D-date begon in 1998 als een van de eerste datingsites in Nederland. D-date is professioneel en bekend in de datingwereld. Het is erg innovatief en bedenkt vele manieren voor mensen om in contact kunnen komen met singles.


D-Date Aanmelden    


Het aanmeldingsproces op D-Date is vrij simpel. Je bezoekt de site, en kies voor aanmelden. Vervolgens ga je naar ‘een account aanmaken’. Daar plaats je de basis informatie, zoals naam, email adres, etc. Na een bevestigingsmail, kun je aan de slag.
Kijk eerst rond, verken de site een beetje. Hierdoor krijg je een goed idee over de verschillende aangeboden diensten en/of services die de site te bieden heeft.


D-Date Mogelijkheden


D-date is een dating coaching site. De programma’s van de site zijn passend, persoonlijk en effectief. Het concept is uniek en biedt singles de mogelijkheid om op korte termijn een geschikte partner te vinden. Het helpt vooral de mensen die moeite hebben om een partner te vinden. Maar ook zij die gewoon wat meer willen weten over een succesvolle date.
Er zijn verschillende soorten coaching mogelijkheden. Zo heb je dating coaching, relatie coaching en scheidingscoaching. Voor iedere stap van een relatie is er bijbehorende begeleiding beschikbaar.
Behalve de online coaching, heb je ook handleidingen die je kunt lezen/doornemen om meer te weten te komen over de verschillende aspecten van een relatie. Ook kent de site het principe van ‘lang en gelukkig uit elkaar’. Waarom zou je een vijand moeten zijn van je ex?


D-Date kosten


Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze website.
Er zijn drie soorten lidmaatschappen. Die zien er als volgt uit:


•    Standaard lidmaatschap:  EUR 29,95 per maand
•    Extra lidmaatschap voor EUR 44,95 per maand
•    Special lidmaatschap voor EUR 79,95 per maand (3 maanden voor EUR 159,90)

Er worden extra kortingen gegeven indien je voor langere tijd een abonnement afsluit.


D-date Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over D-date.

Bezoek D-date

Schrijf je eigen review