Speeddaten met Aboutlove

Speeddaten met Aboutlove

9 januari 2020

speedddatenAboutlove is een leuke organisatie die gezellige en laagdrempelige speeddate avonden organiseren door heel Nederland. Zo kun je makkelijk terecht in Utrecht en Amsterdam, maar ook in Rotterdam en Almere. Tijdens zo’n avond kom je in aanraking met leuke singles die je tijdens een afgesproken tijd beter kunt leren kennen.

Speeddaten, wat is dat?

Speeddaten is een bepaalde soort daten waarbij er op één locatie meerdere mensen elkaar ontmoeten binnen een bepaalde tijd. Vaak wordt er gerouleerd tussen personen waardoor je op een avond wel 5 of meer mensen leert kennen. Als er een klik is kan je nummers uitwisselen, zo niet? Dan schuif je door naar de volgende. Het is een gemakkelijke en vrijblijvende manier om anderen te leren kennen.

Speeddaten bij Aboutlove

Voordat je je inschrijft bij een dateavond van Aboutlove, kies je een doelgroep (zoals heteromannen tussen de 22-35 of lesbische vrouwen tussen de 30-60), de datum en locatie. Een avond duurt ongeveer 2,5 uur en kost €22,50 per persoon.

Tijdens je speeddate ga je in gesprek met degene die tegenover je zit. Per persoon heb je vijf minuten om ze te leren kennen voor de bel gaat en je moet doorschuiven naar de volgende. Je leert veel mensen kennen in een korte tijd. Achteraf kan je op een datekaart invullen wie je het leukst vond. Is er een match, dan krijg je een mail met de naam en het email adres van de personen met wie je hebt gesproken. Dit gebeurt dus alleen wanneer beide partijen elkaar hebben ingevuld, zo hoef je je niet schuldig te voelen om iemand af te wijzen. 

Nu je een email adres hebt, kan je zelf een vervolgdate inplannen.

Wat als je geen match hebt?

Mocht het voorkomen dat je helemaal geen match hebt gevonden? Dan biedt Aboutlove je een volgende speeddate gratis aan. Neem onze dating tips door en ga met een verzekerde blik naar de volgende date, dan vind je je partner echt wel!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden