Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating    Hete profielen   FlirtPlek    Victoria Milan   Seksbuddy  Dreammatch

Beoordeling

50plusmatch.nl is één van de grootste datingsites voor 50-plussers. Over het algemeen vind je hier hoog opgeleide singles die serieus op zoek zijn naar een partner.

Dit is niet de enige groep,  je hebt ook een hoop singles die een andere opleiding hebben genoten. Ruim meer dan de helft, 59 procent van de leden is vrouw en 41 procent is man.

50plusmatch datingsite

50plusmatch is een betrouwbare datingsite, dit blijkt uit de onderscheiding die ze heeft gekregen van TrosRadar. Ze heeft namelijk de hoogste waardering gekregen. Dit houdt in dat zich de beste datingsite in haar soort mag noemen.Daarnaast is ze ook nog eens lid van Thuiswinkel.org. Beter kan niet!

Fake dating wordt hier tegen gegaan.  Het adminteam controleert dagelijks handmatig alle profielen. Hierdoor weet je zeker dat je met échte mensen date. Verder kun je onderweg ook in contact blijven met je dates via de mobiele pagina.

Wil je vandaag nog een serieuze man of vrouw ontmoeten? Schrijf je dan gratis in op 50plusmatch

50plusmatch

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    goed

    Sterke punten:

    prettige navigatie.

    Zwakke punten:

    inloggen is wel eens eens probleem als nieuw lid

    Review:

    prima site 100% echt

    Bijzonderheden:

    als niet betalend lid sta ik er regelmatig op
    je kan antwoorden op betalende leden
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    frans
    16 maart 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    prima

    Sterke punten:

    een zeer serieuze site

    Zwakke punten:

    moeite met activeren als niet betalend lid

    Bijzonderheden:

    Als niet betalend lid sta ik er regelmatig op. ik heb nog nooit fake kunnen ontdekken. ( stedendating is een en al fake!!)
    Je kan antwoorden op betalende leden.onbeperkt. Geef je gewoon je mailadres.
    Als womanizer is dit een topsite voor mij.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    frans
    16 maart 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Vreselijk!

    Sterke punten:

    Overzichtelijke site
    Gebruiksvriendelijk
    Goede service

    Zwakke punten:

    Aan en afloggen wat omslachtig

    Review:

    Ik heb nog nooit zo'n verzameling van losers, onfatsoenlijke en zielige mannen bij elkaar gezien. Gerommel met leeftijden, zitten veel mannen op die stukken jonger zijn dan 50 en ook voor hun vrienden een oudere vrouw zoeken. Slecht taalgebruik terwijl mannen pretenderen hoog opgeleid te zijn.
    Komen afspraken niet na, of verdwijnen spoorslag. Verschillende mannen hebben een soort dating verslaving, waardoor er weinig respect voor vrouwen is ontstaan, worden grof als je ze via een standaard afwijzingsberichtje laat weten geen interesse te hebben.
    Na ongeveer 6 weken wist ik niet hoe snel ik van de site af moest. Voor mij nooit mee. Ik heb een mooi huwelijk achter de rug, mijn man overleed helaas, maar hier waag ik me nooit meer aan.
    Ik hoop dat ik een uitzondering ben, en wens anderen meer succes!

    Bijzonderheden:

    Misschien een soort verlichte screening?
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Chantal
    14 augustus 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Is soms wat vreemd

    Sterke punten:

    Serieuze mensen zitten op deze site

    Zwakke punten:

    Jammer genoeg nog niet die persoon gevonden... of komt dit door mij?

    Bijzonderheden:

    Af en toe krijg ik een bericht dat er iemand met mij in contact wil komen. Ga ik dan naar de site dan heeft de betreffende persoon zich uitgeschreven/ bestaat niet. Ik ben geen betalende gebruiker. Is dit een lokkertje?
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Bert
    06 augustus 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    50plusmatch.nl - serieuze datingsite

    Sterke punten:

    mooi en overzichtelijk
    echte mensen online

    Zwakke punten:

    niet in het bijzonder

    Review:

    De meeste vrouwen die ik heb gesproken waren erg respectvol naar mij toe. Een van hen vertelde zelfs dat ik mijn profielgegevens even moest aanvullen. Ik ben dus vol lof te spreken over 50plusmatch. Ook wanneer ik onderweg ben, heb ik via mijn mobiel contact.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Leendert
    20 februari 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    50plusmatch.nl ervaring

    Sterke punten:

    prettige navigatie
    aangename chatfunctie

    Zwakke punten:

    Niet veel leden

    Review:

    Enige tijd geleden toch het besluit genomen om mij in te schrijven op 50plusmatch.nl. Ik kon 3 dagen gratis alles uitproberen. Zodra er weer een actie als deze is, moet je dit gewoon proberen. Het werkt heel eenvoudig. Je kunt gewoon op zoek gaan en vervolgens klikken op "chatten". Er verschijnt dan een venster waarin je berichten met elkaar kunt uitwisselen. Qua navigatie en chatten een dikke voldoende.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Trudy
    10 februari 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    leuke ervaring met 50plusmatch

    Sterke punten:

    Veel contacten gehad
    overzichtelijk
    Goede service
    Niet duur

    Zwakke punten:

    .

