Contactplaats

Contactplaats.nl; alle adverteer-rubrieken voor al je denkbare contactdoelen waarvoor je mensen zoekt, gebundeld op één webadres. Veel verschillende websitenamen en moeilijke inlogcodes onthouden wordt met ons verleden tijd. Mensen vind je op Contactplaats.nl!

ContactPlaats Aanmelden

Bij Contactplaats.nl heb je de mogelijkheid om je gratis in te schrijven. Allereerst zal je enkele persoonlijke gegevens moeten invullen, waaronder een e-mailadres, gebruikersnaam en je postcode. Hierna zul je per e-mail een bevestiging ontvangen. Indien je deze accepteerd wordt je meteen ingelogd bij Contactplaats. Je kunt dan verder gaan met het profielen invullen of je kunt direct opzoek gaan naar een leuk contact.

ContactPlaats Mogelijkheden

Op Contactplaats heb je de mogelijkheid om gratis een profiel aan te maken. Met dit account kun je dan gebruik maken van de gratis mogelijkheden die de site te bieden heeft, waaronder het plaatsen van een advertentie, advertenties bekijken en reageren op advertenties. Naast de gratis mogelijkheden heb je ook mogelijkheden waarvoor er betaald moet worden. Alleen verschilt het weinig van het gratis account. Met een betaald lidmaatschap kun je 15 advertenties plaatsen en een link plaatsen.

ContactPlaats Kosten

Met een gratis account kun je alleen gebruik maken van de gratis mogelijkheden zoals het plaatsen van 1 advertentie. Met een VIP lidmaatschap heb je de mogelijkheid om 15 advertenties te plaatsen op de site. Indien je gebruik wilt maken van dit abonnemen, zul je ervoor moeten betalen. De kosten hiervoor zijn:

•    1 maand     = € 25
•    3 maanden     = € 67,50     (€ 22,50 per maand)
•    6 maanden     = € 120     (€ 20 per maand)
•    12 maanden     = € 195     (€ 16,25 per maand)
•    24 maanden     = € 312,50     (€ 13 per maand) 


Contactplaats Reviews

  Handige website om mensen te vinden

  Geweldig leuke website met vele mogelijkheden. Ze hebben werkelijk aan alles gedacht! Heel handig als veel mensen in Nederland dit gaan gebruiken want facebook en marktplaats is ook niet alles :-)

  Sterke punten
  Je kunt direct met elkaar in contact treden. Je kunt elkaar vinden door zelf advertenties te plaatsen in de rubrieken met de doelen waarvoor je mensen zoekt en je kunt elkaar op km-afstand vinden als je op trefwoorden van de doelen zoekt waarvoor je mensen nodig hebt.

  Zwakke punten
  De rubrieken worden niet gevonden als er nog geen advertenties in staan. Het is dus even zoeken om de juiste rubriek van het zoekdoel te vinden in zo'n geval. Maar ze hebben daar wel een knop voor bovenaan, waar je het via een formulier kunt opvragen.

  Klasse site! Super vondst! Heel origineel!

  Wat een leuke site is dit. Dat is nou eens even iets heeeel anders. Ben ik op zoek naar een date, wordt ik meteen met de neus op de (goeie!!!) feiten gedrukt. Door al dat daten en al die teleurstellingen zou ik nog bijna vergeten dat er ook nog andere leuke manieren zijn om 'niet meer alleen' te zijn. Deze site ga ik eens lekker uitpluizen en dan goed kiezen in welke rubrieken ik mijn contactadvertenties zal plaatsen. Ik denk aan hobby, uitgaan, sport. Ik zie wel. Leuk!!!

  Sterke punten
  Heeeeeeeeeeeeeeeel veelzijdig (nog nooit ergens gezien dit!!) Gratis, lekker direct, via advertenties mensen zoeken, je kunt je privacy goed bewaren, je kunt leuke foto's en filmpjes plaatsen bij je advertenties, je kunt een eigen profiel inrichten naast de advertenties, je kunt mensen ook nog een Ereplaats geven haha leuk man!

  Zwakke punten
  Er staat wat veel tekst op de homepagina. Maar ze hebben ook wel wat uit te leggen. Eigenlijk werkt het gewoon (heel simpel eigenlijk) als een marktplaats, maar dat moet je wel eerst doorkrijgen.

Bezoek Contactplaats

Schrijf je eigen review