SinglesPlace

Ben je iemand die gratis wilt daten met mensen uit Nederland en Belgie? Dat kun je namelijk doen bij singlesplace.nl. Hier kun je zonder enige verpichtingen in contact komen met andere leden van de site. Als het nou gaat om een date, vriendschap, relatie of liefde. Indien je echt opzoek bent naar een leuk contact, maak dan snel een account aan.


SinglesPlace Aanmelden


Mensen die geinteresseerd zijn kunnen zich gratis inschrijven bij SinglesPlace.nl door het inschrijvingsformulier in te vullen. Het inschrijvingsformulier bestaat uit enkele persoonlijke gegevens waaronder een eigen gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres, geslacht en leeftijd. Ook is het belangrijk om aan te geven als je van Belgie of Nederland bent. Naast deze manier van inschrijven heb je ook de mogelijkheid om met je Facebook account in te schrijven, hierdoor worden de gegevens van zelf ingevult. Als laatst geef je aan dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden van de site. Na dit alles gedaan te hebben kun je direct van start gaan met online daten.


SinglesPlace Mogelijkheden


Op SinglesPlace.nl heb je de mogelijkheid om gratis een account aan te maken. Verder blijft de site volledig gratis voor alle leden uit Nederland/Belgie. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over eventuele verborgen kosten. De mogelijkheden die de site te bieden heeft zijn: toegang tot alle contactadvertenties, ledenprofielen en uitgebreide zoekfunctie; eigen online mailbox voor prive berichten; onbeperkt versturen van prive berichten; onbeperkt interesse berichten verzenden; onbeperkt reacties op profielen van andere leden plaatsen; onbeperkt chatten; mobiele datingsite, door het design kunnen leden optimaal daten via alle mobiele; onbeperkt online foto’s in een profiel plaatsen en bekijken van anderen.


SinglesPlace Kosten


SinglesPlace.nl maakt het voor een ieder uit Nederland en Belgie mogelijk om gebruik te kunnen maken van de site. De site is en blijft een volledig gratis datingsite voor alleenstaanden of singles. Hierdoor zal je dus nooit hoeven te betalen om gebruik te maken van de site. Ook zijn de mogelijkheden zoals chatten, versturen en ontvangen van berichten en gebruik maken van de zoekfunctie geheel gratis.Artikelen over SinglesPlace

Singlesplace, win een Tablet!

Singlesplace tablet actie! Singlesplace.nl is dé gratis datingsite van Nederland en België. Zij heeft een leuke actie voor de komende 10 weken. Je kunt als je je gratis inschrijft op singlesplace.nl elke week kans maken op een Empire M712 tablet. Voor de specificaties van deze tablet verwijzen je door naar de actiepagina van deze datingsite! Voorwaarden: Singles dienen ingeschreven te ... [...]

SinglesPlace Reviews

  Top

  Ben nu een aantal weken lid en zag merkte dat de site eind vorig jaar compleet vernieuwd is. Ben er erg positief over. Vooral de chat zorgt voor gemakkelijk en snel contact. Heb gelukkig geen ervaringen met fake of nep profielen. Volgens mij wordt daar goed en snel bij gehandeld. Verder is de site erg overzichtelijk, hoef je geen ellenlange teksten in te voeren en kan je praten met wie je wilt (mits ze terug reageren natuurlijk :))

  Sterke punten
  Gratis site die echt werkt. Geen maandelijkse kosten en super leuke chat functie.

  Zwakke punten
  Niet echt

  Prettige ervaring

  Prettige site en gratis, voor mij persoonlijk werkt het prima. Ook in de chat kun je leuk uit de voeten. Ik heb net ook de review van Jesse bekken maar ik herken me daar helemaal niet in. In de chat zijn ze niet echt moeilijk, ja ik heb het ook wel eens zien gebeuren dat iemand een ban heeft gekregen maar dan moet je naar mijn inzien wel heel erg ver gegaan zijn, en die persoon was al meerdere malen gewaarschuwd om zijn gedrag aan te passen.

  Sterke punten
  Prettige site, makkelijk in gebruik leuk aanbod van leden

  Zwakke punten
  Voor mij persoonlijk helemaal niks, je zo nu en dan een berichtje van iemand die op sex uit is maar dat heb ik op Lexa ook.

  Erg Slecht

  als je in de chat verteld hoe je dat was word alles daar meteen als negatief gezien. en maak je een grapje dan krijg je een dreiging voor een ban ik trok me mond daarover open want laat dit niet over mee heen lopen word ik 2X gekickd bij mij is de maat vol in de prullenbak er mee met deze site!!

  Sterke punten
  weinig tot niks

  Zwakke punten
  de site de chat de omgang met mensen alles word negatief gezien bijna alles

  Erg Slecht

  als je in de chat verteld hoe je dat was word alles daar meteen als negatief gezien. en maak je een grapje dan krijg je een dreiging voor een ban ik trok me mond daarover open want laat dit niet over mee heen lopen word ik 2X gekickd bij mij is de maat vol in de prullenbak er mee met deze site!!

  Sterke punten
  weinig tot niks

  Zwakke punten
  de site de chat de omgang met mensen alles word negatief gezien bijna alles

  Prettige site leuke contacten

  Ik heb me 4 a 5 weken geleden aangemeld en zelf al in de korte tijd al leuk contact. vooral de 1 op 1 chat maakt het leuk.

  Sterke punten
  Genoeg keuze en eindelijk is een site die echt gratis is, inmiddels heb ik leuke contacten opgedaan

  Zwakke punten
  Teveel aanbod, maakt de keuze erg moeilijk

  Gratis en prettige datingsite

  Ik sta nu een kleine maand op singlesplace en moet zeggen dat het tot nu toe een prettige ervaring is. Veel leuke gesprekken gehad en mailtjes, zo nu en dan een kaartje dus best gezellig zo. Ik moet wel zeggen dat ik hiervoor een paar keer op een betaalde site heb gezeten maar dat naar mijn mening betalen niet perse nodig is als je dat niet wilt. Er zijn dus kennelijk datingsites die het gratis kunnen. Natuurlijk trekt een gratis datingsite zoals singlesplace.nl geen honderden nieuwe leden per dag aan, wellicht doordat zij niet grootschalig adverteren, maar aan de andere kant de leden die er binnen komen maken dat weer ruimschoots goed.

  Sterke punten
  Prettige site met leuke leden. E cards versturen en zien wanneer je berichten zijn gelezen. En natuurlijk dat ie gratis is ;-)

  Zwakke punten
  Via mobile versie zijn kun je niet een op een chatten. de rest van de opties zijn wel gewoon beschikbaar.

  SinglesPlace.nl Waardeloze site

  Sterke punten
  Duidelijk ze lezen hier je berichten mee ik had een contact en vertelde dat ik ook nog op een andere datingsite stond word ik er zonder waarschuwing vanaf gegooid en geblokkeerd, dat blokkeren was ook niet nodig want ik kom er nooit weer er zijn genoeg andere sites

  Zwakke punten
  Leze mee en verwijderen zomaar je profiel Kansloos ook omdat er weinig leden zijn .

  waardeloze site

  Waardeloze site die zomaar zonder reden mij profiel hebben verwijderd. Ook het dreigen met opta enzo slaat nergens op. Ben geen spammer. Stumpers

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

Bezoek SinglesPlace

Schrijf je eigen review