Contigocontact.nl is een site die bestemd is voor vrouwen die op zoek zijn naar andere vrouwen. Op de site vindt je niet alleen contactadvertenties, maar ook actuele informatie en interessante acties. De advertenties kunnen alleen geplaatst worden door lesbiens of bisexuele vrouwen die op zoek zijn naar vrouwelijk contact. Contigocontact.nl is dus een contactsite die alleen bedoelt is voor vrouwen.


Contigocontact.nl Aanmelden


Om advertenties te kunnen plaatsen op Contigocontact.nl, dien je ingeschreven te zijn. Op de site zul je een inschrijvingsformulier tegen komen die je moet invullen. Hier vul je de volgende gegevens in: een e-mailadres, wachtwoord, een gebruikersnaam, je geslacht en geboortedatum. Hierna zal er een bericht naar je e-mailadres gestuurd worden om de inschrijving te bevestiging. Indien je dit hebt gedaan wordt je verwezen naar je profiel en je kunt dan beginnen met online daten.


Contigocontact.nl mogelijkheden


Contigocontact.nl is geen datingsite, dus er er zijn geen speciale mogelijkheden. Het aanmaken van een profiel is geheel gratis. Wil je graag een advertentie plaatsen en/of een aanvragen, dan zijn er wel kosten aan verbonden. Verder heb je wel de mogelijkheid om gratis te reageren op de advertenties van de vrouwen. Dit doe je via een speciaal formulier op de website. Zorg ervoor dat je genoeg informatie over jezelf verteld. Hierdoor vergroot het de kans op een reactie. Ook heb je de mogelijkheid om te bepalen als je wilt reageren op de berichten.


Contigocontact.nl Kosten


Op Contigocontact.nl is de inschrijving geheel gratis. Je hebt dan ook de mogelijkheid om gratis te reageren op de advertenties. Indien je een adeverentie wilt plaatsen en/of een wilt aanvragen, dan dien je wel te betalen. Voor het plaatsen van een advertenties betaal je € 17,50 voor een maand of € 30 voor 2 maanden. Wil je de advertentie verlengen betaal je € 15 voor een maand of € 27,50 voor 2 maanden. Voor het aanvragen van een advertentie zul je per e-mail de kosten ontvangen. Dit bedrag dien je binnen 2 weken te betalen. Indien je dit niet doet vervalt de aanvraag.


Contigo Contact Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Contigo Contact.

Bezoek Contigo Contact

Schrijf je eigen review