50plusmatch.nl is één van de grootste datingsites voor 50-plussers. Over het algemeen vind je hier hoog opgeleide singles die serieus op zoek zijn naar een partner. Dit is niet de enige groep,  je hebt ook een hoop singles die een andere opleiding hebben genoten. Ruim meer dan de helft, 59 procent van de leden is vrouw en 41 procent is man.

50plusmatch datingsite

50plusmatch is een betrouwbare datingsite, dit blijkt uit de onderscheiding die ze heeft gekregen van TrosRadar. Ze heeft namelijk de hoogste waardering gekregen. Dit houdt in dat zich de beste datingsite in haar soort mag noemen.Daarnaast is ze ook nog eens lid van Thuiswinkel.org. Beter kan niet! Fake dating wordt hier tegen gegaan.  Het adminteam controleert dagelijks handmatig alle profielen. Hierdoor weet je zeker dat je met échte mensen date. Verder kun je onderweg ook in contact blijven met je dates via de mobiele pagina. Wil je vandaag nog een serieuze man of vrouw ontmoeten? Schrijf je dan gratis in op 50plusmatch 50plusmatch


Reviews over 50plusmatch

  • prima site 100% echt

    Sterke punten
    prettige navigatie.

    Zwakke punten
    inloggen is wel eens eens probleem als nieuw lid

    Door frans op 16 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sterke punten
    een zeer serieuze site

    Zwakke punten
    moeite met activeren als niet betalend lid

    Door frans op 16 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb nog nooit zo'n verzameling van losers, onfatsoenlijke en zielige mannen bij elkaar gezien. Gerommel met leeftijden, zitten veel mannen op die stukken jonger zijn dan 50 en ook voor hun vrienden een oudere vrouw zoeken. Slecht taalgebruik terwijl mannen pretenderen hoog opgeleid te zijn.

    Komen afspraken niet na, of verdwijnen spoorslag. Verschillende mannen hebben een soort dating verslaving, waardoor er weinig respect voor vrouwen is ontstaan, worden grof als je ze via een standaard afwijzingsberichtje laat weten geen interesse te hebben.

    Na ongeveer 6 weken wist ik niet hoe snel ik van de site af moest. Voor mij nooit mee. Ik heb een mooi huwelijk achter de rug, mijn man overleed helaas, maar hier waag ik me nooit meer aan.

    Ik hoop dat ik een uitzondering ben, en wens anderen meer succes!

    Sterke punten
    Overzichtelijke site

    Gebruiksvriendelijk

    Goede service

    Zwakke punten
    Aan en afloggen wat omslachtig

    Door Chantal op 14 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sterke punten
    Serieuze mensen zitten op deze site

    Zwakke punten
    Jammer genoeg nog niet die persoon gevonden... of komt dit door mij?

    Door Bert op 6 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De meeste vrouwen die ik heb gesproken waren erg respectvol naar mij toe. Een van hen vertelde zelfs dat ik mijn profielgegevens even moest aanvullen. Ik ben dus vol lof te spreken over 50plusmatch. Ook wanneer ik onderweg ben, heb ik via mijn mobiel contact.

    Sterke punten
    mooi en overzichtelijk

    echte mensen online

    Zwakke punten
    niet in het bijzonder

    Door Leendert op 20 februari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Enige tijd geleden toch het besluit genomen om mij in te schrijven op 50plusmatch.nl. Ik kon 3 dagen gratis alles uitproberen. Zodra er weer een actie als deze is, moet je dit gewoon proberen. Het werkt heel eenvoudig. Je kunt gewoon op zoek gaan en vervolgens klikken op "chatten". Er verschijnt dan een venster waarin je berichten met elkaar kunt uitwisselen. Qua navigatie en chatten een dikke voldoende.

    Sterke punten
    prettige navigatie

    aangename chatfunctie

    Zwakke punten
    Niet veel leden

    Door Trudy op 10 februari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb mij een tijdje geleden aangemeld op 50plusmatch. Ik heb alleen maar positieve contacten gehad tot nu toe.

    Sterke punten
    Veel contacten gehad

    overzichtelijk

    Goede service

    Niet duur

    Zwakke punten
    .

    Door Lisa op 29 december 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik vind dit een leuke actie van 50plusmatch. Normaal moet je eerst betalen om gebruik te maken van een datingsite. Ik heb al wat contacten kunnen leggen. Daarmee is gelijk mijn vooroordeel weggenomen. Ik dacht echt dat datingsites niet werkten, maar het tegendeel is bewezen.

    Sterke punten
    Leuke datingsite

    Alle betaalde opties zijn gratis voor 3 dagen

    Zwakke punten
    Jammer dat het maar voor 3 dagen is.

    Door Stefan op 26 december 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben goed te spreken over 50plusmatch. 2,5 jaar kwam ik in contact met een leuke vrouw die nog steeds mijn partner is. Ook heb ik destijds meerdere keren afspraakjes gehad. Dit verliep zeer goed.

    Sterke punten
    overzichtelijk

    thuiswinkelwaarborg

    werkt goed

    Zwakke punten
    -

    Door Victor op 22 december 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek 50plusmatch

Schrijf je eigen review over 50plusmatch

Stuur me een email als iemand een review schrijft over 50plusmatch
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden