Vrienden voor het Leven is een ontmoetingssite voor mensen uit heel Nederland boven de 18 jaar met een verstandelijke beperking. Vrienden voor het leven is een ontmoetingssite voor mensen met een verstandelijke beperking van boven de 18 jaar. Je kunt op de site vrienden maken, maar ook eventueel daten.


Vrienden voor het leven Aanmelden


Om je aan te melden heb je in principe een begeleider nodig van je instelling. Is die er niet dan kan je ook contact opnemen via [email protected] om te overleggen. Niet iedereen kan zomaar lid worden van Vriendenvoorhetleven.nl. Om lid te kunnen worden moet je eerst aan kunnen tonen dat je een verstandelijke beperking hebt.
Daarom juist heb je je begeleider of een ouder/verzorger nodig, die het formulier samen met je wil invullen. Zo wordt er gegarandeerd dat alleen gelijkgestemden elkaar ontmoeten.


Vrienden voor het leven Mogelijkheden


Vrienden voor het leven doet er alles aan om deze ontmoetingssite / datingsite zo veilig mogelijk te houden door bijvoorbeeld te screenen of mensen echt een verstandelijke beperking hebben.
Als lid van vrienden voor het leven kun je berichten uitwisselen, chatten, foto's en filmpjes plaatsen en uiteraard iets leuks over jezelf vertellen.

Zodra je bent aangemeld zal je zien dat de website legitiem is, en geen nep accounts heeft. Door grondige controle wordt ervoor gezorgd dat de mensen die op de site staan, daadwerkelijk zijn wie ze zeggen dat ze zijn.


Vrienden voor het leven Kosten


Leden kunnen op deze site vrienden maken en eventueel daten. Lid worden kan vanaf € 4,00 per maand. De kosten van een abonnement zijn 5 euro per maand, maar dalen als je een langer abonnement neemt. Ook krijg je als lid een lidmaatschapskaart waarmee je korting kan krijgen in de lunchroom van een landelijke winkelketen (een groot aantal vestigingen).


Vrienden voor het Leven Reviews

 • Ik wil graag lid worden van deze site, zo niet zou ik dat erg jammer vinden........ Want ik heb veel behoefte aan sociale contacten.

  Sterke punten
  Ik vind dit een geweldige site, die mensen met een beperking een eerlijke kans biedt op een leuke vriendschap of date.

  Zwakke punten
  Waarom is begeleiding van MEE of PGB verplicht?? Kun je je aanmelden zonder?

  Door Thomas op 19 mei 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Vrienden voor het Leven

Schrijf je eigen review