Tinder is inmiddels razend populair over de hele wereld. Het introduceerde als eerste het swipe-systeem dat later veelvuldig werd gekopieerd. Je krijgt matches te zien die aan jouw criteria voldoen waarbij je naar links of naar rechts swipen. Naar links swipen betekent dat je geen interesse hebt. Naar rechts swipen wil zeggen dat je deze persoon graag beter wilt leren kennen.


Tinder Aanmelden


Tinder haalt de basis gegevens zoals je naam en je woonplaats uit Facebook. Voor het maken van een account op Tinder heb je een Facebook account nodig. Dit maakt de kans wat kleiner dat iemand een nep profiel aanmaakt, want dit moet dan zowel op Facebook als op Tinder het geval zijn. Bij het registreren, wordt je dan doorgeleid naar een inlogscherm voor YouTube, om zo een account aan te maken.


Tinder Mogelijkheden


Het is bij het gebruik van Tinder nodig om te matchen, voordat je contact maakt met een andere member. Jij moet iemand leuk vinden en die ander moet jou ook leuk vinden. Pas dan heb je de mogelijkheid om die persoon een bericht te sturen. Je moet dat dan wel binnen een bepaalde tijd doen, want anders verloopt de match weer.
Tinder heeft er wel voor gezorgd dat je niet onbeperkt members kunt liken. Dit zou de kans op een match namelijk wel erg groot maken. Toch wordt in twijfel getrokken of dit dan een geslaagde match is. Tinder wil je in contact brengen met mensen die bij jou in de buurt wonen. Dit vergroot de kans om iemand van je omgeving te ontmoeten.


Tinder Kosten


Je kunt de belangrijkste functies van Tinder gebruiken zonder dat je voor de app betaalt. Met een betaald account kun je wel leuke extra features gebruiken. Je kunt iemand je interesse laten blijken zonder dat diegene jouw profiel heeft geliked met een swipe naar rechts. Je kunt iemand die je leuk vindt een extra like geven zodat de ander ziet dat je echt serieus geïnteresseerd bent. Dit kan natuurlijk helpen als je wilt opvallen. Het maandelijks 1 abonnement bedraagt € 15,00.


Tinder Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Tinder.

Bezoek Tinder

Schrijf je eigen review