke stap. Foto's worden zeer gewaardeerd door overige leden en de kans op een date wordt daarmee vergroot. Het is verstandig je profiel zo volledig mogelijk in te vullen, zodat anderen een goed beeld van je hebben.

Alle profielen worden handmatig gecontroleerd, alsook de foto's. Je kunt onbeperkt flirten met andere leden, favorieten toevoegen en columns lezen.

Rubensdating Kosten

Met een betaald account kunt je onbeperkt berichten versturen en ontvangen, onbeperkt flirten met andere leden en heb je toegang tot de chat. Verder is de mogelijkheid er om 15 foto's op je profiel te plaatsen en precies te zien wanneer een gebruiker voor het laatst online was.

Je kunt kiezen uit de volgende abonnementen:  

  • 7 dagen € 7,95.
  • 1 maand € 12,95. 
  • 3 maanden € 34,95
  • 6 maanden € 59,95.

Rubensdating Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Rubensdating.

Bezoek Rubensdating

Schrijf je eigen review