    Review:

    Ik heb mij een tijdje geleden aangemeld op 50plusmatch. Ik heb alleen maar positieve contacten gehad tot nu toe.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Lisa
    29 december 2012

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    3 dagen gratis lidmaatschap is een leuke actie!

    Sterke punten:

    Leuke datingsite
    Alle betaalde opties zijn gratis voor 3 dagen

    Zwakke punten:

    Jammer dat het maar voor 3 dagen is.

    Review:

    Ik vind dit een leuke actie van 50plusmatch. Normaal moet je eerst betalen om gebruik te maken van een datingsite. Ik heb al wat contacten kunnen leggen. Daarmee is gelijk mijn vooroordeel weggenomen. Ik dacht echt dat datingsites niet werkten, maar het tegendeel is bewezen.

    Bijzonderheden:

    Ik weet niet hoe lang de actie nog geldt; probeer het gewoon even uit.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Stefan
    26 december 2012

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Mijn huidige partner gevonden via 50plusmatch

    Sterke punten:

    overzichtelijk
    thuiswinkelwaarborg
    werkt goed

    Zwakke punten:

    -

    Review:

    Ik ben goed te spreken over 50plusmatch. 2,5 jaar kwam ik in contact met een leuke vrouw die nog steeds mijn partner is. Ook heb ik destijds meerdere keren afspraakjes gehad. Dit verliep zeer goed.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Victor
    22 december 2012

Datingsite kenmerken

Kosten per maand € 17,95
Kosten per jaar € 89,95
Gratis berichten nee
Gratis reageren ja
Gratis interesse ja
Gratis fotos bekijken ja
Aantal leden niet bekend
Erotische contacten nee
Internationaal daten nee
Chatbox ja
Persoonlijkheidstest ja
Alleen senioren nee
Mobiele datingsite ja

Krijg deze maand 3 dagen gratis een volledig lidmaatschap op 50plusmatch. Deze actie loopt van 7 t/m 15 februari 2015 en geldt voor nieuwe leden.Wees er dus snel bij en wellicht vind jij dit jaar jouw Valentijn op 50plusmatch, nog voor Valentijnsdag!Lees meer »

Bij 50plusmatch is het weer actie en met deze actie code GV2015 krijg je als je op de betaalpagina gaat afrekenen extra maanden.3 maanden lidmaatschap wordt 4 maanden lidmaatschap 6 maanden lidmaatschap wordt 8 maanden lidmaatschap 12 maanden lidmaatschap wordt 15 maanden lidmaatschapDe actie is slechts van tijdelijke aard dus je moet Lees meer »

Bij 50plusmatch.nl is er weer volop actie. Zo kan je als je je aanmeld in de periode 10 tot en met 26 oktober 2014, 3 dagen gratis gebruik maken van een full membership. Neem nu dus gratis een kijkje. Over 50plusmatch 50plusmatch is één van de grootste datingsites voor 50 plussers. Je Lees meer »

Per direct start 50plusmatch met een super toffe actie! 50plus dating is één van de hardst groeiende markten op gebied van dating en daar kan jij nu extra van profiteren: Je kunt tijdelijk vrijblijvend gebruik maken van een 3 Dagen Gratis Full Membership. Deze actie loopt tot 15-7-2014.  3 dagen gratis daten op 50PlusMatch  Lees meer »

Op zoek naar een leuke match die bij jou past? 50plusmatch heeft in de periode van 5 tot en met 12 mei 2014 voor alle nieuwe leden 3 dagen een gratis full membership. Start gelijk met daten bij dé grootste datingsite voor 50-plussers en profiteer van deze actie! 3 dagen gratis Lees meer »

3 dagen gratis full membership op 50plusmatch.nl Wil jij 3 dagen gratis daten op 50plusmatch.nl?  Dat kan! Van 12 tot en met 16 februari 2013 heb je de gelegenheid om gratis gebruik te maken van alle functionaliteiten, zonder te betalen.  Grijp deze gelegenheid aan om de ideale partner te ontmoeten op 50plusmatch.nlLees meer »

Ontwerp

Inhoud

Navigatie

Algemeen oordeel

Schrijf een Review


*
*

*



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 5000


Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)