Paiq.nl is een datingsite die gebruik maakt van een bijzondere manier van daten. Op deze site zijn aspecten als foto’s en verhaaltjes op de profielen minder van belang. Hier gaat men te werk met een matching-systeem. Als je eenmaal bent ingeschreven op de site wordt er een geschikte match voor je gezocht.Op deze manier leer je de persoon eerst goed kunnen voordat je het uiterlijk gaat oordelen. Lijkt deze manier van daten iets voor jou? Maak dan snel een profiel aan!


Paiq.nl Aanmelden


Mensen die geinteresseerd zijn kunnen zich eenvoudig aanmelden. Bij het inschrijven zul je eerst moeten aangeven van welk geslacht je bent en of je interesse hebt in een man of een vrouw. Daarna moet je klikken op inschrijven. Hierdoor worden de nodige gegevens automatisch ingevuld. Na dit gedaan te hebben zul je per e-mail een bevestiging ontvangen. Vervolgens zal je ook moeten aangeven als je akkoord gaat met de algemene voorwaarden en privacy beleid van de site. Hierna kun je het profiel verder vorm geven door enkele vragen te beantwoorden en direct van start gaan met online daten.  


Paiq.nl Mogelijkheden


Op paiq.nl heb je de mogelijkheid om gratis gebruik te kunnen maken van de site. Als gratis lid kun je alleen gebruik maken van de basis mogelijkheden, waaronder: gratis contact maken via kennismakingsspelletjes, chatten met contacten en 1 match per week ontvangen. Naast de basis mogelijkheden kun je ook gebruik maken van de betaalde mogelijkheden, waaronder: 2 matches per dag ontvangen, direct scherpe foto’s bekijken, paiq-score details, 500 of 1000 credits per maand (dit hangt af van het lidmaatschap) en gebruik maken van de boost functies. De betaalde lidmaatschappen worden verdeeld in 3 delen. Bij het kiezen van het hoogste lidmaatschap kun je gebruik maken van alle mogelijkheden van de site.


Paiq.nl Kosten


Na je aangemeld te hebben bij Paiq, kom je een overzicht tegen met de verschillende lidmaatschappen. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent. Op Paiq kun je volledig gratis gebruik maken van de site. Met dit account kun je chatten met leden en 1 match per week ontvangen. Wil je echter gebruik maken van de andere mogelijkheden, dan zal je moeten kiezen voor een betaalde lidmaatschap. Je kunt een keuze maken uit de volgende lidmaatschappen:

•    Focus: alles van basic, scherpe foto’s en de paiq-score = € 5 per maand
•    Select: alles van focus met 1 match per dag en 500 credits per maand = € 10 per maand
•    Boost: alles van select met 2 matches per dag, 1000 credits per maand en boost functie = € 20 per maand 


Paiq Reviews

  Eigenaardig!

  Het had zo mooi kunnen zijn. Je krijgt een match aan de hand van de door jou opgegeven en bepaalde criteria. Je krijgt dan een afbeelding van die persoon te zien, maar je kunt er ook voor kiezen om tussentijds ook eens gematched te worden. Uiteraard kost dit credits (een soort van puntentegoed dat je ook kunt bijkopen) en je ziet de persoon niet helemaal. Door met elkaar te chatten word de foto steeds zichtbaarder. Ook hier kun je kiezen om voor een paar credits de foto wel helemaal meteen te "onthullen". Maar lieve mensen, het werkt voor geen meter! Ik had als zwaar criterium locatie opgegeven. Dus een match van iemand die in zuid Limburg woont. Toch krijg ik matches uit Rotterdam, Delft en ga maar door. De match : iets jonger dan ik". de meeste dames waren ouder. Nee, dit is weer een site met een leuk idee. Maar vooral op je geld uit. Niet doen, geen goed idee. Wat dan wel te doen? Daar ben ik ook nog niet achter...

  Sterke punten
  Verrassend, geen nepprofielen

  Zwakke punten
  !!Matching"software"/systeem werkt voor geen meter. Te duur in verhouding.

  Teleurstellend

  Al avonden lang geen kandidaten voor speeddate. "De ander heeft zich teruggetrokken"

  Sterke punten
  Gratis is ook echt gratis.

  Zwakke punten
  Teveel tijd investeren in gesprekken met mannen die niet aantrekkelijk blijken te zijn. Matchcijfers kloppen helemaal niet.

  verfrissend

  mijn 'liefje'' heb ik hier opgedaan

  Sterke punten
  leuke opzet, weinig fakers, leuke contacten opgedaan

  Zwakke punten
  geen invloed op het aanbod

Bezoek Paiq

Schrijf je eigen review