Relatiebureau DatingOost (voor alleenstaanden 50-80jr uit Oost-Nederland) zoekt voor u eventuele kandidaten gedurende de inschrijfperiode van één jaar. Wij zoeken; u ontmoet. Geen succes? Óp naar het volgende partnervoorstel.


Relatiebureau DatingOost


DatingOost draagt het singleskeurmerk van de BER, Branchevereniging Erkende Relatiebureaus. Persoonlijke bemiddeling van DatingOost betekent dat wij op zoek gaan naar de juiste partner voor u. Tijdens het persoonlijk intakegesprek maakt u uw wensen kenbaar voor een nieuwe relatie. Elk mens is anders, zo ook elke relatie. Daarom is een persoonlijk gesprek erg belangrijk. Gezamenlijk wordt een profielschets gemaakt. Hierna ontvangt u de partnervoorstellen via de post in een witte envelop (zonder bedrijfslogo) en maakt u met deze kandidaat een afspraak om te kijken of er een klik is. Na vervolgafspraken blijkt die? magische klik? er niet te zijn? Dan gaat DatingOost weer op zoek naar de volgende kandidaat. Hoe simpel kan het zijn.


DatingOost Aanmelden


Om gebruik te kunnen maken van de datingsite DatingOost.nl, moet je eerst een profiel aanmaken. Wat je gaat doen is het inschrijvingsformulier invullen. Hier zul je enkele persoonlijke gegevens invullen, waaronder: een e-mailadres, wachtwoord, voor –en achternaam, geslacht, geboortedatum, woonplaats en telefoonnummer. Persoonlijke gegevens die je doorgeeft worden niet zichtbaar gemaakt voor anderen. Na het invullen van de gegevens wordt er per e-mail een bericht gestuurd om jouw profiel te bevestigen. Wanneer je het profiel bevestigd kun je direct van start gaan met online daten.


DatingOost Mogelijkheden


Op DatingOost.nl heb je de mogelijkheid om gratis een profiel aan te maken. De site lijkt wel een serieuze datingsite te zijn, want er wordt naar allerlei informatie gevraagt. Verder kun je het singlescafe bezoeken en leuke foto’s bekijken. Naast de leuke foto’s kun je ook de agenda bekijken waar je de singlesparties, bijbehorende dates en dergelijke kunt vinden. DatingOost.nl is een datingsite die er wel alles aan doet om een goede date tot stand te brengen. Deze bemiddeling site zorgt dus ervoor dat afspraken vlekkeloos verlopen. Daarnaast kun je bij de singlesparties mensen leren kennen zonder dat de website ertussen is, maar alleen mogelijk is via de datingsite. Verder heeft DatingOost.nl ook een nieuwspagina waar je alle nieuwtjes en andere berichten kunt bekijken.


DatingOost Kosten


Op DatingOost.nl heb je zowel een gratis als betaalde lidmaatschap. Het is vanzelfsprekend dat je met gratis account minder kan doen. Je kunt met dit account de profielen van alle leden zien, maar je hebt de mogelijkheid niet om berichten te sturen. Om dit te kunnen doen zal je eerst een betaalde lidmaatschap moeten aanshaffen. Deze datingsite maakt gebruik van een jaarabonnement, omdat dit erg laag van prijs is. Het abonnement kost € 49,95 per jaar, wat zeker voordeliger is dan de andere sites.


Relatiebureau DatingOost Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Relatiebureau DatingOost.

Bezoek Relatiebureau DatingOost

Schrijf je eigen review