Thuis.nl dé bekendste datingsite waar mensen 1 op 1 met elkaar in contact kunnen komen. Je kunt op thuis.nl luisteren naar een heerlijk erotisch gesprek. Het is dus een gezellige omgeving waarin je gemakkelijk voor wat digitale erotica, jouw fantasieën kunt bevredigen. Velen zijn je voorgegaan en hebben de tijd van hun leven gehad. Start vandaag nog op Thuis.nl!

Thuis.nl aanmelden

Het aanmeldingsproces op Thuis.nl is vrij makkelijk. Als je de website bezoekt, zul je een ‘registreren’ knopje zien. Kies je daarvoor, dan gaat een venstertje open, waarin je jouw email adres, gebruikersnaam en wachtwoord kan invullen. Tik vervolgens op ‘registreer’. Als je eenmaal de bevistiging hebt gedaan, vanuit jouw inbox, ben je aangemeld en ready om te beginnen.

Thuis.nl Mogelijkheden

Verder kun je met vrouwen webcammen, smsen en of lekker bellen. Ook kun je gebruikmaken van de e-mail. Thuis.nl biedt haar bezoekers spannende afwisseling door leeftijd en interesses van leden met elkaar samen te brengen.

Deze site wordt voornamelijk bezocht door mensen die 25 jaar en ouder zijn. Ben je nou 18 jaar? dan kun je ook gebruikmaken van de seks webcam diensten.  Er zijn 8 categorieën waaruit je kunt kiezen, zoals: Nieuwe dames, Milfs, Jonge vrouwen, SM, Dikke tieten, BBW, Slanke vrouwen, Exotisch en Bel Dames.

Hier vind je gratis webcamseks

Thuis.nl kosten

Wil je nu snel contact? Dan kun je tegen een kleine vergoeding 1 op 1 in contact komen met een leuke vrouw!  Aangezien je hier via de telefoon contact maakt, zijn de kosten opgesteld per minuut. Voor Nederland is dat: 0.70 Euro per minuut. En voor België is dat 1.25 Euro per minuut.

Als je eenmaal aangemeld blijft, zul je zien dat er vaker voordelige actie’s zijn voor leden. Ook kun je veilig betalen op de website. 

Zelf een camgirl worden? Dan vind je op deze site heel veel informatie


Thuis.nl Reviews

  Wat een verschrikkelijke *** site

  De foto's van bijna elke dame zijn fake, klik een blonde vrouw aan en krijg een Hindoestaans iemand :-), Klik een donker iemand aan en poef, ze is veranderd in een Chinese vouw, wat een ontiegelijke baggersite. na 3 minuten doorklikken omdat er niets voor mij bij zit, begint de site ook nog eens te haperen. Het beeld is ongeveer 320x128 veel beter ziet het er niet uit. Geef hier absoluut geen geld aan uit, zonde van je geld

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  techniek slecht

  Vaak kun je niet cammen omdat de camera niet werkt of je kunt niet typen dat verschijnt dan niet in beeld terwijl andere sites wel werken. Het zit blijkbaar in de instellingen en flash maar dit kan echt beter.

  Sterke punten
  Lekker wijven

  Zwakke punten
  de techniek van de site

  Credits

  Iemand een idee hoe je credits via ideal kan kopen

  Sterke punten
  Leuke dames

  Zwakke punten
  Geen idee hoe ik moet credits op account moet zetten, lijkt alleen te kunnen met clickandbuy maar dat heb ik niet.

  Credits

  Iemand een idee hoe je credits via ideal kan kopen

  Sterke punten
  Leuke dames

  Zwakke punten
  Geen idee hoe ik moet credits op account moet zetten, lijkt alleen te kunnen met clickandbuy maar dat heb ik niet.

  Credits

  Iemand een idee hoe je credits via ideal kan kopen

  Sterke punten
  Leuke dames

  Zwakke punten
  Geen idee hoe ik moet credits op account moet zetten, lijkt alleen te kunnen met clickandbuy maar dat heb ik niet.

  Ervaring Thuis.nl

  De credits toevoegen gaat niet meer. Ik krijg de melding dat de betaling is ontvangen en dat je opnieuw moet inloggen. Als je opnieuw hebt ingelogd dan worden de credits niet op het account gezet. Al met al verder een super site met super meiden.

  Sterke punten
  De meiden, Dat je je favorieten kan opslaan en beeldbellen.

