Flirtvrouwen is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen die opzoek zijn naar spannend en vrij contact. Op deze datingsite kan je heerlijk flirten met iedereen, van getrouwde vrouw tot sexy stel. Jong oud, voor ieder wat wils.

Flirtvrouwen

Een profiel aanmaken op Flirtvrouwen is gratis en zo gepiept. Specificeer je wensen en kijk in jouw regio zodat je contact kunt leggen met iemand die aan jouw voorkeur voldoet. Door middel van het sturen van berichtjes leg je snel contact en heb je binnen no-time een sexdate. Vandaag nog een sex date? Schrijf je dan snel in zodat je een afspraakje kunt maken.


Reviews over Flirtvrouwen

 • Na wat berichtjes heen en weer gestuurd te hebben lukte het een aantal keer met dames af te spreken. Wellicht dat ze af en toe wat te florissante fotos plaatsen, maar hť volgens mij doet iedereen dat wel eens. Al met al zeer leuke tijden gehad.

  Sterke punten
  Veel profielen, tal van dames en gelukkig ook bij mij in de buurt. Makkelijke site om te navigeren.

  Zwakke punten
  Niet alle profielen zijn volgens mij even serieus, maar hier prik je na een paar berichtjes snel doorheen. De site zelf ziet er wellicht ook niet heel gelikt uit, maar dat zie ik niet echt als een probleem.

  Door henry22 op 22 juli 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Flirtvrouwen

Schrijf je eigen review over Flirtvrouwen