Mens en relatie

Ben je op zoek naar een relatie en weet je niet hoe je ermee moet beginnen? Hiervoor heb je dan hulp of bemiddeling nodig. Dit kun je namelijk vinden bij mens-en-relatie.nl. Bij dit bedrijf kun je een consult vinden bij jou in de buurt door alleen de juiste postcode in te vullen. Dit is erg handig voor mensen die van duchtbij hulp nodig hebben. Mens-en-relatie.nl zorgt ervoor dat je een positieve instelling hebt om je leven samen te kunnen delen met een ander.


Mens-en-relatie.nl Aanmelden


In het leven is het niet altijd makkelijk om de juiste partner te vinden. Mens-en-relatie.nl biedt jou de hulp om nieuwe mensen te leren kennen. Om in contact te komen met een van de consultants zul je je eerst moeten inschrijven. Bij de inschrijving zul je enkele basisgegevens moeten aangeven, waaronder je geslacht, waar je naar op zoek bent, een gebruikersnaam, een wachtwoord en je e-mailadres. Hierna zul je een bevestiging van de registratie ontvangen. Indien je dit hebt geaccepteerd kun je direct contact opnemen met een consultant van je buurt. 


Mens-en-relatie.nl Mogelijkheden


Mens-en-relatie.nl biedt jou de mogelijkheid om gratis een account aan te maken. Als nieuwe lid van de site ben je automatisch in het bezit van een gratis profiel. Dit houdt in dat je alleen gebruik kunt maken van de standaard functies van de site, zoals een profiel aanmaken, suggesties bekijken, profielen van de suggesties bekijken, nieuwe leden bekijken, profielfoto’s van de leden bekijken, beperkt berichten lezen enzovoort... Naast het gratis account kun je tegen een kleine vergoeding ook gebruik maken van een betaald account. Met dit account krijg je extra functies voorgeschoteld, zoals onbeperkt interesse berichten sturen, onbeperkt berichten versturen en reageren op ontvangen berichten.


Mens-en-relatie.nl Kosten


Mensen die geinteresseerd zijn in de site, kunnen gratis een account maken. Met dit account hebben ze alleen de mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van de standaard functies. Wil je echter gebruik maken van de extra functies dan dien je wel een betaalde lidmaatschap aan te schaffen. Om contcat op te nemen met je consultant zul je wel een vergoeding betalen. De kosten staan helaas niet op de site. 


Mens en relatie Reviews

  Gevonden

  Ik heb nu een vrouw ontmoet en daar ben ik heel blij van

  Sterke punten
  Ik ben erg te spreken over mens en relatie. Ik sta nog niet zo heel lang ingeschreven, maar ik heb wel een heel leuke vrouw ontmoet. Ik geloof dat ik dat moet doorgeven. Weet iemand hoe dat werkt?

  Zwakke punten
  Ik weet het telefoonnummer van de consulent niet meer

Bezoek Mens en relatie

Schrijf je eigen review