Squirt is een hookup-site voor mannen die op zoek zijn naar mannen. De focus van de site is niet direct gericht op romantiek, maar meer op het seksuele. Het gaat om sexting, telefoonseks of persoonlijk contact voor seksuele relaties. Er zijn hier allerlei soorten mannen, waaronder de harige, soepele, gladde twinks, bi, getrouwde jongens, enz. Er zijn allerlei seksuele interesses, van telefoonseks tot bare backing. Squirt heeft een groot ledenbasis vol van geile kerels. De hoeveelheid resultaten die je krijgt kan sterk variëren per locatie, stad, staat en land.

Squirt.org aanmelden

Het aanmelden is niet moeilijk. Je volgt een standaard aanmeld formulier, waarmee je heel makkelijk en snel een account kan krijgen. De site heeft een proefperiode van 10 dagen voor de gratis aanmelding, waarna je een premium betaalt lidmaatschap moet afsluiten. Hierdoor kunnen nieuwe leden de site eerst leren kennen.

Squirt.org Mogelijkheden

Er zijn veel mannen in de leeftijd van 18 tot boven de 70, goede zoekopties, mooie profielen en foto's van veel naakte en halfnaakte mannen die hun lichamen en pikken voor de camera laten zien. Het forum is een leuke functie, net als de Target Search voor locaties voor pick-ups en seks. Cruising / Target Search is een functie waar je de pick-upspots, glorieuze holes en plaatsen voor anonieme seks opgesomd per gebied terug kan zien. Hotels, truckstops, bars, hogescholen, gezondheidsclubs en boerenmarkten - als jongens op zoek zijn naar jongens voor seks, staan ​​de spots vermeld en zijn er opmerkingen van gebruikers.

Squirt.org Kosten

Gratis leden zien advertenties waar betalende leden dat niet zien. Premium leden kunnen onbeperkt e-mails verzenden en ontvangen en kunnen deelnemen aan onbeperkte audio- en videochat, kunnen zien wie hun profiel heeft gekruist en kunnen onbeperkte ledenprofielen en foto's bekijken, waarbij gratis leden alleen primaire foto's kunnen bekijken en niet kunnen deelnemen webcam en chat. De kosten voor squirt.org zien er als volgt uit:

Het basislidmaatschap is gratis.

Lidmaatschap fanclub:

  • 1 week: $ 6,95.
  • 1 maand: $ 12,95.
  • 3 maanden: $ 9,98 per maand.
  • 6 maanden: $ 16,65 per maand.
  • 1 jaar: $ 7,49 per maand.

De betalingsmogelijkheden voor squirt.org zijn ruim. Dat kan met een creditcard, Visa, MasterCard, Online check, Gecertificeerde cheque en via de telefoon.


Squirt.org Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Squirt.org.

Bezoek Squirt.org

Schrijf je eigen review