Love.nl is een vrij jonge datingsite met een vernieuwend systeem waarbij berichten versturen een belangrijk aspect is. Deze site is namelijk gericht op het zoeken naar contacten door middel van een uitgebreid matchingssysteem. Indien jij specifiek aangeeft waarin je geïnteresseerd bent, kan de datingsite je linken met mensen die dezelfde interesses hebben. Vind je deze datingsite iets voor jou? Ga dan snel naar de website en meld je aan.

Love.nl Aanmelden

Op love.nl heb je de mogelijkheid om op 2 manieren in te schrijven. Je kunt op de normale manier een profiel aanmaken of je kunt via Facebook inloggen. Love.nl heeft alleen de basisgegevens van je nodig, dus als je gaat inloggen via Facebook gebruiken zij alleen je geslacht, naam, e-mail adres en geboortedatum. Wil je niet via Facebook inloggen of ben je niet in het bezit van een Facebook profiel? Dan is het ook mogelijk om je normaal aan te melden met je e-mail adres. De bovengenoemde gegevens zal je ook moeten invullen tijdens het inschrijven. Na het aanmeldingsproces krijg je een aantal vragen die je gaat moeten invullen, op deze manier kan de matching van love.nl plaatsvinden. Als je dit alles hebt doorlopen, kun je direct beginnen met daten bij love.nl.

Love.nl Mogelijkheden

Op love.nl heb je de mogelijkeid om te chatten met mensen die dezelfde interesses hebben als jou. Dit kan namelijk door de vragen die je had ingevuld. Daarnaast kun je ook andere interesses aangeven, zodat je ook andere matches kan ontvangen. Hiervoor kan je kiezen om een apart profiel tonen. Verder is het belangrijk om een foto te plaatsen op je profiel. Indien je dit niet doet zal je ook matches ontvangen zonder een profielfoto. Daarnaast vind je aan de linkerkant van de site ook nog een chatroom, waar je chatrooms op basis van je interesses vindt. Zo kun je op een eenvoudige manier in contact komen met mensen die dezelfde interesses hebben.

Love.nl Kosten

Love.nl is een datingsite waar je je gratis kunt inschrijven, matches ontvangen, gebruik maken van de chatroom en profielen bekijken. Indien je berichten wilt versturen zal je hiervoor credits moeten betalen. Hieronder vind je de kosten voor de credits:

  • 500 credits = € 9,95
  • 750 credits = € 14,95
  • 1000 credits = € 19,95
  • 1250 credits = € 24,95
  • 1500 credits = € 29,95

Vervolgens kun je ook kiezen om een premium lid te worden. Hierbij zal je extra mogelijkheden ontvangen en je kunt ook onbeperkt berichten versturen. De kosten zijn:

  • 1 maand = € 25,95 per maand
  • 3 maanden = € 24,95 per maand
  • 6 maanden = € 22,95 per maand
  • 12 maanden = € 18,95 per maand
  • 24 maanden = € 12,95 per maand

De prijzen worden per maand betaald. Kies je ervoor om voor meerdere maanden te betalen? Dan is het mogelijk om een korting te krijgen.


Love Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Love.

Bezoek Love

Schrijf je eigen review