Gay Parship is een site niet voor homo’s en lesbiennes. Dit is du seen variant van de welgekende Parship, die voornamelijk voor straight mensen bedoelt is. De Dating site site biedt homo’s en lesbiennes een matchingsmethode met een persoonlijkheids-toets. Hiermee kun je dus veel makkelijker een match maken. Wil jij GayParship ook uitproberen? Meld je dan gratis aan en start vandaag nog met online dating!


Gayparship Aanmelden


Aanmelden is heel eenvoudig, maar vergt wel wat tijd omdat je wat vragen moet beantwoorden. De antwoorden op deze vragen zullen je echter helpen om contacten te leggen die in lijn staan op jouw karakter en wensen.


Gayparship Mogelijkheden


Op deze site heb je de mogelijkheid om anonym te blijven. GayParship heeft een unieke methode om mensen te matchhen, met een persoonlijkheidstest. Er wordt gekeken naar verschillende aspecten die belangrijk zijn voor een langdurige en gelukkige relatie, waardoor verliefd worden geen toevalligheid meer is maar een keuze! Gayparship.nl heeft een thuiswinkelwaarborg en bezit het keurmerk van ‘veilig daten’.  Daardoor weet je dat het veilig en betrouwbaar is.

De mensen die zich aanmelden zijn veelal op zoek naar een serieuze relatie. Met de persoonlijkheidstest kun jij iemand vinden die bij jou past! Op deze datingsites vind je veel mensen die op zoek zijn naar een leuk contact of een gezellige date.
De leden van Gay Parship zijn spontane, lieve en/of aantrekkelijke mensen bij jou in de buurt!


Gayparship Kosten


Aanmelden bij Gayparship.nl is geheel gratis! Door een aantal stappen te doorlopen kun jij je eigen profiel aanmaken. Dit geeft je alvast een uitstekend beeld van de werking van het matching systeem. Natuurlijk kun je met een gratis lidmaatschap maar beperkt gebruik maken van de datingwebsite, maar dat had je waarschijnlijk ook wel verwacht! Desalniettemin is inschrijven een goede eerste stap naar je eerste online date!

•    6 maanden voor € 44,90 p.m. voor een Full Membership
•    12 maanden voor € 39,90 p.m. voor een Full Membership
•    24 maanden voor € 24,90 p.m. voor een Full Membership
•    Gratis €0,- voor een Gratis Membership


Artikelen over gayParship

Gratis Dating als Homoseksueel op OKCupid

Een steeds populairdere datingsite onder jongeren is OkCupid. Dit is mede dankzij de progressieve indeling van de website; je hebt meerdere opties wat betreft seksuele voorkeuren en genderidentiteit. Ook kan je op OKCupid gebruik maken van een vragenlijst om, door middel van een algoritme een passen [...]

Online Daten als LGBT+’er

Daten wanneer je niet hetero bent is tegenwoordig makkelijker dan vroeger. Tegenwoordig ligt er vrijwel geen taboe meer op, maar nog steeds kan het wat moeilijker zijn om een partner via een online datingsite te vinden. Als je lid bent van een website met een algemeen (lees hetero) doelgroep kom je [...]

gayParship Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over gayParship.

Bezoek gayParship

Schrijf je eigen review