  Zwakke punten
  Eerst lukte het wel om credits toe te voegen, maar sinds kort niet meer.

  de meiden van thuis.nl

  ik vind sowieso niet dat mannen gelijk moeten eisen dat een dame alles maar gelijk uit trekt en meteen in der kut gaat zitten roeren zodat we voor 4 euro onze pikjes leeg kunnen spuiten...beetje laag aan de grond...die meiden verdienen hun geld op die site dus ze willen niet voor niks alles uit gaan trekken...logisch. daarnaast bepaald de dame helemaal zelf hoe ver ze gaat en is zij tot niks verplicht wat ze zelf niet wil...dus er zullen geen dames worden verwijderd van de site en terecht...het is haar lichaam en zij bepaald zelf hoe ver ze gaat en als je daar geen genoegen mee neemt dan is dat jammer voor jou.. en voor elke idioot die denkt dat ze daar zitten omdat ze chronisch geil zijn....dream on..het is puur voor de verdiensten en daarvoor acteren ze gewoon om zoveel mogelijk te verdienen en ik geef ze geen ongelijk..jullie willen je pik tocxh leeg rukken?? terwijl jullie wijven verwaarloosd worden thuis...dan moet je der maar gewoon voor betalen en niet gaan lopen zeiken op die meiden en anders zorgen dat je thuis wat te neuken hebt..

  Sterke punten
  de meiden

  Zwakke punten
  de verbinding en mankementen op de site

  thuis.nl

  Sterke punten
  helaas is die inderdaad vernieuwd deze site en werkt alleen nog maar via google chrome en niet meer via internet explorer wat erg jammer is sommige dames zijn aardig even goed zoeken dus en via credits is goed te doen beeld bellen kan niet meer wat jammer is maar ik vind het een goede site

  Zwakke punten
  werkt alleen nog maar via google chrome

  WTF hebben ze utigespookt met de nieuwe site

  Sinds een week is de thuis.nl website compleet vernieuwd en hiermee eigenlijk alleen maar verslechterd, alhoewel je nu wel een account kunt aanmaken en favoriete dames nu in dat account kunt opslaan n er is een mogelijkheid gekomen om met credit card te betalen. Ook handig. Voor de rest is het me nog GEEN ENKELE keer gelukt om een camsessie op te zetten. Ik krijg aleen maar de melding "De serververbinding is mislukt". Mail naar support levert niets op. Kansloos!

  Sterke punten
  De meiden!

  Zwakke punten
  Met de nieuwe site (per juni 2014): bijna alles, behalve de meiden!

  Meiden OK, techniek soms niet

  Sterke punten
  Ben vaste klant en heb een aantal favoriete dames bij wie ik elke weer prima klaarkom. Kosten vallen mee, inclusief intro menu's ben ik meestal binnen vijf minuten klaar ;) Techniek faalt sms. Kies ik voor beeldbellen ( je spreekt de dame en ziet haar op het scherm) maar kom je in chat sessie terecht. En chatten is niks, typen en rukken gaat slecht samen. Meiden zijn mmestal leuk. Schudden lekker hun tieten voor me en gunnen me mijn orgasme.

  Zwakke punten
  Zoasl gezegd de techniek die af en toe faalt.

  Slechte ervaringen!!!!!!

  ......

  Sterke punten
  Thuis.nl is wat betreft de dames op een paar na goed en vriendelijk (7) Wat betreft het computergestuurd doorschakelen en de ellenlange intro van thuis is dit ronduit belabberd te noemen. Voordat je een 1p1 contact hebt ben je elke keer min 4euri lichter en dan mag je hopen dat je iemand spreekt die niet direct (spreekwoordelijk) de hoorn er weer op gooit want dan kun je opnieuw starten. Het zou thuis.nl sieren om die dames die steeds het contact verbreken zonder geldige reden er uit te gooi

  Zwakke punten
  Te gooien zodat de site beter gewaardeerd wordt door haar bezoekers en als thuis de menu structuur sneller maakt dan is het top. Ik snap dat er centjes verdient moeten worden maar als de klant het gevoel heeft dat het wel snel veel geld kost voordat je iemand kunt spreken dan haken ze af en komen niet meer terug. Ze zoeken gewoon een betere site. EN DIE ZIJN ER!!!

  thuis.nl slechte site, superslechte service

  Absolute afrader, slechte site met superslechte (geen) service van het bedrijf achter de site. Vermijden dus...

  Sterke punten
  de dames

  Zwakke punten
  zeer slechte verbinding (valt vaak weg en lang wachten wat je veel tijd en dus geld kost) heb melding gemaakt van deze problemen bij het bedrijf achter de site doch men reageert nergens op (slechte service) de site pretendeert dat de dames alleen voor jou beschikbaar zijn maar de dames zijn veelal toch ook tegelijkertijd ingelogd bij andere camsites. site is instabiel

  opgelicht

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Als je reageert op een contact krijg je enige tijd later een mail met een pincode. In de mail wordt gemeld dat de dame je een e-mail heeft gestuurd en dat je die kunt krijgen door een 0900 nummer te bellen. 1,30 Je moet dan de toegestuurde pincode intoetsen en dan wordt het bericht van de dame doorgestuurd. Je begrijpt het al: de code is ongeldig. 1,30 kwijt. OPLICHTERIJ

Bezoek Thuis.nl

Schrijf je eigen review